1 bucuk aydir sevgiliyiz ayni yerde calisiyoruz. 2 aydir da ayni yerde calisiyoruz. Dunden beri 3 kiz takip etti. Ormalde pek yapmazdi bunu. Gecen hafta bi arkadasi sana kiz buldum demis. Bu da kim oldugunu yasini sormus sonra kiza istek atmis sonra mesaj atmis kahve icmeye cagirmis. (Bikac gun sonra kiza goruldu atmis ama)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Haha enayiii
Seni seven adam başka bir kız bulma çabasına girmez istek atıp konuşmaz kahve içmeye gezmeye tozmaya çıkmaz
Çoktan bitmiş sizin ilişki de sen farkına varmamışsın geçmiş olsun
sevgili oldugumuzdan 1 hafta once exine seni seviyorum sana asigim sevgili olalim demis. Sonra biz sevgiliyken de kiza görüşürüz niye gorusmeyelim demis. Kiskandirmaya calisiyor olamaz mi?
Eski sevgilisini diyorsan evet
Yok beni mi kiskandiriyor anlaminda dedim. Exiyle takiplesmemisler
Seni kıskandırmıyor kıza açılmış kız da reddetmiş o da aynı hafta kızı kıskandırmak için seni bulmuş bir iki takılmışsınız sıkılmış başkasıyla görüşmüş belki hala görüşüyo çocuk seni sallamıyo yani
Hayir kiz zaten cocukla sevgili olmak istiyormus. Hatta cocuk acmis sevgililik konusunu. Sen beni sevgili olarak mi goruyosun demis kiz da evet demis. Ordan acilmis sevgililik konusu. Ki sonra kiz bizim sevgili oldugumuzu ogrenince de 10-15 kere ard arda aradi cocukta engelledi kizi
Çocuk kıza aşkını ilan etmiş ama kız seviyo çocuk istemiyo mu odkfğd
Kanka bi hastaneye git randevu al psikoloji alanlarından zeka testi yaptır
Valla ama kiz oyle anlatti. Bu benimle flortlesirken o kizla da gorusmus. Benimle sevgili olmadan 1 hafta once kiza seni seviyorum sevgili olalim demis. 1 hafta sonra benimle sevgili oldu. Kiz zaten sevgili oldugumuzu ogrenip bana mesaj atti. Mesajlari ss leriyle gonderdi bana. Biz sevgiliyken de kiz cocugua mesaj atmis gorusmek istemiyorsan soyle diye cocukta görüşürüz niye gorusmeyelim demis.
Ya sen fb sin ama zekan bunu algılayacak düzeyde değil
Meseleyi bitirmiş fazla nazlısındır artık kimse kimseyi cekmek istemiyorum
sevgili oldugumuzdan 1 hafta once exine seni seviyorum sana asigim sevgili olalim demis. Sonra biz sevgiliyken de kiza görüşürüz niye gorusmeyelim demis
Çoçuk sağla yedeğin yedeğini tutuyor
Exini mi ozliyor yani?
keyif meselesi ondaki alışkanlık
Seni aldatmış sen yedeksin sadece hala sorumu bu çoktan gitmiş 2,3 de bulucak
Bazi erkekler sevse de cinsellik icin aldatiyor oyle bir sey olamaz mi
Sen şu an affetmek için kendini kandırıyorsun, sende o yedek seçeneklerden birisin ne yazık ki bilmene rağmen duruyorsun kabul edilemez durum
Açık açık kişiler var konuşuyor
O zaman sende aynısını ona yap
Ayrilir mi benden
Senle zaten ayrılmış bitirmiş öyle duruyor sadece
büyük ihtimalle öyle :/
Bazi erkekler sevdigi halde aldatiyormus oyle bir swy olamaz mi?
öyle bir şey yok. seven insan aldatmaz
Ayrilacak mi benden yani? Eski sevgilisine baktiginda goz bebekleri falan buyurmus. Cok aklima takildi
seninle ciddi düşünmüyor bence ondan hayır gelmez yol ver gitsin
Hala sogudu mu diye sormak büyük s.
Bazi erkekler ego oksamak icin aldatiyor
Sen tam Bi aptalsın kızım
Arkadaslarimdan vardi sevdigi halde aldatan
Ya saçma saçma konuşma sabah sabah beni sinir etme bunun egosu mu olur mol
Harbi s. Seni ha sinir etme beni senin kafan mı iyi aldatmak normal bişey mi senin için
Kizla tam sevgili degillerdi ki cocuk sadece sevgili olalim seni cok seviyorum demis. Sonra kiz sevgili miyiz diyince zamanla anlasilir boyle seyler demis. Tam bi aldatma sayilmaz
Harbi senin aklında sorunların var git bişey demiyorum sana
Kafam kariisik seviyorum çocuğu ondan soruyorum beynim durdu Şu an cunku
Yaz bana sen Bi
Yazdım
Soğumamış ki ayrılmış senden
Sevgiliyiz
Baskasini bul sende ya
Seni resmen aldatıyor
Sevmiyor mu beni? Daha aldattigina dair kanitim yok
Seven insan aldatmaz knk
Benim arkadaslarimdan seven ama aldatan var. Sirf cinsellik icin aldatiyolar
Seven başkasına bakmaz onlarda kendilerini kandırıyor demek seviyoruz diyip
Aldatmış seni ne önemi varki şoğuyup soğumamasının
Var elbette cunku bir kere affettim sevgili oldugumuzdan 1 hafta once exine seni seviyorum sana asigim sevgili olalim demis. Sonra biz sevgiliyken de kiza görüşürüz niye gorusmeyelim demis
Aldatmanın affımı olur gözünü seveyim ya
Evet
Ego oksama amacli capkinlik olamaz mi? Dun arkadasim temizlik sirasi video paylasmis. Arkada ask acili sarki acilmisti. Sarkiya eslik eden arkadasimin sevgilisi benim bahsettigim cocuk ve bi kiz arkadas daha vardi. Birde 2-3 kisi daha.
Seni aldatmis daga nolsun
soğudu
sevgili oldugumuzdan 1 hafta once exine seni seviyorum sana asigim sevgili olalim demis. Sonra biz sevgiliyken de kiza görüşürüz niye gorusmeyelim demis