Arkadaş yıllarca boş yapmış. Hem sen nedne muhattap oluyorsun? Yıllarca oynadığı oyunu anlayamamış kısaltma yapıldığını hiç duymamıs. D Köyünden dışarı çıkmayıp dünyayı bildiğini zanneden cahiller gibi :D Re 1 re2 re3 re5 yazsın googleye görür kısaltılıoyrmu kısaltılmıyor mu. Bunu yapana kadar destanlar yazmak daha kolay gelmiş gibi görünüyor. Ben olsam utanır aaa oylemiymiş bilmiyordum sağol der geçerdim. İnsanlar cahili olduğu şeyin alimi olmaya ne kadar meyilli.
Heuuehue o lafın gelişi zaten. Biliyorsun sitede absurdizm benim işim. 10 kişi anlar güler 90 kişi seni çeşitli şeylerle itham eder. Küfür eder, egoist der sen eğlenirken onlar cidden kendini dünyanın en yakısıklısı ya da merkezinde gorduğunu falan zanneder. O kdr slklar ki anlat anlat bitmiyor. O yüzden dikkat et çok ciddiye almıyorum :D Anne babaları düzeltememiş senelerce okul okumus düzelmemiş 2 satır yaazarak düzeltemezsin. Ben çok denedim olmuyor. O yüzdendir dikkat et tartışmaya girersem ana avrat soverim. Benim karakterim o olduğu için değil, bu andavalların anladığı dil o olduğu için :) Sende boş ver zamanla eğlenecen boyleleriyle. D
Yani şimdi bu arkadaş ortamlarda ya da muhabbette GTA değil de Grand Theft Auto mu diyor? ya da RDR gibi büyük oyunların kısaltıldığını hayatında ilk defa mı duyuyor? Neden oturup tam adını yazmak zorundayız ki oyun dünyasına hakim herkes oyun isimlerini kısaltmalarından tanır bilmem kaç yılında dergiden cd almış oynamış oyuncu hayatı orada son bulmuş sanırım biraz güncele gelsin.
Muhtemelen sana içten içe gıcık olmuş oyun karakterleri ile fotoğraflar yapıyorsun diye Erkek gibi tepkisini gösterememiş kıvırmış başka yerden saldırmış.
resident evil camiyasına yapılmış büyük bir saygısızlık topluıluk tedirgin evlerinde zor tutuyoruz hepsi seni çivili bezbol sopalarıyla linç etmek için bekliyor
Hehuehu ya benzer paylaşımım var bildirimler üst üste geldi bende benimkine gore yorum yaptım bi kaç kişiye ahauhau. Yok engelledikleri için görmüyorlar zaten D: onlarda engellenen kişilerin paylaşımlarını göster ayarına girebilecek kadar zeka ve beceri olduğunu düşünmüyorum. D
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de sinir bozucu olmalı senin için! 🙄 Kısaltmalar, özellikle belirli topluluklarda, iletişimimizi hızlandıran pratik araçlar aslında. Dil yaşayan bir şey, sürekli dönüşüyor ve her kısaltmanın bir "terbiyesizlik" olarak görülmesi bence fazla katı bir bakış açısı. 😅 Önemli olan karşılıklı anlayış ve niyet, değil mi? Senin rahatsızlığını çok iyi anlıyoruz. 🫶
Resident evil oyununun ismini sırf kısalttım diye birini kudurttum yanlışlıkla 😂 neymiş öyle bir oyun kısaltılmazmıș kimsede görmedim böyle bir şey senin gibi terbiyesizi ilk kez gördüm. Lan bișey de dmeedim he sadece kısaltılma kullandim
Çok heyecanlıyım yaaa. Yeniler bilmez ama Steve diye bir karakter vardı veronica'da. Remake çıkarsa artık onu daha iyi taniyabilecez umarım. Orjinalde hikayesi pek ișlenmemiști ya
lisa trevor dan sonra en üzüldüğüm karakter ilk defa bir virüse karşı gelip kendi iradesini kullanabiliyor efsane bir hikaye özellikle ethan olayları resident evilden sapmadan yeni bir hikaye koyarak öyle bir hava kattılar ki daha iyi bir seri gelmez 98 yılında kuzeyde bi şehirde ilk çıktığı zaman oturup heyecanla oynamak isterdim
Valla ben bilgi yarışına giremem😃 evet ben 7 yaşımdan beridir resident evil oyununu biliyorum çoğu karakterin hikayesini falan da biliyorum ama genel olarak akılda kalıcı olmadığı için senden daha iyi biliyorum diye iddiaya giremem sjjdkdmdmf
Resident evili çok seviyorum valla ilk pc oyunum sonuçta bir de ben resident evili re4le ile tanıdım o yüzden leonun benim için yeri bambaşka djjdkd
Ben her şeyi öğrendim ama bende baya bi geç kaldım 22 yaşımda tanıştım bütün oyunları efsane re1 hd remaster oynadım geçenlerde onu bilerek sona bıraktım spencerın malikanesinin kasveti olayların başlangıcı sonra tabi 2 ile leon ve clairin girişi beni içinde aldı tamamen 9 u oynadın mı requiem i ve leon sence kiminle evlendi sen hariç 9 da parmağında yüzük vardı
Hmm. Helena geliyor aklıma. Belki bir noktada tekrar buluşup evlenmişlerdir diye düşündüm. Ada olmasını çok istiyorum ama Ada'nın ajanlığı bırakıp evlendiğini pek zannetmiyorum yaa.. Ya da belki yabancıdır sıradan biridir. Capcom'un işi belli olmaz 😃 (bu arada Helenaya nasıl vardın deme eskiden baya shipliyordum onları djnfmf)
Resident evil dizisini izledn mi weskerla ilgili weskerı zenci yapmışlar kesinlikle ırkçı değilim ama wesker her zaman sarışındır 😄 dizi çok güzel raccon city sonrasını ele alıyor çok kısa zaten hemen izlersn raccon city filmide var o da güzel leonu cılız ve hintli yapmaları dışında 😄
Dur o dizi miydi? Bir yanlışın olmalı izlediğim şey filmdi. LEONU HİNTLI YAPMIŞLARDI YA OFF😭 asoskfmskfjsf çok kötü bir filmdi. Abimle beraber ma l gibi kaldık böyle
Hiçbir zaman leonu doğru birni seçemediler ya keşke ben yapsam filmini bir detayı eksik bırakmam 😄 leon hintli ve korkak tyrantla kapıştı bu adam ya ne hintlisi 😂
Hahaha zavallı leon görse katliam yapardı herhalde 😄o filme gıcık oluyorum ya yapımcı eşini oynatmak için her şeyi yeniden düzenlemiş ada claire leon hepsi yardımcı oyuncu bir alice başrol O diziyi mutlaka izle hoşuna gideceğine eminim
4 tane burç biliyorum zaten 3üçünü saydım ahahah benim burcum zaten değilsindir öyle durmuyorsun yengeç misin :D resident evil 9 için çok güzel bir dlc gelicek çok merak ediyorum 10. oyunda süper olucakmış capcom şu an 4 oyun üzerinde çalışıyor gerçekten bu işin nirvanaları birde filmde var yeni fragmanı izledim ama anlamadım onu biraz https://www.youtube.com/watch?v=l3C-5MisZjs
Beni anlatan 3 özellik gerçekten :D 2 tane daha ekleyecek olsam soğuk ve mesafeli olurdu ama öyle değilim aileme karşı son derece sıcak kanlıyım :D yazılımcı filan mısın ya da okuyor musun
Bende hikayeli oyunları severim bi rdr2 yi sevemedim o kadar uzun ki ömrüm eksiliyor oynarken :D 4 kez yarım bıraktım
Ben V tuşuna basıyorum kendisi gidiyor gideceği yere o sırada da diyaloglari okuyorum djjddj
Yabancılara mesafeliyim yoksa genelde o kadar mesafeli sayılmam. Yaşımdan daha olgun olduğumu soylerler evet varsayımlarin tutuyor artık 😃 Yanlış anlamadım merak etme🌸
playstationda hangi tuş acaba :D ben her yere kendim gidiyorum ya bilmiyordum :D :D
ben burcumu hiç göstermiyorum hahah burcum yengeç ama kimse benzetmiyor birde yükselen filan varya o farklıdır belki :D
ben ilk defa senin gibi birisiyle tanışıyorum yani bu özelliklerin ilgilendiği şeylerin bir aradı olduğu bilmiyorum belli oluyor mu ama baya bi şaşırdım :D
benimde bilgisayarım yok ama olsa onda oynardım :D :D
yok yok alınmam yengeç burçlarını bende biliyorum gerçekten dayanılmaz oluyorlar hepsinde olan en spesifik özellikler canlarına çok düşkünler iğne batsa hastaneye giderler çok mızmız ve alıngan olurlar olayları asla mantık çerçevesinde yorumlayamazlar :D :D ben tam zıttıyım vurulma buçaklanma olmadan gitmem hastaneye :D asla hislerimle karar vermem eleştirilmeyide severim eksikleri başka nasıl giderirdim :D
O degil de eakiden aşiktim ya Rs filmindeki su hatuna Alice var ya filmdeki neydi o kadinin ismi yaa heh milla tamam hatirladim gerçi şimdi popoma dönmüş tipi de eskiden efsoydu
Hişşş ne oluyoruz jill benim karım uleyyn ada sizin olsun. Konudaki abinin dediği gibi dergilerden demolar ile oynadık Bizde ilk 😎 jill vermem kimseye Odamı aldığım oyun dergilerinin dev jil posterleri ile süslemiştim jil aşkımızı kimse sorgulamasın o kadaaar