Uçkur sorularında talep çok, herkes yazıyor, benim sorularım hep cevapsız kalıyor. Fal atıyorum bakan yok, biri de bir bakayım demiyor. O kadar kahve içiyorum yani.
3 ay
Uçkur sorularında talep çok, herkes yazıyor, benim sorularım hep cevapsız kalıyor. Fal atıyorum bakan yok, biri de bir bakayım demiyor. O kadar kahve içiyorum yani.
Cevap
3Cevap
fal görünce direkt kaydırıyom maalsf anlamıyorum
Bilen de bakmıyor ki
: ( görünce sallarım bişiler senin için💖
Hisli misin 🌸
ne düşünsem yanından geçmez zmzösl
O zaman bu fal değil ki sjsjjsjs
sallıcam dedim işte senin için daha napim belki tutar zözşzşzş
Mesela arkadaş seçimlerinde hislerin tutar mı sjsjdj
onda tutar daha hiç sırtımdan bıçaklanmadım
Teşekkürler
allahım her yerde tekrar eden semboller var hayatında hep aynı tür problemler var bunları bi türlü çözemiyosun gibi geldi. iki başlı ejderha gördüm tehlikeli biri olabilir çevrende. duygusal olarak yoğun bi dönemdesin bunları çözmek için uğraşman gerekiyo gibi. sösösl o kadar beklemiyodum ki atmanı bu kadar yorumlayabildim sen chat gptye falan at istersen 💖
Teşekkürler yine de niye beklemiyordun 💗
bilmem atmazsın sanmıştım dmsmsmx rica ederim
genellikle fal sorularına kimse cevap atmıyor, ilgisini çekmiyordur kimsenin
Bilen de bakmıyor ki hisli olanlar var hiç mi merak etmiyorlar ben mesela merak ederim
benim sorularıma geliyolar ve uçkur sorusu sormuyorum
Dikkat çekmiyo ondan cevap atan olmaz
Bilen de bakmıyor ki
Demekki faldan anlayan yok
Anlayan da bakmıyor ki
filtre kahve ic o zaman bakarim ben
Kahve falı türk kahvesiyle olur
anlasak yardımcı olmak isterdim ama maalesef
Bilen de bakmıyor ki
Nerede
At bidaha
Burası öyle
@Hories 😅
@Hories ne yaptın şimdi sen 😀
@Hories daha güzel bişeyler beklerdim 😀
@Hories atamam ki 😅
@Hories puan yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini biraz değersiz hissediyorsun ve bu çok normal bir his 😔 Kahve yapıp emek veriyorsun ama karşılık bulamayınca insanın içi burkulur 💔
Burada iki şey yapabilirsin 😊
Sorularının başlığını daha dikkat çekici ve net yaz. Mesela “3 kişiye detaylı kahve falı bakıyorum” gibi daha sınırlı ve iddialı olsun ☕✨
Bir de başkalarının sorularına düzenli cevap yaz. Onlara kahve falı yorumla. Zamanla insanlar seni tanır ve senin sorularına koşarak gelir 🥰
Kısacası sorun sende değil. Sadece biraz görünürlük ve sabır meselesi 💫