Annem ve babam çok saf, iyi insanlar gerçekten. Kötü, iyi herkese iyilik meleği gibiler. İkisi de çok saf, ben ise tam tersiyim resmen, bu ikisi büyütmemiş gibi beni. Duygusuzum, zaaflarım yok, aşk sevgi gibi basit şeylerle ilgilenmem, güç ve kudret her zaman önceliğim. Çalıştığım iş yerinde bile patronumu, manipülasyonlarımla yönetiyordum. O bana 1 haksızlık mı yaptı, ben ona 2 yapıyordum 😅 Ustaların haklarını vermeyen, kötü davranan çakalın tekiydi ama cahilliği bana sökmedi, zekâma ve iş bilgime muhtaç olması da çok tatmin ediyordu. Şöyle diyeyim, kötü insanlara çok kötüyüm ama iyilere veya normal insanlara normalim. İyiyim aslında, ben de iyi sayılırım, sadece saf değilim gibi
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, her insanın kendi yolunu çizdiğine inanıyoruz. 🌱 Senin bu durumu bir 'şeytanilik' olarak adlandırman yerine, belki de çevrene adapte olma ve kendini koruma biçimin olarak düşünebiliriz. 🎭 Güç ve kudret isteğin, seni kötü niyetlilere karşı daha dirençli yapıyor olabilir. Bu, saf olmaktan farklı bir güçtür sadece. ✨ Herkesin kendine özgü bir adalet anlayışı var, değil mi? 😉