Detaylar şöyle. Ben sosyal medyayı pek kullanan birisi değilim. Bu yüzden 5 - 10 takipçim falan var. Kendimi yani yüzümü sosyal medyada paylaşmıyorum. Çünkü bunun doğru bir şey olmadığını biliyorum. Sosyal medya tehlikeli bir yer ve yüzümüzden kimlik bilgilerimize erişebildiklerine şahit oldum. Yani sorun özgüvenle ilgili değil. Fiziğim gayet iyi tipimde aynı şekilde iyi maddi durumumda güzel kendi işimi bu genç yaşımda kurdum. Her neyse bundan dolayı profilim tam değil. Beni gören kızlarda fake hesap olduğumu zannediyorlar. İnstadan mesaj atsam mesajım yeni güncellemeden dolayı kendilerini özel zanneden bazı kızlar yüzünden davet olarak gidiyor. Geri takip yapmıyorlar o nedenle mesajımı göremiyorlar. Bu kadar güvenlik duvarı inşa etmek yerine kendinizi ulaşılabilir kılsanız da şansımız olsa? Benim gibi kendi halinde olan erkekler neden bunu yaşamak zorunda? Artık gerçekten bıktım bende insanım bende ilişki kurup mutlu olup zevk almak istiyorum ama hiç olmuyor 2 yıldır yalnızım.. Bazen büyü müyü mü yaptılar bana diye düşünüyorum. Ağzım lafta yapıyor çok iyi bir konuşmacıyım her konudan konuşabilecek kapasiteye sahibim ama hiçbiriyle konuşma şansım olmuyor şaka gibi cidden. Bana önerebileceğiniz bir şey varsa dinlerim. Ve sorumun cevabını da almak isterim. (Bar klüp vb yerlere gitmeyi önermeyin o tip bir erkek değilim ve orada bulunan kızları itici buluyorum. Eğlenmek için daha güzel mekanlara gidilebilir.)
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun ego ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnstagramdaki kızların büyük çoğunluğu takipçisi fazla , profili olan erkeklere yöneliyor. Yüzünü görüyor ve ona göre yorumluyor. Ayrıca ben, neden instagramda sevgili , flört ilişkisi aradığını anlayamadım. İnstagramdaki kızların çoğu clubtaki kızlar gibi. Senin profilindeki bir erkek için arkadaş ortamında , real bir sevgili daha iyi sanki
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaş ortamım yok :( yukarıda birine durumumu özetledim.
Bunu yapan çok erkek var , evet. Ama onların ortak özellikleri sende yok, bu yüzden senin aynı şekilde sevgili yapman çok zor. Şansını denemeye devam etmelisin. Tavsiyem takipçi sayısı az , profili senin gibi olan kızlara yönelmen. Onların büyük çoğunluğuyla aynı şekilde düşünüyorsundur diye tahmin ediyorum. Ayrıca kaderin sevgilinin olmaması değildir de istediğin gibi belki de bundan sonraki hayatına eşlik edecek kadının gelmesinin zamanı değildir. Unutma, güzel şeyler anının bekler. Ve biz onları arayarak değil hoş bir tesadüfle bulabiliriz. Umarım hoş bir tesadüf seni hayatının kadınıyla karşılaştırır..🌸
Sosyal medyadan sevgili olunmaz yapacaksan gerçekten gördüğün kızla sevgili olacaksın. Aranızda bir çekim olacak. Hem instadan kızlara niye yazıyonki gerek yok.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşim gereği home office çalışıyorum. Arkadaşım yok. Uzaktan üniversite okuyorum çünkü bölümüm bilgisayar sosyal medya ile ilgili ayrıca yatırımcıyım ve girişimciyim. Birisiyle iletişim kurmam gerekirse ancak sosyal medyadan sağlayabilirim. Dışarıda görebileceğim her kızın sosyal medyası var yani onlarla tanışmak için dışarıya çıkmama kendimi rezil etmeme riske sokmama gerek yok. Benim yolumu izleyip kız arkadaşı olan milyonlarca erkek var ben neden bunu yapamıyorum merak ettiğim o
Bir sürü abaza erkek var, kızlara yazıyorlar. Belki seni onlardan biri sanmışlardır. Gerçekten saçma sapan şeyler yazan oluyo. Sen yazmıyorsundur ama onlar öyle sanar işte.
Sanırım sen kendini geliştirmek için uğraşmışsın, yani bu demek oluyor ki zamanın çoğunu kendinle geçirmişsin, yalnız kalmışsın. Şimdide bir yoldaş arıyorsun galiba. Dışarı da çıkmıyorym diyorsun, o zaman nasıl bulacaksın kız. Zor, insanlarla iletişim halinde olman gerek.