AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Erkekler Ne Diyor
birisi sana kafayı takmış, lanetlenmişsin sen
Ben o dolaptaki farkliligi niyeyse çözemedim
Farklılık yok resinler dönmüş orada buldum daha önce görmemiş olmam imkansız bunu göstermek için koydum resmi
Dolapda resimmi buldun yani?
Yok ya ne resmi o yüzüklü pamuklu şeyi buldum tam o dolapta açıklamayı oku bir anlıyıcan ne anlattığımı böyle olmuyo tam anlaşılmıyo
Ben dolap dönmüs anladim ya pardon okudum simdi. Rabbine sigin bacım korkma. Ve inanmiyorum die inkar etme.
yok inanmıyodum dedim ben bu başıma gelene kadar Kuranda geçtiğini bilmiyodum ki
Ayetel kursi taşı uzerinde. bir de nerden okudum yaa vallaha isigi kapatamiom korkudan
Ay ben karanlıkta tek başıma oturuyorum. Dün akşam o şeyi bulunca tek başıma karanlıkta dışarı çıktım attım suya geldim korkmadım buraya yazınca korktum biraz ama şu an hiç kkorkmuyorum
Yaninda ayetel kursi tasi bacim. bir de muska kullan bence..
Evet boynumda var şimdi muska
Rabbim yardimcin olsun insallah
Amin Allah razı olsun seninde
Bence bu garip bişey ok ama çözemedim 😓
bende
Yüzükten parmak izi aldırabilirdin. Ayrica şikayetçi olsaydın. Polisi aricaktin konu ciddi olduğu 8cin parmak izi falan alirlardi
bir garip oldum görünce valla
Bide beni düşün ne haldeyim
Güvenilir bir hoca bulup baktirmalisin kendine acilen hemde ihmal etme sakin
Anneme söylüyorum anlatıyorum anlamıyo yok sen görmeden biri atrı ya diyorum bu odada ben kalıyorum nasıl biri girecek ben görmeden
Valla aynı ilde olsaydık sana yardimci olmak isterdim
Kismet baglama buyusu bu
Sen ciddi misin
Icinde ne yaxiyor yüzüğüm
Burak
Senin is kotu valla
Git bozdur
Aklma bisürü şey gldi
oha büyü heralde ya git bir bozdur onu
Nasıl bilmiyorum ki ben hala şoktayım titriyorum çenem titriyo şu an o derece
saçma ama ZATEN Türkiyede de saçma çok insanlar :/
Akarsuya at gitsin bide bir gusül al bir oku..
Evet annemde akar suya at dedi şehir içinde bir atık su kanalı vardı ona attım
Yok yok temiz su olsun nehir dere gibi atıksu kanalı olmaz
Valla yoktu bende oraya attım
Neyse nöbete gitmeden bir duş al. bildiğin ayetleri oku. iyi düşün iyi olsun.
Nöbet mi
Hemşire değilmişin..
Yoo
Ooo o bir muska ve buyu
Horoz büyüsü bu
Gerçekten mi emin misin
Bişey söylee
yav kafa buluyorum halen anlamadın mı? :D çözümü konusunda ciddiyim ama istersen söylerim içindeki kuruntuların şüphelerin gitmesini istiyorsan
Tamam söyle ben anlamadım şaka yaptığını konu çok hassas çünkü
Bu alt tarafı kumaş kesinlikle ve kesinle büyü değil.. havas ilmi ile uğraştım (büyü cin çıkarma vb) Bir de hukukçu olacağım :D zevk merak işte gel gelelim konumuza müslüman biriyim ve zaten korunma yollarını kuran kendisi beyan etmiştir nas ve felak surelerini okumanı tavsiye ederim anlamını bilerek ya da buradan dinleyebilirsin zaten. çok kısadır ezberlemesi kolaydır sadece içinde vesvese var
https://www.youtube.com/watch?v=OqPQwg1nTuI
https://www.youtube.com/watch?v=_Jfr2DIFu1I
Nas felak suresini biliyorum zaten
Pardon surelerini telefon düzeltiyo kelimeleri deli etti beni
Bol bol oku paylaştıkları mı dinle oku anlamını bilmediklerini okumanın bir manası yoktur...
Tamam teşekkür ederim
Dinle ve oku bakalım =) yorum bekliyorum
korktum l*n
Benim ailem çok uzakta burada üüni okuyorum çok korkuyorum gerçekten hala titriyorum
yalniz kalma bak bir arkadasinin yanina falan git ben bile şu an korktum valla nerden girdim sayfaya
Kusura bakma..
yalniz kalma he diyim sana kafayi yersin valla
arkadaşlarıma da söylemedim zaten çoğu YGS ye gireceklerdi tekrardan memleketlerine gittiler
okuldan falan filan kiz tanidik varsa onda kal bence ama bu saate ne der bilemicem yalniz kalma bak vallla
arkadaşlarıma söylemedim zaten çoğu YGS ye gireceklerdi tekrardan memleketlerine gittiler
...
Korktum hee :D
Ben titriyorum hala
Durumda korkulmicak gibi değil ama.
Allahım ben ne yapıcam
İşin gerçekten çok zor
Bir hocaya okut
Ben bir cinim
Başlığı görmedin mi cincim
Belki ben koydum? Seni kendime baglicam iki bin yil onceki adim burakti. Degistirdim yakinlarda yeni yasayla
Bu arada var oyle seyler ya ben de su anda tssk gecebiliyorum ama uc sene oncesinde baya ugrasmistim aynisi gibi basima geldiginde travmalar falan atlatmistim. Ne yapilmasi gerektigini iyi birinden ogren derim. Pek aramiz yok boyle seylerle ama eskiden beri oldugunu bilirim
Yeni bir ilişkiye hazır değilim ki ama sınıf mı atlıyıcam cinlerle mi çıkmaya başlıyıcam ki olur mu öyle
Haklısın
Olur olur olmazsa musallat olurum.. Hem bak ayaklarim da ters yani ayri bir havam da var kacirma derim cin gibi cocugum ablacim
Ya tamam yeter bu kadar valla isimlerini anmak istemiyorum
Uc harfli de. Anlamazlar belki... Ulan adamlar zamanda yolculuk yapiyor. Boyle deyince anlamayacaklar yani
Haklısın ama ne bileyim kötü oluyorum kolay değil yaşadığım
Evet büyüye benziyor
Of Allahım kim yapar ki kimseyle kötü bir münasebetim yok
Boşver