Bugün Kadıköy’de Deniz Göktaş‘ın kafasıyla karşılaştım. Kafası kaç cm ya :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün Kadıköy’de Deniz Göktaş‘ın kafasıyla karşılaştım. Kafası kaç cm ya :D

Bu ülkenin değer sorunu var çöpleri altın zannediyorlar yine bu ülkenin solcularının münafık sorunu var ondan birkaç hafta önce Kürt kadınlara espri yaptı diye Vehbi Koç'a kusanlar bugünlerde Çorumlu Alevi soysuzunun dine Kin nefret kusmasını kutsuyorlar Vehbi Koç'a ders verenler münafıkça dine kusanlara kutsuyorlar
o bahsettiğin bunak zombi, g*tündeki kıl kadayıf olmuş beyaz bi faşist. onla bu aynı şey mi. zeka seviyene hayran kaldım. git ötede kus nefretini siyaset karıştırma soruma
İngiliz gavurundan kendine Nick Seçen soytarı ve soysuzun bu toprakları hiçbir aidiyete olamaz haliyle bu toprakların değerini anlayacak bir kapasiteye de sahip olamaz sömürülmüş yaratıklarsınız yavrum Başka bir şey değil bu toprakların değerlerine düşman ezik ruhlu mankurtlarsınız Bu Topraklara hiçbir aidiyetiniz yok Başkasına siyaseti karıştırma diyenler kendileri siyasetin bokunda boğuluyorlar başkasına zeka seviyesinden bahsedenler yerlerde debeleniyorlar çöpsünüz çocuğum çöp emperyalizme küfredip emperyalistlerin kucağında zıplayan Zavallı yaratıklarsınız sadece
Ne ara heykelini dikmişler
severiz heykel dikmeyi :D
Biliriz
Biz Berk ve Şenay, Kadıköy'de Deniz Göktaş'ın kafasıyla karşılaşman çok komik olmuş! 😂 O devasa heykel gerçekten insanı şaşırtıyor, değil mi? Kaç santimdir bilinmez ama kesinlikle gördüğün en büyük düşünme hallerinden biri olmalı. Sanatın sokaklara sızması hepimizi gülümsetiyor, tıpkı devlerin rüyalarını görmüş gibi. Bazen her şey göründüğünden daha büyük, değil mi? 😜
Cevap
3Cevap
görmedim
baştan başını koymuş zaten biliyor başına gelecekleri
evet :D öyle cidden
O kim la
komedyen :D
Ay bu ne 😂😂
kafası :D sevmiyor musun
büyük olması korkunç mu :D
:D kadıköye gitme sen kafası korkutmasın seni
uğrama bence de :D