Erken ölür müyüm her gün alkol içiyorum ama sigara yok şu an sigaraya da başlamayı düşünüyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Hasta olup sürünürsün bir süre hastane hastane gezersin
Tedavi olmazsamda ölürüm hemen
Uzak durmak daha iyi ya bir yere varamazsın kötü alışkanlık bunlar sağlıklı değil
Uzun yaşamak istemiyorum
Allah bilir orasını biz bilmekle mükellif değiliz
Valla en çokta sağlıksız yaşayanlar uzun süre yaşıyor
Offf Çok yaşa ne diyim ndnfnfkc
Az yaşa de 😅
Kız delirdin mi hahahaha
Delirdim evet
Dobarlan yiğidim
Fakir birisi ile evlen o zaman daha mantıklı olur zorluk yaşayarak kahrından gidersin ama her fakir aynı değil el üstüne tutar
Haha ne alaka şimdi ya fakir birisi ile evlensem ne olacak zaten erken ölmek istiyorum evlenmeyi falanda düşünmüyorum
Zenginsin o zaman
Hayır fakirim
Anlaodm ümidin kalmadı mutluluk ve hayata dair hiç bir şey iyi olmayacak diye düşünüyorsun
Aynen
Kanka o zaman şöyle yap pisi pisine ölmek yerime git iyilik hareketlerine katıl gönüllü ol gemilere bin, afrika felan git gönüllü hemşire ol, eğitmen ol
En azından oralarda bir zalim tarafından başına bir şey gelirse hem unutulmaz olursun hem yaşadığın hayat bir anlamlı olur
Evet mantıklı hem zaten intihar etti desinlerde istemiyorum
Emin ol korkağın teki olmasam kalk kız bende geliyorum gidellm derim yoksa bende bıktım mutsuz yaşamaktan hep aynı şeyler ne zaman yüzümüz gülecek ki
Bende korkağım ya böyle konuştuğuma bakma korkak olmasam şimdi ölmüştüm hala cesaret edemiyorum 😅
Allah korusun kız ama ben bir defa 26 yaşında denedim kurtardılar ama o zaman da sen hikayemi bilsen ağlarsın roman gibi hikayem var
İşte hepsi ağır geldi bir cesaret yaptım fajat kurtardılar artık cesaretim yok
Belki hayata tutunurım diye sanalda rahattım işte yoksa ne sevdiler beni ne sevenimiz oldu fakirleri kim sever zaten
Ya diyorum kendi kendime sen çok bencillik ediyorsun daha kötü hayatlar var diyorum eminim ki benden daha zor şeyler yaşamışsındır ama benim kendimden umudum yok daha çok hiç bir şey yapmak istemiyorum üniversite sınavına girdim batırdım yaş 21 ben hala bir b*k beceremedim benim yaşımdaki arkadaşlarım meslek sahibi oldu işleri güçleri var ben hala boş boş beş parasız takılıyorum nefret ediyorum kendimden her gün ağlıyorum kendimide böyle cezalandırıyorum işte
Bende ya gl kafa dağıtalım söz yürümek için demiyorum dökelim içimizi gitsin bazen dinleyecek birileri bile çıkmıyor
ben o dediğini 5 sene boyunca yaptım bir şey olmuyor, sen asla yapamazsın dayanamaz vücudun hasta olursun en fazla.
Şans işi eğer genetik olarak iyiysen yine iyi kötü yaşarsın 50 lere kadar ondan sonra mokoko
Büyük ihtimalle sağlığın zamanla ciddi zarar görür.
Erken çökersin..
Neden ölmek istiyorsun
Sonunda çok pişman olursun
Harika olur.
Sende mi kullanıyorsun
Yavaş yavaş ölmek falan mı istiyorsun
Hayır erken ölmek istiyorum
Neden
Uzun yaşamak istemiyorum
Derdin mi var?
Uzun yaşamak istemiyorum
Paylaşmak ister misin?
Ölürsün
Karaciğer iflas eder
Çok zor
Bişey olmaz
Neden her gün iciyorsun
Esc misin
Hayır ne alaka
Seks hayatın nasıl ölü gibisin ama canlandıralım azcık seni
Tedavi olup bu kafadan kurtul bence
nuyeki
niye ki, ?
Uzun yaşamak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tür alışkanlıkların sağlık üzerindeki etkileri maalesef düşündürücü olabilir 🤔. Vücudun zamanla yıpranma hızı kişiden kişiye değişse de, uzun vadede ciddi riskler taşıdığını unutmamak önemli. Belki bu konuları bir uzmana danışmak sana iyi gelebilir 🌿. Kendine iyi bakmak her zaman kıymetli ✨.