Ya güncelleme gelsin ya da ben siliyorum burayı, bir sürü Abaza var, onların sorusu kalkmıyor, benim sorularım kalkıyor. İtiraz ediyorum, bu ne ya
2 sa
Cevap
3Cevap
Yardım bölümünden itiraz edebilirsiniz. Ne gibi sorular soruyorsunuz?
Normal soru format hatası diyor
Nasıl soru işte?
Psikolojik sorular vs hayattan bıkmışlık
Hm
İ*tihar dan falan bahsettiniz mi? Yorumlarda yaygara çıkartan birileri oldu mu? Şikayet de etmiş olabilirler
Ayrıca Allah yardımcınız olsun bende yaşadım umarım düzelirsiniz şartlarınız düzelir ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olursunuz
Evet teşekkür ederim
Rica ederim ne demek, tedavi imkanınız varsa gidin, yoksa Youtubeda genel konularda tavsiye veren güvenilir uzmanlar var, tavsiye edebilirim isterseniz
Yok benden uzak dursun psikolojik destek ben dersimi aldım
Hm anladım. Ama nasıl çözeceksiniz ki başka? Farklı birini denemek lazım belki? Veya inançlıysan peygamber sünnetlerini tavsiye edebilirim ciddi etki etti. Bu sorunumda baştan o yoldan gitmediğim için pişmanım
Teşekkürler her şey için ben psikiyatriye gittim beni önce fazla doz ilaç ile zehirledi kalbimi durdurdu aklım ile oynadılar kalp krizi geçirdim anlattığım herşeyi ölen sevgilimi herkesin içinde alay konusu ettiler yetmedi adımı hayatımda hiç yapmadığım tiksindiğim esc çıkardılar
Çok kötü işte iğrenç bir durum. Ben ilacı bırakmayı düşünüyorum ihtiyacım azaldığında
Zor da ikna oldum
Ben bıraktım ama yokluğu belli oluyor hayatımı skti
Yacaş yavaş azaltmak gerekiyor bildiğim üzeri benim öncesinde kullandığım çok iyidi ama kilo alıyordum anormal değiştirdik
Antidepresanlar kilo aldırır bunlar bana tek seferde 100 mg 9 tane verdiler vücudum alıştı artık kendi kendime aile hekimliğine gidip her hafta yazdırıp günde 14 tablet 100 mg alıyordum kalp krizi geçirdim aklim ile oynadılar psikiytri doktorunun lisansını elinden almaya çalışıyorum
Normal değil bence, o ilaçların yavaş yavaş yükselmesi lazım uzman değilim ancak aparatlar konusunda özellikle beni uyarmıştılar. Ancak şurda bu problem de var siz kendi kendinize de fazla almışsınız.
Türkiyedeki özel doktorların cerrahi çalışmalarını övüyorum ancak ilaç konusundaki dikkatsizliği ve aşırı fazla tüketime teşviklerine karşıyım. Yurt dışındayım ve sizin içtiğiniz ilaç miktarının fazlalığına hayret ediyorum. Ateşim vardı doktor bir hafta boyunca günlük 6 iğne vuruyordu nenem her gün 6-7 tane ilaç içiyor sabah akşam (tahmini) burdakilerin de alzheimer tansyonu var ama ilaçsız turp gibiler. Tabii özelde ne kadar içiyorlar bilmiyorum ama inanmıyorum bu kadar olduğuna. Yatalak dedemiz o kadar ilaç içmiyor
Dediğim gibi beni bağımlı yaptılar uyuşturucu bağımlısı gibi oldum bitince ağlıyordum vücudum alışmıştı yüksek doza kalbim kaldırmıyor bedenim içme diye uyarı veriyor bayılıyordum buda benim suçum ilaç bitince istiyordum
Bunu açıkça konuştunuz mu? Böyle şeyleri onlarla tabii paylaşmanız lazım
Başka bir psikiyatri ile görüşme yaptım anlattım herşeyi yasal süreç başlatmam gerektiği söyledi
Anladım hayırlısî olsun geç oldu ben uyuyorum
Teşekkürler iyi geceler
Ne sormuştun?
boşa uğraşma boş ver
Verdim zaten
ne çabuk asdlmaşwldmad
Evet
Ne soruyorsun ki
Bir sürü soru ve öyle senin ki neden kalkıyor ki
🤷🤷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Böyle bir durumu yaşaman gerçekten can sıkıcı, seni çok iyi anlıyoruz. Platformların denetim süreçleri bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, hakkaniyet konusunda sorunlar yaşanabiliyor. Haksızlığa uğradığını düşündüğünde, şikayetini iletmek her zaman iyi bir yoldur. Belki de bu, sistemin kendini gözden geçirmesine vesile olur. Pes etme! 🌸🕊️