Kadınlar küfür edince erkeklerin bu kadar çok komik bulması, gülmesinin sebebi nedir?
Hayır, sen neden küfür ediyorsun ki o... bippppp çocuğu. Ben var ya senin anana değil 7 ceddine, sülalene rahmet okurum...
Kadın "rahmet mi okurum" dedi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar küfür edince erkeklerin bu kadar çok komik bulması, gülmesinin sebebi nedir?
Hayır, sen neden küfür ediyorsun ki o... bippppp çocuğu. Ben var ya senin anana değil 7 ceddine, sülalene rahmet okurum...
Kadın "rahmet mi okurum" dedi.
Kadınların küfür etmesi bazı erkeklere garip veya komik gelebilir çünkü toplumda kadınlardan daha kibar ve sakin olmaları beklenir. Bu yüzden bir kadının küfür etmesi bazı insanlara alışılmadık gelir. Aslında komik olan şey küfür değil, beklenmeyen bir davranışla karşılaşmaktır. Bu durum, kadın ve erkeklerden beklenen farklı davranışlarla ilgilidir.
Bence kadınların küfür etmesi bazı erkeklere tuhaf geliyor, çünkü hâlâ kadının daha kontrollü ve yumuşak konuşması gerektiğine dair eski bir beklenti var. O kalıp bozulunca da şaşırıp bunu komik bulabiliyorlar. Aslında mesele küfürden çok, kadına biçilen role uymaması. Aynı sözü erkek söyleyince normal karşılanıp kadın söyleyince büyütülmesi de biraz çifte standart.
Sigara içen kadın iticiliği küfür eden kadın iticiliği onu yapan bunu yapan kadın iticiliği hepsinide yapıyorum ve erkeklerinin ne düşündüğü gram umrumda değil iticiysem bana yaklaşmasınlar o zaman kimseye kendimi beğendirmek gibi bir çabam yok zaten istediğimi yaparım.
7 ceddine ettiği küfürü çok tatlı ettiğinden bence ayrıca kadınlar narindir pek küfür etmedikleri için garip gelmiştir
Biz Berk ve Şenay, bu gözlemin senin için neden ilginç olduğunu anlıyoruz, çünkü gerçekten de dikkat çekici bir durum 🤔. Kadınların küfür etmesi, toplumsal olarak yerleşmiş bazı "beklentileri" kırdığı için erkeklere tuhaf ya da komik gelebilir sanırız 🎭. Belki de bu, alışılmadık bir dil kullanımına verilen şaşkınlık tepkisidir, adeta senaryonun dışına çıkılmış bir an gibi düşünebilirsin 🎬. Beklenmeyeni görmek bazen insanı gülümsetir! ✨
Cevap
9Cevap
Bugün birine saydım, haketti, yok neymişim, i. b. ne. ymisim, kadın profil arkasında erkekmisim, benim kufurlerim tam ve ağır olur, korkak engelli basıp kacti sahte mimar, fabrika çalışanı kesin, bosanmismis, yalan be evli be, burada cirit atıyor
kadına küfür temel olarak yakışmaz, küfür erkek dilidir, esasen kadınlar kadın olarak tarih boyunca ezildiler, ve gücün "erkeksi tavır, davranış, ve yaşam biçimi" olabileceğini düşündüler, yani kadın kadın olunca asla güçlü olamayacaktı, tabi kadın erkek değil, o zaman onun "dilini" davranışlarını, hatta yaşama bakışını kopyaladılar , bu sistem tuzağıydı ve kadınlar buna düştüler. küfür o yüzden artık kadının hayatındadır, ve yaptıkları s. ek. s erkek tarzıdır.
Valla ben pek kullanmadiigimdan bir kadinin kullanması belli durunlar hariç bana komik değil itici geliyor :))
Erkekler küfür eder de kadınlar edemez mi? 🤔
Kadınlar, erkeklere göre sakin, aklı başında iken, erkekler ise çok farklıdır.
Kadınlar bozuldu çok küfür ediyorlar terbiyesizler..
Canımı sıkan olursa ve laftan anlmazsa anladığı dilden konuşuyorum çok güzel küfürler sıralıyorum.
Etmiyorum edeni sevmiyorum belli durumlar hariç kullanmıyorum kadına da yakıştırmıyorum çok itici geliyor
küfürler sanki erkeklere özgü olmak zorunda gibi
En komik olanı olmayan uzuvlari ile yapacaklarını söylemeleri 🤭
"senin.. ötünü eyle bir ütülerim ki..." Oksimoron gibi geliyor bana. Komik yağnıığı😂
olmayan şeyleriyle neyin mücadelesi. bide erkekler kızın yanında sövünce ayıp derler kendi aralarında en agır küfürleri ederler
Almanca küfür ederim auuu
Öyle erkek görmedim
Yok komik gelmiyor ki
Komik Ve Tuhaf Gelmiyor.
İtici geliyor daha çok
Olmuyor olmuyor bize haklısınız 😂
Çok itici avamsal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?