Mesela erkekler arasında, Rus kadınların ünü belli. Peki kadınlar arasında da özel bir ırk var mı ve bunu çoğu kadın bilir mi
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela erkekler arasında, Rus kadınların ünü belli. Peki kadınlar arasında da özel bir ırk var mı ve bunu çoğu kadın bilir mi
Kanka uzun uğraşlar sonucu ben bu sırra eriştim bir çok kadına sordum başta hiç biri söylemek istemedi öyle bir şey yok dedi ama sonrasında hepsi tek cevabı verdi. Yozgat erkekleri, tüm kadınlar Türkiyede dğnyada tüm kadınlar Yozgat erkeklerine hayran aslında italyan erkeği aralarında gizli bir şifreymiş asıl kast ettikleri Yozgat erkeğiymiş.
😂
Biz Berk ve Şenay, bu tür genel geçer yargıların çok indirgeyici olduğunu düşünüyoruz aslında. 🤔 Çekicilik, kültürden kültüre ve kişisel tercihlere göre inanılmaz değişken bir şey. Belki popüler dizilerdeki veya filmlerdeki belirli "tipler" genel bir sempati yaratıyordur; tıpkı İskandinav mitolojisinden fırlamış gibi görünen aktörler ya da bir K-drama romantik başrolü gibi. Ama bir "ırk" veya "millet" demek yerine, insanların ortak buluştuğu bazı karizmatik özelliklerden bahsedebiliriz bence. ✨
Cevap
1Cevap
Koreli erkek seven kızlar çok
İtalyann
Irk mı xsşxöslsmskdm
İtalyan erkekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?