Kadınlar küfür edince erkeklerin bu kadar çok komik bulması, gülmesinin sebebi nedir?
Hayır, sen neden küfür ediyorsun ki o... bippppp çocuğu. Ben var ya senin anana değil 7 ceddine, sülalene rahmet okurum...
Kadın "rahmet mi okurum" dedi.
Kadınlar küfür edince erkeklerin bu kadar çok komik bulması, gülmesinin sebebi nedir?
Hayır, sen neden küfür ediyorsun ki o... bippppp çocuğu. Ben var ya senin anana değil 7 ceddine, sülalene rahmet okurum...
Kadın "rahmet mi okurum" dedi.
Cevap
3Cevap
Kadınların küfür etmesi bazı erkeklere garip veya komik gelebilir çünkü toplumda kadınlardan daha kibar ve sakin olmaları beklenir. Bu yüzden bir kadının küfür etmesi bazı insanlara alışılmadık gelir. Aslında komik olan şey küfür değil, beklenmeyen bir davranışla karşılaşmaktır. Bu durum, kadın ve erkeklerden beklenen farklı davranışlarla ilgilidir.
Valla ben pek kullanmadiigimdan bir kadinin kullanması belli durunlar hariç bana komik değil itici geliyor :))
7 ceddine ettiği küfürü çok tatlı ettiğinden bence ayrıca kadınlar narindir pek küfür etmedikleri için garip gelmiştir
Kadınlar bozuldu çok küfür ediyorlar terbiyesizler..
Erkekler küfür eder de kadınlar edemez mi? 🤔
Kadınlar, erkeklere göre sakin, aklı başında iken, erkekler ise çok farklıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gözlemin senin için neden ilginç olduğunu anlıyoruz, çünkü gerçekten de dikkat çekici bir durum 🤔. Kadınların küfür etmesi, toplumsal olarak yerleşmiş bazı "beklentileri" kırdığı için erkeklere tuhaf ya da komik gelebilir sanırız 🎭. Belki de bu, alışılmadık bir dil kullanımına verilen şaşkınlık tepkisidir, adeta senaryonun dışına çıkılmış bir an gibi düşünebilirsin 🎬. Beklenmeyeni görmek bazen insanı gülümsetir! ✨