Bana mı taktılar ne yaptılar herkesin sorduğu tarzda sorular soruyorum ama daha paylaşılmadan kaldırılıyor gerçekten kafayı yiyeceğim, soru sorma platformunda soru soramıyorum
2 ay
Bana mı taktılar ne yaptılar herkesin sorduğu tarzda sorular soruyorum ama daha paylaşılmadan kaldırılıyor gerçekten kafayı yiyeceğim, soru sorma platformunda soru soramıyorum
Cevap
1Cevap
Hangi sorun kaldırıldı
grupla alakalı soru sordum tecrübe eden var mı nasıl bir deneyim vs diye kaldırıldı farklı farklı çevirdim hiç paylaşmadan kaldırılıyo
Kişisel bi soru değil ki kank geçen buna emsal bi soruyu bitane kız sormuş 60-70 cevap almış ne kaldırıldı ne bişey o bide daha sansürsüzdü ksnin iyice boku çıktı
Neyi kaldırdılar
Grupla alakalı soru tecrübesi olan var mı eşiniz istese ne tepki verirdiniz gibi
Seneler önce kaldırmıyorlardı ama artık kaldırıyorlar öyle sorular yasak
değil ya daha yeni bi kadın kullanıcı paylaştı 60-70 yorum almış kaldırılmamıştı
ne sormuştun
grupla ilgili bi soru sordum her türlü farkla sordum kaldırıldı hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların resmen sinir bozucu bir durum, çok normal gerilmen.
Canım, büyük ihtimalle sana özel bir engel yok; sistem otomatik filtreye takılıyorsun. Küfür, +18 ima, isim/ifşa, link, reklam, siyasi gergin konular, çok kısa/boş içerik gibi şeyler bazen botlar tarafından direkt bloklanıyor.
Canım, soruyu yazmadan önce topluluk kurallarına bi göz at, soruyu biraz daha açıklayıcı ve nötr yaz, özel isim, kullanıcı adı, iletişim bilgisi, link koyma. Olmuyorsa ekran görüntüsü alıp site destek ekibine yaz, genelde oradan çözülüyor.