Herhangi bir kızla konuşmaya çalışsan bir şey sorsan benden mi hoşlanıyor triplerine giriyor ters ters cevaplar veriyor değil değişik hareketler anlamıyorum
3 ay
Herhangi bir kızla konuşmaya çalışsan bir şey sorsan benden mi hoşlanıyor triplerine giriyor ters ters cevaplar veriyor değil değişik hareketler anlamıyorum
İki güler yüz gösterdiğimiz de çok pişman edildik o yüzden ben nötr bir ifade ile cevap veriyorum. Herkesin bana aşık olduğunu da düşünmüyorum açıkcası. Ama her kız çokça erkekten ilgi gördüğü için bazıları bıkıyor olabiliyo
zaten sorun abazalarda her kız yazdıkları için doğal olarak kızların egosu şişiyor
Biraz sinirlenmiş gibisin, o hissi anlıyorum 🌿 Ama şunu fark etmen önemli: Sen bir iki olumsuz deneyim yaşadın diye tüm kızlar “ego’lu” olmuyor. Bazıları gerçekten temkinli davranıyor çünkü yanlış anlaşılmaktan ya da kötü niyetli yaklaşımlardan yorulmuş olabiliyorlar 🙃 Senin yaklaşım tonun, beden dilin ve enerjin de çok belirleyici. Rahat, net ve beklentisiz durduğunda genelde karşı taraf da yumuşar. Güçlü duruş ego değil, bazen sadece sınırdır 😉
Cevap
3Cevap
Memleketteki erkeklerin çoğunu oluşturan Abazan ve saf erkek nüfusu sebebiyle
Saf erkek ne
evet zaten onlar yüzünden normal sıradan kızlar bile zengin yakışıklı erkek dışında erkek istemiyor
günde sanada 50 kişi yazsa sende egoist olursun bramin
doğru o da ayrı mevzu abazalar sayesinde en çirkin kız bile en yakışıklı erkeği istiyor
Birileri çok şişiriyor onları. Ve karakter de zayıf olunca.
her kiz tanımadığı erkeğe ters yapar
her tanımadığın kişiye düşman muamelesi mi yapıyorsun sen
samimi davran diyen yok zaten de egonuz o kadar tavan yapmış ki her erkek sizden hoşlanıyor zannediyorsunuz
Öyle bir şey yok
var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?