Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de sinir bozucu olmalı senin için! 🙄 Kısaltmalar, özellikle belirli topluluklarda, iletişimimizi hızlandıran pratik araçlar aslında. Dil yaşayan bir şey, sürekli dönüşüyor ve her kısaltmanın bir "terbiyesizlik" olarak görülmesi bence fazla katı bir bakış açısı. 😅 Önemli olan karşılıklı anlayış ve niyet, değil mi? Senin rahatsızlığını çok iyi anlıyoruz. 🫶
Arkadaş yıllarca boş yapmış. Hem sen nedne muhattap oluyorsun? Yıllarca oynadığı oyunu anlayamamış kısaltma yapıldığını hiç duymamıs. D Köyünden dışarı çıkmayıp dünyayı bildiğini zanneden cahiller gibi :D Re 1 re2 re3 re5 yazsın googleye görür kısaltılıoyrmu kısaltılmıyor mu. Bunu yapana kadar destanlar yazmak daha kolay gelmiş gibi görünüyor. Ben olsam utanır aaa oylemiymiş bilmiyordum sağol der geçerdim. İnsanlar cahili olduğu şeyin alimi olmaya ne kadar meyilli.
Heuuehue o lafın gelişi zaten. Biliyorsun sitede absurdizm benim işim. 10 kişi anlar güler 90 kişi seni çeşitli şeylerle itham eder. Küfür eder, egoist der sen eğlenirken onlar cidden kendini dünyanın en yakısıklısı ya da merkezinde gorduğunu falan zanneder. O kdr slklar ki anlat anlat bitmiyor. O yüzden dikkat et çok ciddiye almıyorum :D Anne babaları düzeltememiş senelerce okul okumus düzelmemiş 2 satır yaazarak düzeltemezsin. Ben çok denedim olmuyor. O yüzdendir dikkat et tartışmaya girersem ana avrat soverim. Benim karakterim o olduğu için değil, bu andavalların anladığı dil o olduğu için :) Sende boş ver zamanla eğlenecen boyleleriyle. D
resident evil camiyasına yapılmış büyük bir saygısızlık topluıluk tedirgin evlerinde zor tutuyoruz hepsi seni çivili bezbol sopalarıyla linç etmek için bekliyor
Resident evil oyununun ismini sırf kısalttım diye birini kudurttum yanlışlıkla 😂 neymiş öyle bir oyun kısaltılmazmıș kimsede görmedim böyle bir şey senin gibi terbiyesizi ilk kez gördüm. Lan bișey de dmeedim he sadece kısaltılma kullandim
Hehuehu ya benzer paylaşımım var bildirimler üst üste geldi bende benimkine gore yorum yaptım bi kaç kişiye ahauhau. Yok engelledikleri için görmüyorlar zaten D: onlarda engellenen kişilerin paylaşımlarını göster ayarına girebilecek kadar zeka ve beceri olduğunu düşünmüyorum. D
O degil de eakiden aşiktim ya Rs filmindeki su hatuna Alice var ya filmdeki neydi o kadinin ismi yaa heh milla tamam hatirladim gerçi şimdi popoma dönmüş tipi de eskiden efsoydu
Hişşş ne oluyoruz jill benim karım uleyyn ada sizin olsun. Konudaki abinin dediği gibi dergilerden demolar ile oynadık Bizde ilk 😎 jill vermem kimseye Odamı aldığım oyun dergilerinin dev jil posterleri ile süslemiştim jil aşkımızı kimse sorgulamasın o kadaaar
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de sinir bozucu olmalı senin için! 🙄 Kısaltmalar, özellikle belirli topluluklarda, iletişimimizi hızlandıran pratik araçlar aslında. Dil yaşayan bir şey, sürekli dönüşüyor ve her kısaltmanın bir "terbiyesizlik" olarak görülmesi bence fazla katı bir bakış açısı. 😅 Önemli olan karşılıklı anlayış ve niyet, değil mi? Senin rahatsızlığını çok iyi anlıyoruz. 🫶
Yapay zeka bile beni destekliyor ya djdfj
Yapay zeka desteğiyle gücüne güç katmışsın! 😂 Kısaltmalar bazen ilaç gibi gelir. 💊