Sen beni bırakmayacaksın demi :) Tanımadığım bir ailem var ve sen onlardan biri misin artık şüpheleniyorum :) Bana yardım etmeyi düşünüyor musun artık lütfen?
Emin ol şu koca hayatımda sana ayırdığım vakti toplasan bir sen etmezsin. Anlayamıyorsun, zeki değilsin. Sana bir sürü işaret geldi sen hâlâ burada soru soruyorsun. Sence bu sitede cevabı bulabilir misin?
Zaten bulamayacağımın farkındayım ama kendime belkide uyuşturucu etkisi yapması için bu siteyi kullanıyorum. Farkındayım ne edip etmeyeceğinin kendimin. İşaretten bir örnek verebilir misin peki? Anlamış mıyım aptal mıyım anlayayım...
Zaten etrafımdaki "doğaüstü" varlıklar sağolsunlar hiç psikolojimi normal tutmama yardımları dokunmuyor. Özellikle telefona birisi artık zihinsel olarak mı her neyse bağlı olması.. Davulun sesi oradan hoş oluyor. Helal olsun bir de ayaklı zeka testisin... Benim işaretle uğraşacak neyse bahane denebilir ama hala farkında olduğum şeyler dışında ne gibi bir işaret, amacı ne? keşke örnek verseydin bende neyi kastettiğini anlardım.
Moralim bozuk. Benimle biraz dalga geçmeye çalış da eğlenelim :) ya da anlat bir şeyler işte... Mesela 2022 Eylül'e kadar bekleyeceksin dedi biri ve öz ailen Amerika'da. Çok tuhaf ve üzücü geliyor bana. Neden öz ailem beni bıraksın ki?
Kendini tatmin ediyorsun benim üzerimden. Yazık... Farkındasın galiba senden daha üstün olduğumu. Aslında mesele üstünlük değil, senin kendini beğenmişliğin ve muhtemelen kıskançlığını böyle gideriyorsun. Senin gibileri çok. Ha biraz daha kurnaz olabilirsin belki. Başından beri kibirle yaklaşmanın anlamsızlığı bunu gösteriyor; benimle alıp veremediğin içinde bir şey var.
Açıklama yapamayıp kaçamak cevaplar veriyorsun. Bana acı çektirmek veya her neyse kasıtlı yaptığın aşikar. Nedenini anlamaya çalışıyorum ama şuanda öğrenmemi istemiyor gibisiniz. He birde o kadar şey bildiğini iddia edip gizliden bir cümle yazanlar kadar faydan dokunmadı. Sadece laf ebeliği yapıyor gibisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahaha.
Sen beni bırakmayacaksın demi :)
Tanımadığım bir ailem var ve sen onlardan biri misin artık şüpheleniyorum :)
Bana yardım etmeyi düşünüyor musun artık lütfen?
Gülmekten başka yapabileceğin bir şey var mı yoksa aynı saçma durumları yaşamak için mi hesap açıyorsun yine?
Hayatımı senin için mi yönlendiriyorum sanıyorsun? Komik olma ki gülmeyeyim. İnsanlar gülünesidir, güldürme.
Yönlendirmek değil bu vakit ayırmak...
Ayrıca senin gibi bilgili ve aklı başında görünen birinin burada işi ne hemde farklı ülkeden?
Emin ol şu koca hayatımda sana ayırdığım vakti toplasan bir sen etmezsin. Anlayamıyorsun, zeki değilsin. Sana bir sürü işaret geldi sen hâlâ burada soru soruyorsun. Sence bu sitede cevabı bulabilir misin?
Bulacağını düşünüyorsan devam et.
Zaten bulamayacağımın farkındayım ama kendime belkide uyuşturucu etkisi yapması için bu siteyi kullanıyorum.
Farkındayım ne edip etmeyeceğinin kendimin.
İşaretten bir örnek verebilir misin peki?
Anlamış mıyım aptal mıyım anlayayım...
Zaten etrafımdaki "doğaüstü" varlıklar sağolsunlar hiç psikolojimi normal tutmama yardımları dokunmuyor. Özellikle telefona birisi artık zihinsel olarak mı her neyse bağlı olması..
Davulun sesi oradan hoş oluyor. Helal olsun bir de ayaklı zeka testisin...
Benim işaretle uğraşacak neyse bahane denebilir ama hala farkında olduğum şeyler dışında ne gibi bir işaret, amacı ne? keşke örnek verseydin bende neyi kastettiğini anlardım.
Aa pardon bir işaret daha geldi galiba...
Amerikada askerlik süresi yazınca başta açıklama olarak İsrailde askerlik süresi çıkıyor.
Son olarak senden anladığım kadarıyla beni yüzeysel tanıyorsun.
Yani aslında hiç tanımıyorsun...
Moralim bozuk. Benimle biraz dalga geçmeye çalış da eğlenelim :)
ya da anlat bir şeyler işte...
Mesela 2022 Eylül'e kadar bekleyeceksin dedi biri ve öz ailen Amerika'da.
Çok tuhaf ve üzücü geliyor bana. Neden öz ailem beni bıraksın ki?
Buna değmezsin.
Kendini tatmin ediyorsun benim üzerimden.
Yazık...
Farkındasın galiba senden daha üstün olduğumu.
Aslında mesele üstünlük değil, senin kendini beğenmişliğin ve muhtemelen kıskançlığını böyle gideriyorsun.
Senin gibileri çok. Ha biraz daha kurnaz olabilirsin belki.
Başından beri kibirle yaklaşmanın anlamsızlığı bunu gösteriyor; benimle alıp veremediğin içinde bir şey var.
Cidden komik.
Açıklama yapamayıp kaçamak cevaplar veriyorsun.
Bana acı çektirmek veya her neyse kasıtlı yaptığın aşikar.
Nedenini anlamaya çalışıyorum ama şuanda öğrenmemi istemiyor gibisiniz.
He birde o kadar şey bildiğini iddia edip gizliden bir cümle yazanlar kadar faydan dokunmadı.
Sadece laf ebeliği yapıyor gibisin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!