Ülkede milyonlarca kız var ama bazıları kendini dünyadaki tek kız falan sanıyor o havalardalar güzel olan da bu kafada ortalama olanda bu kafada bu abazaların her kıza yürümesi gerçekten bizim zararımıza oluyor
2 ay
Ülkede milyonlarca kız var ama bazıları kendini dünyadaki tek kız falan sanıyor o havalardalar güzel olan da bu kafada ortalama olanda bu kafada bu abazaların her kıza yürümesi gerçekten bizim zararımıza oluyor
bu durum tamamen genelleme yapmakla ilgili çünkü herkes aynı değil Bazı insanların özgüveni veya ego yapısı yüksek olabilir ama bu tüm kızlara mal edilemez Bu tarz davranışlar çoğunlukla kişisel deneyimlerden, çevreden ve sosyal medyadan kaynaklanıyor Kimileri kendini ön plana çıkarmayı seviyor, kimileri daha mütevazı Kalabalıkta veya flört ortamında herkesin davranışı farklı olduğu için bir kişinin tavrı tüm grubu temsil etmiyor Bu yüzden bunu kendi zararına olacak bir şey gibi görmek yerine, davranışlara odaklanmak ve sınır koymak daha sağlıklı geliyor
Kızlara yüklenen bu ego algısı aslında biraz toplumsal baskıdan, biraz da sürekli ilgi gösterenlerin oluşturduğu dengesiz dengeden geliyor 😕. Herkes kendini korumaya çalışıyor ve bazen bu da dışarıdan havalık gibi görünüyor. Abartılı davrananlar var ama tüm kızları aynı kefeye koymak seni daha da yoruyor canım 😊.
Cevap
2Cevap
Ben hiçbir kıza yürümeyerek egolarını söndürüyorum siz de biraz uçkurnuza sahip çıkın gururunuz olsun 180 kilo da yürümeyiverin
sorun abazalarda zaten her kıza yazıyorlar amaçları da belli zaten aşık oldukları için de yazmıyorlar kızlar da bunların yazdıklarını gördükçe daha iyisini hakediyorum kafasına giriyorlar
Yine bir kız tarafından üzülmüş erkek nerde görsem bilirim
kimse üzmedi şu ana kadar
Tanrı sanıyorlar kendilerini ama hint kadını gibiler
Evet bu dünyada ben tekim başka soru var mı?
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?