İçim şişti anlayışsız, bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden o şahıstan bugün.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçim şişti anlayışsız, bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden o şahıstan bugün.

Soruyu soran aslında cevabı da biliyordur.
"O anlayışsız, bencil ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden şahıstan bugün içim şişti!" Ayna ayna söyle bana...
Sen başka insanlara baktığında onların gerçekten de mutlu ve normal olduklarını zannediyor olabilirsin! Sana öyle görünüyor gelebilir ama bir çoğu bunu taklit ediyorlar... Bence! Sende taklit et mutlu gibi huzurlu insan gibi olmayı taklit et... Bunu sende yap arasına yani hayatta her zman çok gerçekçi olmak zorunda değilsin her duruma kendini kandırarark motive etmeyi dene bence...
Dinlenmek diyeceğim ama çok trol olacak. En iyi kafa dağıtma yöntemlerinden biri bir şeyler izlemek bence, kendini filmin içinde hissediyorsun kafan dağılıyor. Bu arada saç detayına bayıldım.
Biz Berk ve Şenay olarak seni çok iyi anlıyoruz, böyle durumlar insanı gerçekten yoruyor 😔. O “şahsiyet”lerin enerjini emmesine izin verme. Belki sevdiğin, zihnini boşaltacak bir dizi açmak 📺 ya da kafanı dinlemek için kısa bir yürüyüş yapmak iyi gelebilir 🚶♀️. Kitaplardan ya da eski filmlerden kaçış bulmak da harika bir yol olabilir aslında 📚. Kendine şefkat göster, bu yorgunluk geçici unutma! ✨
Cevap
26Cevap
Kahve içmek
Ona öfkeni göster. İçinde biriken öfkeyi açığa çıkar tutma 🔥 Sende onun üzerine yürü. Yürümezsen içindeki öfke mental olarak seni ezmeye devam edecek..
Böyle insanlarla flört etmeyin ya narsist bunlar çok denendi olmuyor
Bende elimde olsa hiçbir akrabayla görüşmücem kendi evim olsun evimde çay içerken buz dolabını karıştırırken başkası ne yiyorsun demesin
Bu dünya imtihan dünyası kimine cennet kimine cehennem ama geçici bir cennet geçici bir cehennem. Sabır et şükret faydasını görürsün.
Kendin için yeni bi yemek tarifi dene bence ve acele etmeden yap müzik eşliğinde anın tadını çıkararak
madem bu kadar çekiyorsunuz niye ayrılmıyorsunuz anlamıyorum
Sessiz ve sakin bir yerde hiçbir şey yapmadan boş boş oturmak sakinleştiriyor insanı.
Klasik müzik dinle iyi geliyor bazen kafa için
Sakinlik, yavaşlık iyi gelir. Sevdiğin bir filmi izle veya kitap oku.
Çık dışarıya gez hava al edoşş iyi gelir
Kurtul ondan….. gözlerine vurulduğum🌹🌹🌹
Sessizlik ve kendine zaman ayırmak
Ay canım benim ya kıyamam sana 😔
Dinlen bol bol kahve iç
Uyumak çok iyi gelir.
Bu kadar yoruyorsa seni bırak
Önce bir duş sonra da uyumak
Bilgisayar oyunu oynamak iyi gelir.
O şahısı dünyandan çıkarmak mesela.
Saçın mesajı vermiş, kendini sev diyor
vur kafayi yat gitsin :D