Diğer Dertliyim a dostlar naparsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunalimlardayim boşa gecio ômrum amacsiz is bulamiyom isim yok ml gibiyim napsamki? Güncellemeler+1 yıl Of off Ailemde is aramam konusunda isteksiz biktim. bu hayattan herkes kullanio beni Güncellemeler+1 yıl 😭😭😭😭😭 Dertliyim a dostlar naparsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişisel gelişimini hızlandır. Farklı fırsatlar içinde başvuru yapabilirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Kisisel gelisimmi Yorumla Soran +1 yıl Yastan kaybediom 42 Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Hmmm. Nasıl geçiriyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Dalgami gecion Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Hayır. Çalışmadığınıza göre? Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Bilmediğim bu detay önemli. Yorumla
Slashio Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Nerede yaşıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Eskisehir Yorumla Soran +1 yıl Nolduki Yorumla Slashio +1 yıl Hiç, merak ettim. İş arıyor musun, durumlar nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Sence? Yorumla Slashio +1 yıl Ne denli uğraşıyorsun bilmiyorum, sohbet etmek istedim esasen Yorumla Gecedekiinci 1 yıl Eskişehir hangi mahalle abla bende Eskişehir'de yaşıyorum Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Çık gez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafam guzel iciom aksamlari evde mala bagladim iyice insan gormek istemiyorum herkes samimiyetsiz sahte gelio iki satir kelam edecek adam gibi insanlara hasretim anladinmi Yorumla Soran +1 yıl 🍺🍾 Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl İş ayırt etme. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Temizlik haric olur hersey Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O sorun bende de var 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Is ariyonmu Yorumla 4fakir +1 yıl He valla ama 1.5 aydır işsizim Yorumla Soran +1 yıl Ben 1 yil Yorumla 4fakir +1 yıl Kanka sende 1 yıl ne yaptın ya maddi durum iyi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aman ailem verioda bn kazanmak istiyorum napim onlarin parasinj Yorumla 4fakir +1 yıl Diyorsun ama 1 yıldır onların parasını yiyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bebeleriyim baksinlar 👍🏼😅🥳 Yorumla 4fakir +1 yıl Kaç yaşına kadar öyle kalacan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sende taktin 😅😅👍🏼🍺 Yorumla 4fakir +1 yıl He ya Fenerbahçeli olarak ben takmıyım da kim taksın Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 420 cevap paylaştı. Hayırdır bacım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Canim. sıkkın kardesim Yorumla 1qalander +1 yıl Gel sohbet edelim abla Yorumla Soran +1 yıl Intihari bile dusundum Yorumla 1qalander +1 yıl Allah korusun Yorumla 1qalander +1 yıl Yaz abla bana hayırdır ya ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Beni kimse anliyamaz ben kendimi bile anlayamiyirum Yorumla 1qalander +1 yıl Yaz bana abla sorun neymiş bakalım Yorumla
BeforeSerisi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendini keşfet. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ergenmiyim bn yas 42 Yorumla Soran +1 yıl Okyanus gibiydim simdi b9oklu dere Yorumla BeforeSerisi +1 yıl Hahahahahahh kasarlastım desene Yorumla Soran +1 yıl Ôyle degil bilgi hayat tecrubesi var bizde ama isverenler hep genc istiyo hakli olarak Yorumla Soran +1 yıl Ayiktinmi Yorumla Soran +1 yıl Hayat zor kimine gûl kimine diken Yorumla BeforeSerisi +1 yıl Hahahaha bence alakası yok. Yorumla BeforeSerisi +1 yıl Peki efendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kişisel gelişimini hızlandır. Farklı fırsatlar içinde başvuru yapabilirsin
Derken? Kisisel gelisimmi
Yastan kaybediom 42
Hmmm. Nasıl geçiriyorsun?
Dalgami gecion
Hayır. Çalışmadığınıza göre?
Bilmediğim bu detay önemli.
Nerede yaşıyorsun
Eskisehir
Nolduki
Hiç, merak ettim. İş arıyor musun, durumlar nasıl?
Sence?
Ne denli uğraşıyorsun bilmiyorum, sohbet etmek istedim esasen
Eskişehir hangi mahalle abla bende Eskişehir'de yaşıyorum
Çık gez
Kafam guzel iciom aksamlari evde mala bagladim iyice insan gormek istemiyorum herkes samimiyetsiz sahte gelio iki satir kelam edecek adam gibi insanlara hasretim anladinmi
🍺🍾
İş ayırt etme.
Temizlik haric olur hersey
O sorun bende de var
Is ariyonmu
He valla ama 1.5 aydır işsizim
Ben 1 yil
Kanka sende 1 yıl ne yaptın ya maddi durum iyi o zaman
Aman ailem verioda bn kazanmak istiyorum napim onlarin parasinj
Diyorsun ama 1 yıldır onların parasını yiyorsun 😅
Bebeleriyim baksinlar 👍🏼😅🥳
Kaç yaşına kadar öyle kalacan 😅
Sende taktin 😅😅👍🏼🍺
He ya Fenerbahçeli olarak ben takmıyım da kim taksın
Hayırdır bacım
Canim. sıkkın kardesim
Gel sohbet edelim abla
Intihari bile dusundum
Allah korusun
Yaz abla bana hayırdır ya ne oldu
Beni kimse anliyamaz ben kendimi bile anlayamiyirum
Yaz bana abla sorun neymiş bakalım
Kendini keşfet.
Ergenmiyim bn yas 42
Okyanus gibiydim simdi b9oklu dere
Hahahahahahh kasarlastım desene
Ôyle degil bilgi hayat tecrubesi var bizde ama isverenler hep genc istiyo hakli olarak
Ayiktinmi
Hayat zor kimine gûl kimine diken
Hahahaha bence alakası yok.
Peki efendim