Aile & Toplum Karşı cinste hangi ismi daha çok seviyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Yiğit ve Mert isimleri çok çekici geliyor tabiki de bunlar tek değil 😂 Güncellemeler+1 yıl Neden kimse benim ismimi söylememissss😂✨ Karşı cinste hangi ismi daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayal ismini seviyorum 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adımı seviyorum😁Bana da Zeynep ve Zehra isimleri hoş geliyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa tesadüfe bak😂😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Zeynep mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ben de Mert memnun oldum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haahhaahah gerçekten mi 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Valla 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bende memnun oldum 😂 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ne güzel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah aynen😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Murat. Hiç bu isimde bir erkeğe de denk gelmedim. Ne arkadaş olarak ne de sevgili olarak 2 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Neslihan Evimizin papatyası olduğu için. Ailemizin son üyesi yiğenim olur kendileri. 1 0 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl KeremÖmerAli EgeBu isimlere bayılıyorum nedense 💫 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burak ismi baya hoşuma gidiyor ya. Erkek olsaydım ismim olsun bile isterdim. 😂 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Mert deme bana hatırlatmayin 3 9 Yorumla Soran +1 yıl Knk sana demedim hoşuma gittiğini söyledim Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Okudum ama gördüm işte unutmaya çalışıyorum ismini dahi görmek istemiyorum artık Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Fevri davrandım canım kusura bakma lütfen sen bana aldırma olur mu Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyordum kusura bakma kim bilir ne yaptı sana üzüldüm senin adına ama lütfen üzülme hepimiz böyle yollardan geçiyoruz ve güçleniyoruz❤️🌺 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Uzun hikaye canım aldırma olur mu 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Olur tabikide ne demek iyi bak kendine 😊 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Teşekkür ederim sende iyi bak kendine 😊🙏 Yorumla sfvsdnm +1 yıl Mertler üzer hocam Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Üzdü zaten çok Üzdü hemde Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Belli bir isim yok açıkçası isimler önemsiz benim için 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zehra , Zeynep , Sevde ... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ohaaa dedim ve söyledi biri😂😂😂 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Hangisi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Üçünden biri😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zeynep, Zehra, Meryem. 1 19 Yorumla Soran +1 yıl İşte bu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu? Yorumla Soran +1 yıl Bişey olmadı benimde ismim var dediklerinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisi? Yorumla Soran +1 yıl Zeynep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm ismin güzel, eminim ki sen de güzelsindir. 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ne yaptım sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç Zeynep isminde arkadaşım olmadı buradan da olsa güzel bir rastlantı oldu. Yorumla Soran +1 yıl Olur kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 siz? Yorumla Soran +1 yıl 20 bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memnun oldum 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşalım mı o zaman? Yorumla Soran +1 yıl Gizlsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At mesaj hemen Yorumla Soran +1 yıl Ben mesaj atami Yorumla Soran +1 yıl Atamıyorumm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zeynep ismini tek geçerim... 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mii😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle Aşırı zaafim var bu isme ve bu isme sahip olup da cirkin ve bakımsız olan bir kız görmedim 💯💯💯💯💯💯 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmin Zeynep ise çok şanslısın 😄 bu arada paylaşımında ki 2 isimden biri bana ait 😉 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaha cidden mi ya😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet paylaşım yaptığın 2 isimden biri benim😉 ama sen ismini bagişlamadin 😄😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet benimki o isim 😂 senin hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim İsmim Mert 😊🙂 Yorumla Soran +1 yıl Sende çok şanslısın çok güzel bir isimm✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, ama senin isminde çok güzel Zeynep 🏅🧿🤍😊🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bende çook teşekkür ederimm😊🙏🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimmmm Zeynep ismi güzel😊🙏🌸🤍 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌸🌸🤍🤍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zeynep özeline gelebilir miyim eklesem🙂 Yorumla tahirkaya34 +1 yıl Gol oldu mu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 kişi konuşurken 3. ye kaka düşer ötede oyna😄 Yorumla Soran +1 yıl Noluyo😂 Yorumla tahirkaya34 +1 yıl İlkokul terk * *k salağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yırtık dondan çıktı s... k kafalı** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya Embesili** yırtık dondan çıktı geldi pust Yorumla tahirkaya34 +1 yıl Ahaha 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Noluyo yaa yazmayun ikinizde neden küfür ediyorsunuz engelliyorum sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engelle * Yırtık dondan çıka geldi güzel kardeşim Yorumla tahirkaya34 +1 yıl S*kmde sanki 😂😂😂 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl onun ismi neyse ben onu severim 1 4 Yorumla detaysevenbiri +1 yıl ayy bu çok güzel bayıldım Yorumla detaysevenbiri +1 yıl çok tatlı bi cevap Yorumla pwlinsiu +1 yıl @detaysevenbiri tesekkür ederim Yorumla detaysevenbiri +1 yıl :) Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İsme düşmedim bilmiyorum 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mehmet Akif ismini yan yana çok seviyorum 🇹🇷✨ 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burak , emre , Aras 1 0 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ceyda, ecem, zeynep 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar kazandık galiba😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yiğit veya yavuz olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen zaten erkek değil misin? Yorumla Hadiiyani +1 yıl Pardon kız ismimi istiyorsunuz özür deniz ya da özgür olur mu Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Dine uygun olanlar daha çok dikkatimi çekiyor. 1 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dilruba ya da Sefure. Nefise de olabilir. 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Betül ve Elif ismi çok hoş. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gamze 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Buse 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ayça. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Hayal ismini seviyorum
Adımı seviyorum😁
Bana da Zeynep ve Zehra isimleri hoş geliyor
Aaaa tesadüfe bak😂😂
Zeynep mi 😄
Evet 😂
Ben de Mert memnun oldum 😂
Haahhaahah gerçekten mi 😂
Valla 😁
Bende memnun oldum 😂
Ne güzel 😂
Ahahahah aynen😂
Murat. Hiç bu isimde bir erkeğe de denk gelmedim. Ne arkadaş olarak ne de sevgili olarak
Neslihan Evimizin papatyası olduğu için. Ailemizin son üyesi yiğenim olur kendileri.
Kerem
Ömer
Ali
Ege
Bu isimlere bayılıyorum nedense 💫
Burak ismi baya hoşuma gidiyor ya. Erkek olsaydım ismim olsun bile isterdim. 😂
Mert deme bana hatırlatmayin
Knk sana demedim hoşuma gittiğini söyledim
Okudum ama gördüm işte unutmaya çalışıyorum ismini dahi görmek istemiyorum artık
Fevri davrandım canım kusura bakma lütfen sen bana aldırma olur mu
Bilmiyordum kusura bakma kim bilir ne yaptı sana üzüldüm senin adına ama lütfen üzülme hepimiz böyle yollardan geçiyoruz ve güçleniyoruz❤️🌺
Uzun hikaye canım aldırma olur mu 😊😊😊
Olur tabikide ne demek iyi bak kendine 😊
Teşekkür ederim sende iyi bak kendine 😊🙏
Mertler üzer hocam
Üzdü zaten çok Üzdü hemde
Belli bir isim yok açıkçası isimler önemsiz benim için
Canısıı yok arkadaşı ve sonun sözünde iyi ki varsın diyebilmek
Zehra , Zeynep , Sevde ...
Ohaaa dedim ve söyledi biri😂😂😂
Hangisi 😄
Üçünden biri😂😂
Anskim benim ismimi niye kmse begenmiyor ula deliricem
Zeynep, Zehra, Meryem.
İşte bu 😂
Ne oldu?
Bişey olmadı benimde ismim var dediklerinden
Hangisi?
Zeynep
Hm ismin güzel, eminim ki sen de güzelsindir. 😊
Teşekkür ederim 😊🙏
Rica ederim ne yaptım sanki
Hiç Zeynep isminde arkadaşım olmadı buradan da olsa güzel bir rastlantı oldu.
Olur kaç yaşındasın
23 siz?
20 bende
Memnun oldum 🙂
Bende
Özelden konuşalım mı o zaman?
Gizlsin
At mesaj hemen
Ben mesaj atami
Atamıyorumm
Zeynep ismini tek geçerim...
Gerçekten mii😂
Kesinlikle Aşırı zaafim var bu isme ve bu isme sahip olup da cirkin ve bakımsız olan bir kız görmedim 💯💯💯💯💯💯
Kesinlikle öyle 😂
İsmin Zeynep ise çok şanslısın 😄 bu arada paylaşımında ki 2 isimden biri bana ait 😉
Ahahahaha cidden mi ya😂😂
Evet paylaşım yaptığın 2 isimden biri benim😉 ama sen ismini bagişlamadin 😄😊
Evet benimki o isim 😂 senin hangisi
Benim İsmim Mert 😊🙂
Sende çok şanslısın çok güzel bir isimm✨
Teşekkür ederim, ama senin isminde çok güzel Zeynep 🏅🧿🤍😊🙂
Bende çook teşekkür ederimm😊🙏🌸
Rica ederimmmm Zeynep ismi güzel😊🙏🌸🤍
🙏🙏🌸
🌸🌸🤍🤍
Zeynep özeline gelebilir miyim eklesem🙂
Gol oldu mu 😂
2 kişi konuşurken 3. ye kaka düşer ötede oyna😄
Noluyo😂
İlkokul terk * *k salağı
Yırtık dondan çıktı s... k kafalı**
ya Embesili** yırtık dondan çıktı geldi pust
Ahaha 😂😂😂😂
Noluyo yaa yazmayun ikinizde neden küfür ediyorsunuz engelliyorum sizi
Engelle *
Yırtık dondan çıka geldi güzel kardeşim
S*kmde sanki 😂😂😂
onun ismi neyse ben onu severim
ayy bu çok güzel bayıldım
çok tatlı bi cevap
@detaysevenbiri tesekkür ederim
:)
Hakan ismi hoşuma gidiyor
Burak ismini severim.
İsme düşmedim bilmiyorum
Mehmet Akif ismini yan yana çok seviyorum 🇹🇷✨
Burak , emre , Aras
Ezgi
Gamze
Melis
Sinem
Kerem olabilir Mete Barlas
Tarık, muhammedali
Merve ya da İrem olmasın da yeter.
Dilara
Mira
Gamze
ceyda, ecem, zeynep
Tekrar kazandık galiba😂
Yiğit veya yavuz olur
Sen zaten erkek değil misin?
Pardon kız ismimi istiyorsunuz özür deniz ya da özgür olur mu
Dine uygun olanlar daha çok dikkatimi çekiyor.
Dilruba ya da Sefure. Nefise de olabilir.
Emre, berk falan :D
Güzel isimleri seçmişsin yağız da Güzel
Betül ve Elif ismi çok hoş.
Emre
Eylül.
Gamze
Umut 😍
Yiğit çok hoş bence
Buse
Aleyna
Farketmez isimler.
Barlas