Kızlar neden bu kadar egolu?

Detaylar şöyle. Ben sosyal medyayı pek kullanan birisi değilim. Bu yüzden 5 - 10 takipçim falan var. Kendimi yani yüzümü sosyal medyada paylaşmıyorum. Çünkü bunun doğru bir şey olmadığını biliyorum. Sosyal medya tehlikeli bir yer ve yüzümüzden kimlik bilgilerimize erişebildiklerine şahit oldum. Yani sorun özgüvenle ilgili değil. Fiziğim gayet iyi tipimde aynı şekilde iyi maddi durumumda güzel kendi işimi bu genç yaşımda kurdum. Her neyse bundan dolayı profilim tam değil. Beni gören kızlarda fake hesap olduğumu zannediyorlar. İnstadan mesaj atsam mesajım yeni güncellemeden dolayı kendilerini özel zanneden bazı kızlar yüzünden davet olarak gidiyor. Geri takip yapmıyorlar o nedenle mesajımı göremiyorlar. Bu kadar güvenlik duvarı inşa etmek yerine kendinizi ulaşılabilir kılsanız da şansımız olsa? Benim gibi kendi halinde olan erkekler neden bunu yaşamak zorunda? Artık gerçekten bıktım bende insanım bende ilişki kurup mutlu olup zevk almak istiyorum ama hiç olmuyor 2 yıldır yalnızım.. Bazen büyü müyü mü yaptılar bana diye düşünüyorum. Ağzım lafta yapıyor çok iyi bir konuşmacıyım her konudan konuşabilecek kapasiteye sahibim ama hiçbiriyle konuşma şansım olmuyor şaka gibi cidden. Bana önerebileceğiniz bir şey varsa dinlerim. Ve sorumun cevabını da almak isterim. (Bar klüp vb yerlere gitmeyi önermeyin o tip bir erkek değilim ve orada bulunan kızları itici buluyorum. Eğlenmek için daha güzel mekanlara gidilebilir.)