selam dostlar, içime dert olan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum, ben KS üzerinden birisi ile tanışıp onu adeta cehennemden kurtarmıştım şimdi ise en büyük düşmanı benim ve bana kin tutuyor. yeni evlenmiş ve eşinden şiddet gören, hakarete uğrayan, saçlarından yerlerde sürüklenen, zorla içki içirilen, maaş kartına el konulan, hasta iken eşi tarafından umursanmayan ve doktora götürülmeyen, okul okutulmayan birisi bana ulaşmış ve benden yardım istemişti, ama şu şekilde babaannem vefat etti, halam ise beni evden atacak ve gidecek yerim yok, ben de ailem ile görüşüp dışarda kalacağına bizde bir oda ayarlayıp kilidi o ona verebileceğimizi ve sofraya 1 tabak daha koymanızın sorun olmayacağını söyledim. her neyse çıktı ve geldi her şey hoş güzel ilerlerken benden hoşlandığını ve ilişki yaşamak istediğini söyledi, ben de hiç evlenmemiş 24 yaşında bir kardeşinizim, zina olmasın diye dini nikâh yapıp ailem ile birlikte beraber yaşamaya başladık, ben bu süreçte kendisini doktorlara götürdüm, okula yazdırdım, cebimde 20₺ olsa dahi ona harcadım, maaş kartına ve maaşına asla dokunmadım ve cebime koymadım, kedi istedi diye akşamın bir saati kedi sahiplenmeye gittik, ayakkabılarını kendi elim ile giydirdim, montu ince olduğu için annemin montunu verdim, yanlış anlamayın yaptığım iyilikleri yüzüne vurmak değil amacım, sadece zoruma gidiyor ben bunları hak etmedim. kısacası ona hep iyi niyetli oldum ve yardımsever davrandım, değerini bildim ve kıymet verdim. peki kendisi bana ne yaptı? terlik & süpürge ile saldırdı, yüzüme tükürdü, bana ve aileme hakaretler etti, yine de alttan aldım çünkü kıyamadım. neden böyle yaptığını sorduğumda ise önceki evliliğinin hıncını benden çıkardığını söyledi. ben içki içmeyen & sigara kullanmayan, kötü alışkanlıkları olmayan bir kardeşinizim. aramızda sevgi var mıydı vardı, ya da en azından ben böyle zannediyorum. şimdi sizlere soruyorum benim suçum, günahım nedir?
Güncellemeler
13 gü
Rabbim'den tek isteğim ahım onda kalmasın, değerimi bilmeden ölmesin, allaha havale ediyorum.
Güncellemeler
13 gü
Şimdi ise başkaları ile görüşüyor ve bunu çok iyi biliyorum. Beni'de engellemiş sanki düşmanıyım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer