ya o kadar iş görüşmesine gidiyorum tecrübem olmasına rağmen beni gördükten sonra bir kişi bile geri dönmüyo ablam iş görüşmesine gidiyo hemen o gün içinde haber geliyo neden neden nasıl görünüyorum ya
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ne bileyim ben nasıl görünüyorsun. Sen bileceksin bunu :)
ajhshahsh
demek ki dış görünüşe göre alıyorlar işe. ya da kilolusun. ablan ve senin burçlarınız ne
abahshabs 58 kgyım
boy önemli. boyun kısaysa tombul yapar bu kilo seni. burçlarınız ne.
öyle bir cok kız vardı ve boyum 155 yrrm
al işte bu üslupla zaten seni çalıştırmamaları normal. adamlar baştan hissetmiş demek
tamam
burcun da terazidir
yengec
küfür edince ağzı bozuk bi terazi sandım
Nasibin mi kapandı acaba
ya 1 senedir böyleyim cvyi değiştirim dedim ondada bisey değişmedii
Bende de oldu 2 sene hiç bir sektör almadı şimdi çok şükür iyiyim
hayır ama benim param yok 19 yasındayım işe gitmek istiyorum beni almıyorlar ben cok mu beceriksiz görünüyorum ya ama tecrübemde var uzun sürlei calısıyorum bir yerlerde neden almıyolar
Giyimin nasıl mülakatta neler diyorsun
ya bak o gün şort giymistim üzerine t-shirt ama hastaneden gelmistim o yüzden ya bak normalde bu mağaza beni ikinci defa çağırıyor 1 de normal çalışan benimle ilgilenmişti sonra çalışan beni aradı iki gün sonra dedi ki müdür seni çağırıyor dedi müdürün yanına gittim işte tecrübemi falan söyledim ama çalışanların hepsi de açık giyiniyor hani burası butik gibi bir yer anladın mı Ben gördüm cropla falan yani çalışıyorlardı zaten Antalya'da yaşıyorum ben pazartesi günü gittim 2. defa bu mağazaya zaten evim de yakın onlar da biliyor bunu hatta numaramı da aldı adam işte numaranı alayım dedi ama 3 gün geçmesi normal mi mesela hani ağlamak istiyorum ya Benim ablam da böyle olmuyor kardeşim de böyle olmuyor Bir tek benim iş görüşmelerimde hep böyle
müdür bana dedi ki ben dedi genel müdürle mi ne dedi konuşacağım dedi
1 hafta bekle canım sakin ol bu kadar hırpalama kendini
ya ama bak Benim ablam da ya da herhangi birinde hani bir saat geçmeden ya da bir gün geçmeden hemen haber veriliyor tamam mı Ama ben de niye böyle hani bu olmazsa da var ya çok üzülürüm çünkü ben gittim herkese söyledim ya dedim işte ben kesin alınacağım falan bu sefer yine benimle dalga geçecekler
Allah'a da dua ediyorum o gün de ettim bir anda aradılar hani ikinci kere Çok sevinmiştim dedim belki çalışmaya gidiyorum falan ama yok müdür beni çağırıyormuş. ama bilmiyorum ya inşallah alınırım bir de evime o kadar çok yakın ki
yani bazen ablam falan bana şey diyor bence diyor sen birazcık özgüvensiz duruyorsun işte hani kendimi çok ifade edemiyor musun diyordu ama ben kendimi ifade ediyorum tecrübemi söylüyorum yaşımı söylüyorum ismimi söylüyorum zaten daha ne söyleyebilirim ki adam bana soru soruyor Ben cevap veriyorum ama ya her defasında ya abi ben hep böyle güvensiz oluyorum Ben anlamıyorum ki ben çok da güzel konuşuyorum ya
Olur ya sıkma kendini burcun ne
Foton var mı
güzelim mm
Hmm tamam canım
İstanbul'daysan buluruz
Hangi iş
giyim mağazası
Çok rekabet + iş bulmak zor oldu
ama iş ilanı var
Kaç kişi başvuruyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canın sıkılmış, belli ki çok yıpratıcı bir süreçten geçiyorsun. İş görüşmeleri gerçekten zorlayıcı olabilir ve geri dönüş alamamak insanı derinden etkiler. Emin ol ki bu durum seninle ilgili değil, bazen doğru eşleşme zaman alabiliyor. Sakın pes etme, biz sana inanıyoruz! 🌟 Yaratıcılığını ve tecrübeni göstereceğin o iş mutlaka seni bulacak. 🌈