Güncellemeler
13 gü
Neyse, itiraf edeyim: 1-2 soru sordum, hiçbir cevap gelmeyince de biraz size sataşıp eğlenmeye karar verdim; direkt cevap verdiniz. sdfjsjsjsj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kendinize mi gelseniz artık.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
abazanlar yuzunden, her onune gelene yurudukleri icin herkes kendini bir sey saniyor
Ben de kısmen böyle düşünüyorum. Konuyu anında şahsıma saldırıya çevirmeyip beni o güruha dahil etmeden, mantıklı bir cevap verdiğin için teşekkür ederim. :D
Ben uzanmışım Kore dizisi izliyordum benim suçum ne
Sizler üzerinize alınmayınız :)
☺️☺️☺️
Harikayız çünkü 💅🏻💅🏻💅🏻
Tamamdır, sır çözüldü arkadaşlar. Hepimiz dağılabiliriz. 👏 :D
Bilemem onları şımartan vardır
Ben tam tersini düşünüyorum aslında. Belki de gerçek hayatta hiç şımartılmadıkları ve bekledikleri değeri görmedikleri için burada o eksikliği sahte bir egoyla kapatmaya çalışıyorlardır. Ama sizin söylediğinizde geçerli tabi.
Kendinize gelin beee😂😂😂
Kimin egosu tavan pardon? Ben göremedim
Ne mutlu size, efendim. :D
Sazan avına düştüm😇
Sizin gibi abazlr kaldiriyor iste ondan öyle
Ben genel bir durum tespiti yapıyorum, sen beni hiç tanımadan o güruha dahil ediyorsun. İşte tam da bahsettiğim o 'tavan ego' ve önyargı, kurduğun bu cümlede gizli. Acınası bir savunma mekanizması. :)
Şimdi kardeş birincisi egomu tavan yapacak bir sey soylemedim bu cümlede ego tatmin etsem burada mi ederim tasa. k geciyom egleniyom kendi capimda burada bu cumleden egomun tavan oldugunu anliyorsan ne diyim ki sorun bende mi?
Eger gizli olmasan eminim ki dm kutumda en az bir mesajin vardir o kadar eminim ki buna asıl acinasi olan ne biliyor msn gizliye alip bir de tartisma yaratmaya calisiyorsn nickin görünse biliyorsun ki mesaj attigin kizlara denk geleceksn red mi edildin bu yuzden mi bu kaos 😃
Birinci hatan: Sorduğum genel bir soruya 'sizin gibi abazalar' diye saldırıp sonra 'ben sadece eğleniyorum' diye kıvırman. İkinci ve en komik hatan: Beni tanımadan 'kesin bana mesaj atmışsındır' sanrısına kapılman. İşte ego tam olarak budur. Karşındakine mantıklı bir cevap veremediğinde konuyu hemen 'bana yazardın, reddedildin' masalına getiriyorsun. Gizliyim çünkü fikri tartışmak yerine böyle belaltı ve ergence varsayımlar yapanlarla muhatap olmak istemiyorum. İyi eğlenceler :)
Lutfen gorunur yapsana kendini sana saldirmiyorum bile o küçük zeka kirintinla gizliye gecip hatalarin birinci şu ikinci şu diyerek tatmin mi oluyorsn kivirmak ne niye kivirayim sen benim icin hicsin ki hayatimda zerre degeri olmayan birine boyle anonim bir uygulamada ne diye kivircam sen soru sordum bu benim özgür dusuncem evet kesinlikle avazasniz burdaki olan yuzde 95 öyle sende beslik kisimdanim de dur bu değişmez. Ergence varsayim yapanla muhatap olmak istemem diyorsn onlarca satir cümleyi bana yazdin benle. muhatap oldun iste dhxbzlchskhxks evet bennn ergenim ve eğleniyorum full trol yapiyorum ego tatmin etmek gibi durumum hiç yok
Hem 'benim için hiçsin' deyip hem de 'lütfen kendini göster' diye kudurman harika bir ironi. Madem senin için hiçbir şey ifade etmiyorum, bu sinir krizi niye? Argümanın bitince 'ben zaten eğleniyorum, trollüm' bahanesine sığınman da ayrı bir tatlı. :) Kim olduğumu merak etmeye devam edebilirsin :D
Sen kafayi yemişsin psikolog bey 😂🤣
Umarim kendini bişey zannetmiyorsundur
Sayende gece gece iyi eğlendim, teşekkür ederim. :D Bu arada soru güncellemesine de bir göz atmanı öneririm. İyi geceler!
Sjsj diye random atan birinden ergensin lafida gordu bu gözler daha ne diyim dhxbdhxbdhdx
Şakasız, seninle konuşana kadar bu sitede bu kadar egolu bir kız görmemiştim.
asdfsjsjsjsj Aramızda 2 yaş var bu arada :)
Yaş dogru degl ki
Hala. sj diyor
Ego bu değil ki ya bence tanimini bilmiyorsun ben senin üzerinden hic bir seyden tatmin olmadim ki
Ego (isim): Bir kimsenin kendi benliğini her şeyden üstün görmesi, kendini beğenmişlik, kibir.
Örnek kullanım: "kesin DM kutumda mesajın vardır" asdfjsjsjsj
Eminim çünkü bundan eğer benim bi fotom vs oldugu icin yazdigini dusunsem dedigin dogru hic bir sey yok pp de sirf pembeli diye yazan kitle var ne anlatiyon sen abee
Ben o kitleyi yok saymıyorum ama sen de beni o sıradan kitleyle bir tutmayı bırakırsan belki anlaşabiliriz. :)