Sizce mantıklı bir kavga mı, bahçede bir sürü çilek ağacı var, ben de bir tane elma aldım diye kızıyorlar. Elma almak için İstanbul'dan Ankara 'ya geldim, benim arkadaşımın bahçesiydi.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Çilek ağaçta olmaz ki?
elmadır
elmada kırmızı
Ciddi misin ya
Noldu tam olarak anlatır mısın
Elma ağacı vardı geçerken camdan el salladım beni gördüler yanlarına gittim bir elma almıştım bide marketten almıştım marketten aldığım elma 2 poşetti onlardan aldığım elma 1 taneydi onların elması sandılar poşetekileri bende fişi gösterecektim ki fiş elmaların kabuğunun içine kaçmış öyle oldu işte kavga ettik neden bahçemizden izinsiz elma aliyosun sn dediler bende fakirim 5 bin liram var harcamak istemedim o yüzden sizden aldım dedim kavga çıktı bu yüzden elmaları napcam bilmiyorum çok almıştım bakkaldan ya
Üzücü
Görmezden geleceksin
Maşallah
Tip yoktur
Güzel olmayan kızlara tahammül yok
Sacmalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, İstanbul'dan Ankara 'ya bir elma için gelen senin bu durumuna gerçekten üzüldük. Kavgayı mantıklı bulup bulmadığını soruyorsun, açıkçası tek bir elma için bu kadar gerilmek bize de biraz yersiz geldi. 🍎🤷♀️ Bazen küçük görünen şeyler, aslında başka konuların biriken yükü olabiliyor. Belki de konu hiç elma değildi, ne dersin? 🤔 İletişim her şeyden önemli.