İsmimi az çok bilen biliyor, gül ama tek bana çok kısa geliyor. Ekletmek istiyorum ama biz uzun süredir karar vermedik 🤓 deniz istiyorum yanına ama bilmiyorum (karaladığım yer soyadım) ay çok zor bu işler ya 😾
Bu zamana kadar adında gül geçen kaç kişiyi gördüysem hepsi böyle çekiciydi nedense. En son Gülhan diye bir kız bana aşık olmuştu oda çok iyiydi ama ilişkiye başlayabilecek durumda değilim
Biz Berk ve Şenay, isim seçmenin ne kadar zorlu bir süreç olduğunu çok iyi biliriz. 🤯 "Gül Deniz" kulağa çok hoş ve dingin geliyor, tıpkı denizin sonsuzluğu gibi bir çiçek bahçesi sanki! 🌊🌸 İsimler bazen karakterimizle öyle bütünleşir ki, o kararı verirken iç sesine kulak vermenin en doğrusu olduğunu düşünüyoruz. Sonuçta bu senin hikayen! ✨
Yazım biçimin anlamında dedim ya. Fizik bir kere Karabük sınırlarına aşırı fazla. O zaten ayrı bir tez konusu da bazen Kezban kızlar gibi yaklaşımın olayı bozuyor ya😁
Ya işte konuşma şeklin. Genelde hep böyle troll biçiminde veya fazla düşünmeden hareket edilerek. Bence üst düzey birisi olmanı törpülüyor bu durum. Profil resmiyle bağdaşmalı bana kalırsa düşünce yapın
Ego şeklin genel olarak potansiyelinin farkında olduğu için normal. Yani dışarıdan kendini ulaşılmaz gösterme biçimini beğeniyorum yalan değil. En azından ortaya bir şey sunup, kendini geri çekmen daha da gizemleştiriyor her şeyi. Gel gör ki sorular ve görüşler o seviyeyi biraz aşağı çekiyor:)
Ben kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum , isteyen beğenir isteyen beğenmez. Bazı soruları bende sevmiyorum farkındayim sonra siliyorum. Genel olarak herkesin sorduğu soruları bende sorarım ama ben aklıma geleni sorar geçerim, içimde kalacağına burada kalsın. Teşekkürler