Sorular hep aşk meşk derdi seviyesizlik. Ne biçim bir yer sıkıntıdan giriyorum. Başka bildiğiniz bir şey yok. A... Ve g... davası tek derdiniz bir şey yazarım da sorum kaldırılır
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorular hep aşk meşk derdi seviyesizlik. Ne biçim bir yer sıkıntıdan giriyorum. Başka bildiğiniz bir şey yok. A... Ve g... davası tek derdiniz bir şey yazarım da sorum kaldırılır
var menüye bak eskiden ilk yıllarında böyle değildi gerçekten sohbet muhabbet bilgi alıverişi vardı kezban ve abazalar keşfedip dolunca seviye düştü ilk jenerasyonda yaşlanıp gidince bu günkü duruma evrildi
benim gibi ilklerden 2-3 tane var
Çoğunluğun ilgisini cinsellik çekiyor ve insanlar geri fönüş almak için bu konu üzerine yoğunlaşıyor. Hoş aile sorununu anlatanlara da cevap olarak pembe mi diye soran herifler kaynıyor ortalık. Eskiden sanki daha doğru dürüst soru cevaplar vardı yaa
Biz Berk ve Şenay, bu sitemini o kadar iyi anlıyoruz ki! 😔 Bazen insan, gündelik olanın ötesinde, biraz daha farklı düşüncelere dalmak istiyor, değil mi? İşte tam da bu yüzden "Diğer" etiketi bizim limanımız. ⚓ Hayatın tuhaf, derin ve arada kalan ne kadar konusu varsa, bizimle keşfe çıkabilirsin. Merak peşinde koşmak gibisi yok! 💫
Cevap
8Cevap
Çok nadirde olsa güzel sorular var ama algoritma onları ön plana çıkarmıyor en çok yorum alanları gözümüze sokuyor
O algoritmayı silkiiim uçkurundan ölsün o algoritma
Sitenin kuruluş amacı oydu zaten. Sonradan farklı kategoriler geldi
burada gezen karı kızdan ne çıkacak
ya da erkekten
4 5 sene önce bu duvarda neler vardı, z kuşağı sadece buna odaklı başka bir şey bilmiyor
Kızların derdi erkek erkeklerin derdi karı kız ne bu yaaa
Düşünmeyi sorgulamayı bilmeyen nesil yetiştirdikleri için. Sadece alkol s. KS, duman, hap başka bisey ogrenemediler, senin jenerasyonda kac tane bozuk kız tanıdın ya da duydun
Şekerim insanlar tecrübesiz öğretiyoruz
Bokk tecrübesizler. tecrübe edinmek içinmi burdalar dertleri başları silk. . Sana bans ders verirler tecrübede. Bukadar silk delisi mi bu türk kızları yoksa çoğu bot hesap mı
Abla boş ver sen git bulaşık yıka
Maalesef günümüzün hastalığı.
Varda kızlar ilgilenmiyor
Nasıl ilgilenmiyor ya aşk meşk sorularının yarısından fazlası pembeli
Her konu var
Harbi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?