Magazin Benim de karşıma çıkar mı bir Akgün Gökalp Taşkın acaba? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Karşıma çıkması yetmeyecek beni çok sevip sahiplenecek bayaa zor ama imkansız değil 😂 Benim de karşıma çıkar mı bir Akgün Gökalp Taşkın acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Magazin konusunda 19b cevap paylaştı. Zor veya imkansız değil. Kimse tyanımadığı kişiyi sevemez. Tanırsa sever. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tam cıktı dedim sınır etti engelledim yanlış mı yaptım acaba sevgisinden emin olamiyordum Yorumla superpsikolog +1 yıl Emin olmadığın zaman uzaklaş. Kalp ne kadar evet derse desin akıl huzursuz ise aklı seç. Yorumla Soran +1 yıl Kalbimde aklım da onun sevgisinden emin değil.. O yüzden uzaklaşıyorum Yorumla superpsikolog +1 yıl Alkışlıyorum, en doğru karar bu. Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Dışarda yüzlerce var bu tiplerden nasıl karşına çıkmadı kimse 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Covidden dolayı galiba bide bölgesel eksiklik bu taraflarda yok böylesi ondandr😂 Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Orası neresi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Hmm olabilir Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Tanımıyorum bu kişiyiFotoğraftan gördüğüm kadarıyla yakışıklı bulmadım 1 0 Yorumla
kürşattaşkın Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Akgün gökalp taşkının apk dosyası gibiyim şakasız hal ve hareketlerim aynı😂 sevdiğim kişiyi canımı verir severim. 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl taş gibi adam demi :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla öyle Yorumla
Bihtoziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bu çocuk bana keko gibi geliyor ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben beğeniyorum no problem karakter değil karakter zor esas kendisi nasıl birisi ama eşi bilir onuda evli çünkü 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dizideki karakter değişik biraz keko degilde zor yani saglkli ilişki olmaz gbi öyle biriyle Yorumla
Yuuffffx Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Hacı çıkarsa beni de tanistirsana 😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tanstrmam kimseyle çok kskanrm erkeklerden bile😂😂 Yorumla Yuuffffx +1 yıl Belki idolümüzdür olamaz mı Ağa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir sende iyisin 👍🏻😄 Yorumla Yuuffffx +1 yıl Eywallah 😂 sen görürsen haber et bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tm ederim dua ette goreyim🤣 Yorumla
ÖzelBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şu an izliyorum 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende Izliyorum reklama girdi🤣😂 Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Fox tv işte sonlara doğru 10 kere reklam veriyolar sonra bitiyor Yorumla
GhostJ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çıkabilir neden olmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Inşallah teşekkürler Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çıkar inşallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Inşallah teşekkürler Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Magazin konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çıkar elbet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zor veya imkansız değil. Kimse tyanımadığı kişiyi sevemez. Tanırsa sever.
Tam cıktı dedim sınır etti engelledim yanlış mı yaptım acaba sevgisinden emin olamiyordum
Emin olmadığın zaman uzaklaş. Kalp ne kadar evet derse desin akıl huzursuz ise aklı seç.
Kalbimde aklım da onun sevgisinden emin değil.. O yüzden uzaklaşıyorum
Alkışlıyorum, en doğru karar bu.
Dışarda yüzlerce var bu tiplerden nasıl karşına çıkmadı kimse
Covidden dolayı galiba bide bölgesel eksiklik bu taraflarda yok böylesi ondandr😂
Orası neresi 😄
Hatay
Hmm olabilir
Tanımıyorum bu kişiyi
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yakışıklı bulmadım
Akgün gökalp taşkının apk dosyası gibiyim şakasız hal ve hareketlerim aynı😂 sevdiğim kişiyi canımı verir severim.
taş gibi adam demi :D
Valla öyle
Bu çocuk bana keko gibi geliyor ya
Ben beğeniyorum no problem karakter değil karakter zor esas kendisi nasıl birisi ama eşi bilir onuda evli çünkü 😂
Dizideki karakter değişik biraz keko degilde zor yani saglkli ilişki olmaz gbi öyle biriyle
Hacı çıkarsa beni de tanistirsana 😂😂
Tanstrmam kimseyle çok kskanrm erkeklerden bile😂😂
Belki idolümüzdür olamaz mı Ağa 😂
Olabilir sende iyisin 👍🏻😄
Eywallah 😂 sen görürsen haber et bana 😂😂
Tm ederim dua ette goreyim🤣
şu an izliyorum 😂
Bende Izliyorum reklama girdi🤣😂
Fox tv işte sonlara doğru 10 kere reklam veriyolar sonra bitiyor
Çıkabilir neden olmasın
Inşallah teşekkürler
Çıkar inşallah