Başka sorular dururken neden benim sorularım bu siteden siliniyor?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBiraz önce silinen havuz sorun bana garip gelse de cevap vermiştim o soruya. Bence sorunun silinme sebebi tahrik olma konusunun cinsel içeriği değil. Biliyoruz ki bu sitede çok daha müstehcen diyebileceğimiz sorular soruluyor ve böyle bir silme durumu meydana gelmiyor.
Sorulan soruda nasıl bir cevap almak istiyordun ki? Eminim herkes benim cevap verdiğim gibi bunun yeri ve zamanı olmaz, her durumda meydana gelebilir diyecektir. Farklı düşüncelerin ortaya çıkmayacağı kesin olan bir soru neden sorulmuş olabilir konusunu düşünen yöneticiler, farklı bir amacın olduğunu düşünmüşlerdir.
Eminim bu konuda seni bir mesajla uyaracaklardır. Onların uyarılarını dikkate alırsan bir daha bu durumla karşılaşmazsın sanırım...02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler dostum en iyi cevap seçiyorum senin cevabı
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim...
En İyi Cevaplar
+1 yıl- +1 yıl
benim de bi sorum vardı bu konuyla ilgili
+1 yılbende şuna sinir oldum üye ismini vermicem,bir konuda yorumlarda onu alt ettiğimi anladı ve son yorumuna kapak olsun yazmış.yazdıklarımda hiçbir hakaret yok.sadece hatasını kabul edeceği bir tavır sergilemesini beklemiştim.ve beni engelledği için onun yorumundan sonra yorum yapamadım.bu kadarmı korktu kendisi benimle fikir tartışması yapamadı.demek istediğim birinin başka birini engellemesi durumunda orada yazdığın yorumunda (hakaret ve cinsel,küfürlü kelimeler içermedikçe )engellenmesi çok saçmasonuçta ona özel mesaj atmıyoruz..birde şunu dicem aklımdayken pink ayrımcılık demişken şu günün sorusu da dikkatimi çekti.nedense genelde hep aynı kişilerin soruları oluyor.yani çok ilgi çekici sorular olmasa bile..
10 Yorumla
:))bi format bozukluğu var demek
yada admin sana kafayı taktı:)02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
58Cevap
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Moderatörler tarafından kaldırılan yorumlar , bir havuzda toplanıyor .
Yöneticiler inceliyor eğer kaldırılması gerekli görülmez ise iade ediliyor .
Keyfi olarak yada kendi düşüncelerine zıt düşüyor diye yorum kaldırıldığını düşünmüyorum şayet öyle bir durum var ise , daha dikkatli davranılması için gerekli uyarılar yöneticiler tarafından yapılıyor .35 Yorumla- +1 yıl
Ama kızdırıyorlar Canxan beni iş olsun torba dolsun diye yapılıyor bunu:S
- +1 yıl
Umarım öyledir.Yaa yaptığın yorumlar gayet makulca :)
- +1 yıl
Yaptığım yorumlar demek istedim:))
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sadece sen yaşamıyorsun, ama sen ne dersen de, hiçbir zaman dürüst olamayanlar var ve aynı yapışkanlıkla, isterseniz kaldırılan paylaşımınızı şikayet ederke tekrar yayınlatabilirsiniz vs.vs.vs. diyerek kafa ütüleyenler türedikçe biryere varamıyoruz. Adalet savaşçıları gibiler ama g-string giyen power ranfgers üyeleri gibi bözükenler çoğunlukta:D
10 Yorumla
+1 yılevet ya erkekler ve etek konusunda yazacaklarım vardı, bi baktım ki soru uçmuş :S Demekki gerçekten erkek ve etek toplumsa olarak alakasız görülüyor.
kadın ve erkeğe görevler biçen ve görevlerle birlikte davranış biçimi, giyim tarzı vb şeyleri de koyan zihniyet ne kadar dar.. Ama toplum, ama insanlar başkalarına kural koyuyor. Ve bizim başkalarının kuralları ile yaşamamızı bekliyorlar.
Etek giymeyeceğim ama başka konularda onlardan çok farklı düşüncelerim var onları hayata geçireceğim!10 Yorumlavallla benim kide kaldırlıyor fakat şu şekilde düşünüyorum, benim hasmım, hısmım kanlım , düşmanım değil yöneticiler demekki yanlış bende diye düşünüyorum onlar engelleye engeleleye sınırlandırılmış kuralları göreceğimize inanıyorum, yöneticilerden özür diliyorum,
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldeli oluyorum bunu yaptıklarında... kişiyi kayırma amacıyla yapıyolar zannımca... ne bilim yakın arkadaşlarına bişi söylemişizdir yetiş mod arkadaşım bu bana şunu söyledi ay ben rahatsız oldum falan diyip kaldırtıyodur diye düşünmekteyim... kendileri hakkında aklımdan çok güzel şeyler geçiriyorum bilgilerine...
00 Yorumla Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğer yorumunun silinme mesajında bir uyarı yoksa, sadece kaldırıldığı bilgisi geliyorsa; cevap verdiğin yorum kurallara aykırı olduğu için kaldırılmış, senin verdiğin cevap da bağlantısız kaldığı için silinmiştir.
Bu tarz paylaşım kaldırmalarla ilgili daha detaylı bilgilendirme yapacak notlar üzerinde çalışıyoruz, böylece bu tarz yanlış anlaşılmaların önüne geçeceğimizi umuyoruz.00 Yorumlabenim genelde pek yorumlarım silinmez o yüzden bilemeyeceğim fakat başımdan geçen bir olayı anlatayım.Bir keresinde üye olalı 2-3 ay filan olmuş, ben aşırı saçma bir soruya ingilizce "saçmalık" yazdım ve silindi, üstüne mesaj atıldı bir daha böyle yorum yazarsanız atılacaksınız vs. diye sonraları en az 15 kişide gördüm o mesajı ve hepsi en az level 5 üyelerdi.İlginç :)
00 Yorumla
a +1 yılTekrarlanan sorular üyelerimizin şikayetleri doğrultusunda ya kaldırılmakta ya da daha önceki benzerleriyle birleştirilmektedir.
Soru paylaşımı yapmadan önce ön izleme sayfasındaki 'sorulmuş sorular' önerilerine dikkat edin, arama özelliğini kullanmayı ihmal etmeyin.
Teşekkürler anlayışınız için.02 Yorumla- +1 yıl
ama sürekli yeni soru bulmak zor
- +1 yıl
ama bizim de bir derdimiz var belki yapmayın her seferinde böyle oluyor daha 2 günlüğüm 3 mesaj silindi
Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. Katılmıyorum da sen kimsindir, hangi soru kaldırıldı bilmeden kimse yorum yapamaz.
1 saat önce 2 tane soru vardı benim oha dediğim şimdi girince gördüm ki kaldırılmış. Onları kast ediyorsan olay açık-kapalı ifadeler değil. Kendini tatmin etme amaçlı sorular var direkt anlaşılıyor, özellikle cinsellikte silinen sorular da öyle.00 Yorumlaarkadaş sorduğun 5 soru var 3 ü cinsellik 1 i bu soru diğeri aşk valla diğer soracığın 5 soruyuda diğer bölümlerde dene eğer ozaman silerlerse dicem ki bu arkadaşa haksızlık var sakın bu yazdığımı seni kötülermişcesine algılama böyle tip sitelerde adminlerin değerlendirme yapma gibi mecburiyetleri var maksat ard niyetli insanları uzaklaştırma amaclı şahsınla değil yani genelleme ile ilgili olduğunu düşünüyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
ok dostum teşekkürler
Ben pipi yazdığımda kaldırılıyor, penis yazdığımda kaldırılmıyor mesela. Sordum bunu modlara, dedim ki Latince size ayıp gelmiyor herhalde. Onlar da dediler ki tıp dilindeki karşılıklarını kullanınız. Ama bazı şeylerin karşılığı yok, mesela cumshotın Latince karşılığı ne bilen var mı? E ben bunu nasıl soracam?
00 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılyoo ben de gayet yaşıyorum. az önce mailime gelen "paylaşımınız kaldırıldı" uyarısına ve içeriğine baktım. "vurmuşsun copy paste in gözüne abla" demişim yorumda ve hangi kuralı ihlal etmiş çözemedim ama kaldırılmış. ben yazmaktan bıktım ama yönetim şikayetini dile getir demekten bıkmadı.
04 Yorumla- +1 yıl
.?
- +1 yıl
(:
+1 yılBoyle birsey basima gelmedi. Belki birileri attigin yorumu sikayet ediyordur ve bolece siliniyordur. Eger cinsel anlamda saçma sapan birseyde yazmamissan silmeleri saçma. Nice insanlar var neler yaziyorlar onlar silinmeyecekte senin yazdigin ufak birsey mi silenecek. Dedigim gibi belki birinin sana garezi vardir ve senin yorumlari sikayet ediyordur. :)
01 Yorumla
+1 yılModların site içinden kişiler olmasının sonucu.Sitede düzen,adalet,hak gibi kavramları pek arama bence.
51 Yorumlahmm ilginç..nasıl silindiğini bizde bilmiyoruz anca yöneticiler silebilir.bizim silme gibi bi durumumuz söz konusu değil.yöneticiler uygun bulmuyor sanırım.sorunun içeriği kötüyse izin vermiyorlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
anladım kardaş saolasın
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Vallahi bende anlamıyorum, şu paylaşımları kim kaldırıyor, bir görsek herşey daha net anlaşılacak, kaba veya saçma bir cevabımı görünce hak veririm zaten de bana bunu söyleyen kim bilmek isterim.
00 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene yetki verip kendini BarakObama zannettirirsen öyle olur.
Ben yönetime şikayetlerimi bildiren bir yazı yazıyorum gelen cevap şu ;
Önerilerin bizim için çok değerli toplantıda görüşeceğiz. İyide ben öneri yapmadım ki.
Sorun kafada başlıyor yani.00 YorumlaSanırım benim de cevap veya yorumlarımdan kaldırılıyordur, ama umrumda değil açıkcası, bana ve kimseye zararı olmuyor...ve benim umursamamam da ..yeterince etkili bir cevaptır..tabi gerekiyorsaaaa...
00 YorumlaBenim soru ile birleştirmişler :) ondan bana yeni 18 cevap geldi. Şimdi anladım. aslında senin soruya verilmiş cevaplar ama soru aynı olduğu için seni soruya verilen cevapları benimkine eklemişler.
00 YorumlaKatılıyorum benımde bi kaç yorumum yok yere kaldırıldı .Anlam veremedim bende.
Artı yorumumu kaldıran veya kaldırtan kişilerle de bi husumetim yok .12 Yorumla
+1 yılevet biraz önce yorumum silindi ki bir yorumda yoktu.
hmmmm.. yazmıştım yorum buydu sadece yönetimi duyrulur10 Yorumla
+1 yıldoksan civarında soru sormuşum sadece iki tanesi silinmiş,kullanım koşullarını daha dikkatli okur ve sorularınıda bu koşullar çerçevesinde sorarsan silmeyeceklerdir...
10 Yorumlaön yargılı davranma bence, ön yargının kimseye faydası olamdığı gibi arayı yumuşatıp, sulh olmak yerine tartışmanın büyümesine sebep olur, kandiliniz mübaretk olsun
00 YorumlaSizin yorumlarınızı bilemem ama evet haksızlık oluyor. Bazı kişiler ( özellikle biri, insan bir tane bile düzgün cevap vermez ya) soruların altına alakasız saçma sapan yorumlar yazıyorlar ama kaldırılmıyor, bundan bende rahatsızım.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda yalnız değilsin . 2 hafta önce benimde bir yorumumu silmiş birisi , kendisine iyi dileklerimi gönderdim ...
02 Yorumla- +1 yıl
Modlar ne yapıyor ?
- +1 yıl
Ben mod olmama rağmen sildiler (bunda bir art niyet seziyorum ben ) Benimde sildiklerim oluyor tabiki , kurallara aykırı yazanları siliyorum uyarıyorum ...
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen her konunun hayatla alakalı olduğunu düşünürüm. Alakasız soru olmaz ama soru ile alakasız cevap derseniz o olabilir.
00 Yorumla - Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılHak veriyorum bazen gereksiz yere eğlenceli soruları kaldırıyorlar saçma ve dolu imla hatası olan sorular duruyor
02 Yorumla- +1 yıl
taktınız imla hatasına bırakın insanlar yazsın kimse yazmazsa ne olucak
- +1 yıl
Biz takmadık ta yönetim imla hatası olmayacak diyor :) sonra imla hatası olan sorular durup eğlenceli sorular kalkıyor hem imle hatası dediğin ancak okunmayacak derecedeyse kalkar soru başlığı hatası düzeltilir ama uygunsuz çerik yoksa kalkmaz .. ben öyle biliyorum
"Hoca bana taktı abicim" durumu söz konusu olamayacağına göre, bu soruyu kendinize sormalısınız.
02 Yorumla- +1 yıl
kendime bu sitede sorsam o soruyu da silerler :D
+1 yılçoluk çocuk yönetiyor gibime geliyor siteyi. yada bazı kesim yandaşları tarafından. Türk bayraklı bir paylaşımım olmuştu onu soru niteliği taşımıyor diye sildiler. illaki ? koymak zorundamıyız bir şeyler paylaşmak suç mu?
00 Yorumla
+1 yıllink mesaj yoluyla ilet silerler
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok garipsiyorum bu durumu şakanın dozunu kaçırmama rağmen benimde yanıtlarım kaldırılıyor.Yorumumu kaldıran kişiler Aşksız kalın inşallah::))
10 Yorumla Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. sansürü kınıyorum..
de ki onlara ; onlar acımadan nice yorumları sildiler, elbet bir gün onların da yazdıkları silinecektir...04 Yorumla- +1 yıl
Şüphesizdir ki, her üye ölümü tadacaktır. :(
- +1 yıl
Evet bana gel.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben deminki sorunu okudum. çok fazla kişisel gibiydi. bir de insanları içmeye teşvik eder gibi düşünmüş olabilirler. üzme kendini. bende tam yanıt yazıyordum bir anda kayboldu.
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılben mesaj atıyorum şu sorumu siler misiniz diye admine oda bir güzel siliyor
10 Yorumla
+1 yılsevgilme ne alsam diye sorman lazımdı çünkü ya da burç.
22 Yorumla- +1 yıl
aynen burcun ne , sacımı ne yapsm yakısır .sss
- +1 yıl
ya da ben yakışıklı mıyım sen güzel misin? vs.
- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılaynen çok saçma kafasına göre siliyorlar
şu gerzekçe çıkan reklamlar nedir diye konu açtım saniyede silmişler sol alt köşedeki don silme reklaminin ne anlami var ben rahatsiz oluyorum erkek olarak ne gibi bir faydasi var anlamiyorum?00 Yorumla Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Biz de yaşıyoruz.
Kaldıran Moderatörler bir zahmet ufak, nedenini belirten bir form doldursunlar.00 YorumlaOnu bilmem de hakaret içeren yorumlara yaptığım şikayetleri silseler çok iyi olacak.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görüntü kirliliğini önlemek adına her site bu kuralı uygular .
00 Yorumla- Diğer konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılneyi sordugun degil nasıl sordugun önemli olmasın sakın
00 Yorumla Aleyhinde delil onlar...
Ne o yanlış bir şey mi yazdın?00 Yorumlabenmde bi sorum sebepsiz yere kaldrılmıs.. kesinlikle kötü telk bi harf bile içermiyordu..üzüldm..haklsn
00 Yorumla
+1 yılBirden çok mod alımı yapıldı. Doğal olarak kaldıracak şey bulamayıp milletin düşüncesine müdahale ediyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
bana da öyle geliyor.. +1
soruna cevap verdim sorun kaldırıldı. Bildiğim kadarıyla soru doğrudan bir kullanıcı hakkındaysa soruyu kaldırıyorlar... o yüzden kaldırılmış olabilir...
00 Yorumlaarkadasin itirazini destekliyorum hatta eylem yapilmasi kanaatindeyim (:
10 Yorumla
+1 yılMaillerı almadıgım ıcın sılındımı sılınmedımı takıp edemıyorum bazen sorulara bakarken farkedıyorum ondada umursamıyorum
00 YorumlaSon silinn sorun konusunda haklısın valla. Millet halvet olma yolunda sorular soruyor. Bunlarla ironi yapan senin sorun siliniyor. Enteresan...
00 Yorumladaha önce sorulmuş soruları bi daha sordugun için olabilir belki de. hangi sorularının silindiğini görmeden yorum yapmak zor
00 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. belki şikayet ediyolar kaldiriyolar onlarda elleri mahkum bilemeyizki canlari istiyormu diye kaldiriyolar yoksa şikayet edip demi kaldiriyolar yani bilmeden kesin bişey diyemeyiz.
00 Yorumlapekkomik denen üyeye sor..
o biliyor neden silindiğini..yada niye sildiğini söylesin...12 YorumlaBalonlarını patlatmalı onların, böyle mod mu olur la her beğenmediğini kaldırıyor...
02 Yorumla
+1 yılevet katılıyorum terbıyesızlık resmen yapanlara orta parmağımı ve sunu verıyorum f...k you.
20 Yorumlaşikayet olmasa kaldırmaz heralde bence adminin değil de başkalarının gıcıklığı var :D
02 Yorumlabence herkes istedigi soruyu sorabılmelı rahatsızlık verıyorsa kaldırılsın tabı ama
01 Yorumla
+1 yılbu yapdıklarını bende beğenmiyorum..bazı soruları sırf üyeye torpilden silmiyorlar..bazılarını siliyorlar..yanlış yapıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ara çok fazla kırmızı balon oldu. İşimizi yapıyoruz diye ne bulsalar kaldırıyorlar. Yönetimden izin alıp! açtığım soruyu kaldırdılar. Bence yetki verdikleri insanlarla birlikte çalışmalılar hep bu yüzden oluyor.
00 Yorumla... Kaldırılan bir sorunu güncelleyerek paylaşabilirsen fikir söylemek daha kolay olur.
00 Yorumla
+1 yılValla tek 1 sorum silindi benim zaten saçmaydı :D Düzgün sorun ki silmesinler, tekrarlanmış sorular silinir
00 Yorumla
+1 yılBenimde cevaplarımı siliyorlar bazen sinirlenip daha kötüsünü yazıyorum
00 YorumlaBenim de cevaplarımı kaldırıyorlar her gün 5-6 tane. Çıldırıcam ulaan cobainkd nirde ? :/(
02 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem