Arkadaşlar ben hiç büyüye falan inanmam ama bu gün gerçekten çok korktum. Özel bir yurtta tek kişilik odada kalıyorum. Odamın dolabının kapağı hep açık olur genelde kapısına şarj aleti falan asıyorum ondan kapatmam. Çok hastalık derecesinde titizim yani odanın yeri hep değişir 2 haftada bir dolabı baştan sonra temizlerim çamaşırları temizde olsa yıkarım. Arkadaşlarım falan pek gelmez odama genelde ben giderim onlara yani hiç arkadaşım gelmedi odaya böyle söyliyim. Kapıyı kitledim okula gittim geri geldim kapım bıraktığım şekilde kilitliydi. Alt gözü boş bırakıyorum dolabın koymuyorum bişey. İçeri bir girdim seneki kızdan kalsa tamam diyicem de imkansız. Sürekli baktığım 40 kere temizlediğim dolap. Odada tek kalıyorum hiç kimsede gelmedi. Kilitleyip bir saatliğine okula gitmiştim zaten yan taraftaki kızlara sordum kimse gelmedi dediler. Geldiğimde de kapı kilitliydi.
Bu dolabımın gözleri alt tarafta ki gözde tam ortadaydı. (resim yan dönmüş) 7 aydır bu odada kalıyorum görmemiş olmam imkansız. (resimde ters dönmüş) Bunlar da dolaptaki şeyin resimleri. Pamuğun rengi idrar değmiş gibi sarıydı arasında da erkek sakalı gibi kısa kısa bir sürü tüy vardı bir tane de kesilmiş uzun tırnak vardı bunlar rulo halinde yüzüğün içine sıkıştırılmıştı. Yüzüğün içinde burak yazıyodu ve ben burak diye birini tanımıyorum. önce ilk bulduğum halini sonra içini açtığım hallerini koyucam.
İşte bu şekilde tam dolabımın yukarıdaki resminde alt gözdeydi öylece duruyodu büyü pamuğu mu?Bunlarda pamuğun açılmış halleri pamuk idrar değmiş gibi sarı arasında erkek sakalı gibi tüyler ve 1 tane de tırnak vardı
Güncellemeler
+1 yıl
Bulduğumda okuldan geliyordum be annemle konuşuyodum kprltum biraz oda çık suya at dedi bende şehir içinde geçen bir atık su kanalına attım
Bu bulduğum şey ne büyü mü? Çok korkuyorum. Lütfen dalga geçecekseniz yazmayın. Detaylı okuyup öyle cevap verirseniz sevinirim ((FOTOĞRAFLI)) ?
Olabilir... Benimde ve arkadaşım var çook zengin, arabasını temizlemiş bagajı silmiş süpürmüş araba binmiş markete alışverişe gitmiş aldıklarını bagaja koyacakken, bagajda kiremit parçası, bez parçası, tahta parçası ve beyaz boş kağıt bulmuş... Aradan iki ay geçmeden çocuk işini kaybetti, evini arabasını parasını sattı... Karısından boşandı, şu anda durumu hiç iyi değil aylık geliri 20.000 tl olan şimdi asgari ücrete çalışıyor barakada yaşıyor... Büyü yapmışlar çocuğa hocaya gitmişler baktirmislar.. 3 aydır ortalıkta yok çocuk... Sende dikkat et kendine, kimseye arkani dönme ve güvenme... Sağlam bir hocaya git, o şeylere ellerini sürme, bir şeffaf posetin içine koy goster hocaya imama ona buna, ama muhakkak goster.. İhmal etme. Allah korusun başına bişey gelebilir... Allah yardımcın olsun...
Büyü olduğu doğru ama bağlama büyüsü o bir kız erkeğe yapmış belli korkacak bişeyin yok senlikte birşey yok. İnanmıyorsan büyüye falan korkmana gerek yok çünkü 3 harfliler inanmayanlara ve inanlara gelmez ortada kalmışlara gelirler. Akşamları yatarken abdestini al 7 defa ayet-el kursi oku yeterli :)
Boyle bir seyin buyu olmasi icin icinde arapca yazilar da yazmasi gerek aslinda.. ama buyunun cesitleri var.. boyle olmasi muhtrmel.. assgida da dendigi gibi , para almayan bir hoca ya, da ornegin bir cami imamina goturulmeli.. ama once ailene goster.. bu, sakaya grlmez.. ama tekrar ediyorum. sskin para alan bir hocaya falan goturmeyin.. ya da medyum denen bir tiplemeye.. buyu olabilir evet.. buyude boule seyler killsnilir cunku.. ama su var.. bunlari grnelde kat kat kagitlara ve bantlara naylonlara, falan sarip bulunamayacsk yerlere koyarlar.. o acidan ilginc geldi.. kullanilmak uzere konmus ama killanilamamis da olabilir.. bu istrn anlayan durust bitilrtine gostetilmeli..
Ben üni okuyorum ailemden çok uzaktayım bulduğum sırada annemle konuşuyodum götür suya at dedi bir tane pis au kanalı vardı şehir içinden geçen ona attım yalnızım çok korkuyorum
Haydaa.. bu sekilde atilmaz ki.. belli dualar okunduktan donra ve bir iki sey yapildiktan sonra su kanalina atilir... neyse.. annen hoca mi bu arada? Aferin. Ne diyeyim.
Oyle pat diye gidup suya, atilmaz.. sirke. fslan dokmek de gerrkirdi.. nryse.. yine de bir hocadsn fikir alinmasi iyi olur.. ama.. para istrmeyen ve ksbul etmeyrn..
Yeterli degil diye biliyorum.. namazinda olmasi yeterli degil.. hani sureler ve sirke? Nryse artik cok gec.. ama ilim sshibi birine danisilmali. Buyu bozmak bu kadar kolay olsa kimseler buyu bozdurmak icin ugrasmazdi.. mantik.. buyu oyle basitce cozulmez.. ama muhtrmelen seninle ilgili bir sey degildi.. sizdrn bitine buyu yspilss size ait seyler bulurdun.. ya da domuz kili vs gibi seyler.. elalrme ait seyler degil.. bu acidsn, korkma derim.. ama, buyu boyle bozulmax.. annrn hatali davranmis, kusura bakma ama.. buyu bozdurmanin bile basli badina cilt cilt kitaplari var.. bidmillah de suya at , bittiii.. yok yaaa.. neyse.. Allah korusun cumlem
Hala copteyse al onu.. jaybolmadin.. buyu iceren sey baska yere gitse bile etkisi devam eder, " uygun sekilde " imha edilmelidir.. bunu da bilen kisiler yapar. Ama korkma.. sen ya, da ailenle ilgili degildir..
Evet bu yaptığı yetersiz büyü yapılan eşyalar veya muskalar akar suya atılır ormanda ki akar sular gibi yerlere ya da yakılarak yok edilir öyle şak diye kanalizasyona atmak büyüyü bozmaz ayrıca büyüyü bozmak için büyü yapılan eşyayı bulmak gerekir (bazı büyüler hariç)
Bişey sorucamda ben okuldayken bir arkadaşım sana büyü yapıcam demişti. ve sonra şaka yaptım dedi. sonra bir süre sonra bana bir kağıt verdi. Kağıtta Kur'an-ı Kerim yazıyordu küçük bir kağıt. ve onun altında benim ismimin tersi yazıyordu. İsmim Ayşegül ve lam lügeşya yazıyordu. Yani mal Ayşegül yazıyordu. Büyümü bu?
İlk olarak büyüye inanmam diye bir lüksün olamaz çünkü doğruluğu Kuranda geçer.. İkincisi hiç buralarda uğraşma annene ailene artık herkese söyle ve gerekeni yapın ciddi bir şey bence bu büyü değil de ne yani tüy tırnak nedir kanım dondu görünce. Bide merak ettiğim o hazırlanan şeyleri odaya koymak için nasıl girdiler eğer doğruysa düşüncemiz
Ben Kuranda geçtiğini daha bu gün duydum inan ki. Hiç işim olmaz böyle şeylerle. Bilmiyorum ina ki iki yanımdada oda var kapıları hep açık kızlar kimse gelmedi dedi 1 saatliğine gitmiştim okula
O büyü sana yapılmamış bence. Bir erkek, Kızın ona bağlanmasını istedi sanırım ya da iki kişinin arası bozulsun diye de yapılmış oluna bilir. Sen sabah doğru camiye git bununla. Herşeyi bir bir anlat imama o sana yardımcı olacaktır. Sakın korkma! Ayetel kürüsü oku 7 defa Allah'a sığın.
Regl oluyorum. Bizim sınıfta Burak diye bir çocuk var * abizim yurtta kalan bir kızla 1 yıldan fazladır çoçıkıyolar ve çok aşıklar benim ikisiylede hiç sohbetim yok gerçekten bir husumetimde yok. Bu gün okula istemeye isteye gittim kötüydüm biraz okulun kapıda burağı gördüm elinde afiş vardı nizamiyeden içeri girdim okulun binasının önündede sevgilisi duruyodu önceleri de görürdüm ama hiç dikkatimi çekmezdi bu gün çekti neden bilmiyorum. Sonra yurda gelince de bunu buldum iştw
Boşver :D bak ilk olarak yalnız kalmaman Lazım eğer mümkünse odanda bu gecelik bir kız kala bilir mi? :/ birde annem diyorki çok korkutmasın kendini. Ayete'l-Kürsi'yi okuya bilirmişsin dua niyetine 7 defa oku bunu. Fazla kaptırma kendini bu olaya. Istersen annene telefon aç telefonda Konuşun eğer biri odanda kalamıyorsa. Ama yalnız kalma.
Çok ilginç benimde başıma geldi. Önce kedimiz yaptı sandık eşimle. Kedim evde yokken de oldu. Gözümüzden kaçtı sandık. Sonrasındaki gece kedilerin dışarıda olduğundan emindik. Sabah kalktım yere tokam düştü sandım aldım. Bi baktım kaka. Yastığım tam kafamın dibi kaka. Yine baş ucumda okuduğum kitabın ayracı kaka. Oraya bir kedinin yapması da mümkün değil. Eşim bana doğru sarılarak uyur. Hiç bir ses duymadı o da bende. Hala şoktayız. Fiziken açıklaması mümkün değil. Duymamış olmamız mümkün değil. Kaldı ki kedinin o gece evde olmadığından eminiz ikimizde. Ve çok hassas bir uykusu vardır. Yatağımdaki tam kafamın dibi. Kitap çok enteresandı tam ayraçta bir öbek. şu an şoktayız. Çok garip olaylar yaşıyoruz son günlerde. Birden yolda arabamın lastiği paramparça oldu. Arabada oğlum da vardı. Zor durdurdum arabayı. Yaklaşık elim kadar çivi batmış. Ve lastik sinyalleri bile yanmadan jantta sürüklendim. Evde işler bitmek bilmiyor. Hiç bir şeye yetişemez oldum bende eşimde. Çok çalışıyoruz çok iş yapıyoruz ama paramız yok. İşlerimde hiç olmayacak aksilikler olmaya başladı. Kaldıki ben kolay kolay hata bile yapmam. Yapmama rağmen çalıştığım şirketten cezalar aldım. Bu sabah çok korktum son olandan. Herşeye mantıklı bir açıklama buluyorduk. Açılacası imanı yüksek biriyimdir ve kolay kolay korkmam. Ama son yaşadığımız benide eşimide çok korkuttu. Ne yapacağımızı kime ne anlatacağımızı şaşırdık. Bilgisi olan varsa destek isterim. İnternette arama yaptım ve bu olayı okudum. Bilgisi olandan destek isterim. 🙏
Merhaba bugün elbise poşeti vardı yerde insan boku gibi kokuyodu bizimde kedimiz var umarım kedimiz yapmıştır ama onların ki farklı kokuyo aklım almıyor hep evdeydim nasıl olur
Yazılanlara baktım da egonuzu tatmin edipte kıza bişeyler söylemeye çalışmışsınız. Yok allaha inanmıyo filan ulan sizemi kaldı allahla onun arasında korkuyo kız evde tek kalsanız bir ses gelse altına kaçırcak insanlar burada imam hoca oluyo.. büyü madem yok kuranı kerimde neden bahsedildi ve yasaklandı bilip bilmeden yargılamayın insanları... Sende odada namaz kıl kuranı kerim koy dolabının üstüne Allah'la ilgili şeyler koy besmeleyle yap ne yaparsan agzından düşürme besmeleyi.. Korunma duaları oku allaha sığın anca öyle kurtulursun..
Ağzı olan konuşuyor işte bende burada bunlarla uğraşıyorum canım. ODamda bir yasin kitabı var boynumdada cevşenim var elsik etmem öyle şeyleri dua ediyorum sürekli
Canim korkutmak istemem. Ama bu islerden az bucuk anlayan biriyim. Bunum hangi niyetle oraya konuldugu bilinmez. Sen kendine her gece yatarken okumalisin. Ailemden uzaktayim diyosun. O zaman Rabbine siginicaksin. Gece yatarken mutlaka ama mutlaka. 3 ihlas felak nas bunlari oku avuclarina ufle ve basindan ayak uclarina kadar vucudunhn her yerine sur. Ayetel kursi oku bol bol. Kendini surelerle korumalisin. Bu buyu yu hocaya goster desem karsina nasil bir hocanin cikicagini bilmiyorum her hocaya guvenip seni ona yonlendirmem yanlis olur. Hocanin yapacagi bir hata senin basina sknti cikarir. O yuzden kendini surelerle hep oku canim. Allah in izniyle bisey olmaz..
Öyle korkuyorum ki şu an. Reglliyim şu an som günlerim ama korkudan banyoya da giremem temiz değilim nasıl dua okuyum ki ya ben burak diye birini de tanımıyorum ki
Keske suya atmasaydin cunku buyuyu pis yere attiginda bozulmasi zor diye biliyom dedem hoca yani buyu cozuyo bundan daha kotu seyler gordum ben yuzukte erkek ismi var bu buyuyu sana yapan seni kendine baglamak icin yapmis buyuk olasilikla, nasil geldi dolabima diye hic dusunup kafani yorma cunku boyle pisliklerle ugrasan insanlar ne yapip edip sonunda yapiyolar her sekilde inan bana, buyunun cok etkisi oluyo basimizdan cok olaylar gecti Rabbim bizleri fesat kalbi seytanlasmis insanlardan korusun bu buyu Peygamber efendimize (sav) bile yapilmis yani buyunun gercegi var Sen bol bol dua et Rabbim korusun insAllah her aksam yatmadan once 7 ayet-ul kursi oku cok guclu bir dua her turlu beladan şerden korur Dedemi arar sorarim ne yapman gerektigini yarin haber ederim insAllah Allaha emanet ol
Merhaba, Dün Gece ben de süs yastığımın içinde saçlarla bağlanmış bir büyü buldum nereye atmam gerekiyor nasıl yok edebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Burak isminde biri senden hoşlandığı için yapmış olabilir bir nevi kısmet büyüsüne benziyo bu.. yüzük , isim ve erkek sakalı... o vatandaş yakında karşına çıkar veya sana haber gönderebilir biriyle... senin ona ilgi duyman için yapılmış büyü bu belliki... banada buna benzer bir bişi yapılmıştı.. doğrusunu yapmışsın suya atarak bulmanda Allahın lütfu.. bundan sonrası içinde tetikte ol ilk ismi Burak veya İkinci ismi Burak olan biri hususunda... onun göndereceği herhangi bişeyi sakın yeme içme
Bende bir taş buldum evimde klimadan düştü resmen ve evliliğim gerçekten perişan halde boşanma eşiğinde şu an. Kim yapmıştır nasıl yapmıştır öyle çaresizim ki.
Canim onu koymak icin birisi giremiyorsa bile koydurabilmesi mumkun.. Bizim evde de bulduk biz gecen sene, bu islerle ugrasmasa da anlayan bir tanidigimiza goturduk. O soyledi evinize kendi giremiyorsa koydurur diye.. bir arkadasimin da evinin onune sonradan doktukleri betonun icinde cikti. Onlarinda koruyuculari var demisti bize. Felak nas ayetel kursi oku bol bol ve bir sure cevsensiz gezme bana sorarsan.. Akarsuya atman gerekti de atik su kanali bilmiyorum.. Dilerm bisey olmaz..
Canım büyü gibi duruyo ama bilemedim odamın anahtarı kimsede yok diyosun ama inanma haberin olmadan biri kopyalatmış olabilir ailenden uzaktasın kimseye güvenme lütfen hemen bir çilingir bul değiştirt kilidi daha sonra zaten suya atmışsın boş bol ayetel kursı oku boş durdukca oku tek başına kalıyomuşsun eminim korkuyosundur yüzüğün içinde burak yazması falan garip olaylar kimseye güvenme kendine de dikkat et lütfen
2yıl imamhatip lisesinde okudum kuran hocamız hep buna karşı çıkardı insan darda sıkıntıda olduğu zaman elini mevlasına açabilir bizim vucudumuzdan çıkan şey pis biz değiliz derdi be senin şu an gerçekten ihtiyacın var okuyabilirsin ben yıllarca okudum birşey olmadı korkuyosun ve rahatlamaya ihtiyacın var oku dua et birşey olmaz :)
Buyuye benziyor canim. kuzenime yapilan buyuler oldugu icin anlasilabiliyor. Netten falan bir arastir bide eger yapabiliyorsan odayi bastan asagiya sirkeyle temizle Kuran okuyabiliyorsan eksik etme ailene de soyle. Daha büyük şeyler de var dikkat etmelisin
Ailemden çok uzaktayım :( şu an temiz değilim reglim var bitsede banyoya giremem ki korkudan sırtım buz gibi hala titriyorum. Bulduğumda annemlw konuşuyodum zaten of Aşlahım yardım et ya
Yalniz kalma reglin bitene kadar bir arkadasina falan git ya da ailenin yanina git. ayrintilarini da anlatabilirim ama şu an daha cok korkarsin o yuzden yalniz kalmamaya dikkat et
Büyü olduğunu anladığın anda kesinlikle havas ilmini bilen bir hocaya gitmen lazım diğer hocaların bu işi doğru yapması mümkün değil havas çok farklı bir ilim özellikle kötü niyetli büyülerde bunu havas bilmeyen birinin bozması imkansız.
Ben bu işlerden az çok anlayan biriyim, bir sıkıntı olursa hep bana sorar çevrem falan, bugüne kadar çok kişiyle de çalıştım, iyi kötü deneyimlerim oldu ama ali hocayla çalışmaya başladıktan sonra başka birini hiç aramadım desem yeridir. 535 590 62 75 telefon numarasından ulaşabilirsin bu hocaya, çok ilmi bilgisi yüksek biri, öyle her işlemi de yapmıyor zaten, sadece gerçekten olacak işleri kabul ediyor, bu bile çok özel bir durum inan. Diğerlerine gidince en olmayacak işi bile yaparız derken bu adam öyle biri değil, hak yolunda yapan az sayıda hocadan biri
Ay gece gece korktum, tırstım vallahi billahi. Ben bu gece uyuyamam. Titriyor ellerim tövbest. Tövbest. Hocaya götür bunu elini sakin değme diyeceğim de değmişsin. Çok geç olmadan götür cami hocası da olur git.
Ben şu an oldugum eve ilk tasindığımda ev sahibiyle kavgalıydık oda böyle işlere pek bezi olan biriydi bir ay sürekli kabuslar gördüm rüyamda gördüğüm her acıyı felan hissiyodum bağırarak uyanmak felan sonra odada köşede bir boşlukta bişey bulmuştum solucan ve bir kağıt vardı bişeyler yazıyodu yaktıktan sonra düzelmişti psikolojim baya bozulmuştu ama uyumak felan istemiyodum
Kaynar suya atmak ya da yakmak gerekir diye biliyorum ama yap diyemem ne olur ne olmaz güvenilir birine danış valla ben burdan korktum sen kim bilir neler hissetmiştirsin Allah yardımcın olsun onları bulduğun yerleri okuyarak sirkeli suyla temizle
Buna benzer bir şey dayımın evinde de bulunmuştu. Kısmetini kapatıyor sanırım, hala evlenmedi. At kuyruğuna benzer sarılmış bir şeydi. Suya atmak, yakmak yanlış bu işten anlayan birinin bozması lazım (eğer büyüyse).
Tam tersine yakmak ve suya atmak kesin çözümlerden birisi ama annesine sorup kafasına göre iş yapmak yerine bir hocaya gitmeliydi hoca da aynı şeyi söylerdi zaten akar su veya yakmak
buyu yaptırmak gunah ama bozdurabılırsın bunda sakınca yok bence buyuklerıne danış ve cıdden guvenılır bırını bulun ben bıle urktum abdestsiz duasız yatma:(
Yurdunu değiştir. Ayrıca neden kendini gizlemedin böyle şeyleri ayan beyan sitede paylaşmışsın. O kişi burayıda takip ediyor olabilir. Arkadaşlarınada herşeyi anlatma..
Çok ilginç. Kimin koyabileceği ve nasıl koyabileceği hakkında en ufak bir fikrim yok ama büyü olduğu aşikar. Normal bir şey değil bu. bir aile büyüğüne danış mutlaka.
Tahminimce o Burak adında kişiye asık olman için yapılmış odayı sirkeli suyla oku suya atmasaydın keşke ya bir hocaya gider bozdururdun yerinde olsam tek kalmazdım oda da gece uyumadan ayatel kursi felak nas felan oku
Büyü böyle olmaz inan bana birisi tirnagini ve sakalını çekip (büyük ihtimalle erkek) dolaba koymuş ama nedenini bilmem büyü olasılığı düşük büyü olsa oraya koymaz (aptallık olur ) ve kan tiksimlar pis koku gibi belirtileri olur genelde büyülü eşyaların. Korkma ama sen yinede kurandan Felak nas falan oku hem iyi gelir sana
Büyü varsa üstünde mutlaka vakit kaybetmeden hocalara danışman lazım gerçekten büyü çok kötü bir şey ve insanı çok derinden etkiliyor. Normalde hiç ben böyle değildim dediğin konularda bile bambaşka birine dönüşüyorsun. Ali Gürses hocayı tavsiye ederim ben medyumali. Com sitesinde bilgileri yazıyor oradan ulaşabilirsin
Her büyunun bir bozulma sekli var suya atman dogru degil. Ayrica odaya yapilmis bisiyde olabilir. Ve o buyude olmaya bilir tilsima benziyor bence. Ayrica beyaz mum yak odada bir kac gun degisik birseyler varsa yazarsin uzaktan yardim etmek zor m lagima atmisin bide.. bide onu bulmaknlazim isin cok senin
Allah korusun ya canım hocaya git bozdur hemen , internetten de araştır geç olmadan , büyü diye birşey var inanmıyorum demeyin ben bile korktum şimdi geç olmadan bişeyler yap :/
Üzerinizde Büyü var mı yok mu anlamanız için çok kolay bir yöntem var , evde ekmek yapın , un, maya , su ile bildiğiniz ekmek yapın, Büyü ile kirlenmiş evlerde , kişilerin yaptığı ekmekler asla kabarmaz , sönük kalır , ekmek kabarmadaysa üzerinizde büyü var demektir , Büyü ile kirlenmiş evlerde 4 - 5 kez denendi ekmek yapmak ama asla kabarmadı, sönük kaldı, Şimdi ekmek kabarmadıysa ne yapacaksın? o zaman -0- yöntemi yaparsanız , yani evi , elbiselerinizi, yastıkları ararsınız ve muska gibi bir büyü nesnesi bulmaya çalışırsınız, Bunu yapan İzmir Bucalı bir ailede koltuğun altına yapıştırılmış bir balmumu kaplı muska bulundu mesela , Buldunuz diyelim ASLA YAKMAYIN alın bir taş ile torbaya koyun ve denize , akarsuya atın, torbanın batışını asla izlemeyin , muska+taş içeren torbayı denize , akarsuya, baraj gölüne atın ve hemen arkanızı dönün , kadim bilgiler cenneti izmirden bir izmirliden birkaç yöntem kullanmak isteyenlere , sevgi ve saygılarla ,
Merhaba, Büyü (maji) kendi içerisinde de ayrılmaktadır. Resimlerden anladığım kadarı ile bu büyünün adı Otreontos yani kötü şans, kader büyüsüdür. Bu büyünün temelinde kişinin yaşaması gereken olayların, durumların durdurulmasıdır. Örnek veriyorum sınavdan kaç alırsan çok mutlu olursun 100 değil mi? Ama 100 alamayacaksın buna bağlı olarak da sevinemeyeceksin. Yani yaşaman gereken bir olay durdu. Bu büyüyü bozabilmek oldukça zordur. Kader ve geleceğe müdahale işin ehli bir büyücü tarafından yapılabilir.
Ben inanıyorum büyüye. Bu konuda inanılmaz şeyler yaşadım o yüzden kesinlikle hassas yaklaşmanı tavsiye ederim. 1. Bence hemen en yakın camiye veya hocaya git. DUrumu anlat. Çünkü bu konuda etrafta para kazanmaya çalışan bir sürü şarlatan var. Onun tavsiyelerine uyarak bundan kurtulabilirsin. 2. İnternette aratarak bulabileceğin bir sürü koruyucu dua var. En azından büyü çözülene kadar (varsa) seni rahatlatır. Ben alışkanlık olarak edindiğim Ayetel Kürsiyi okuyarak çok rahatlıyordum. Ezbere bilmesen bile kağıttan okuyabilirsin.
büyü vardır ve inanmalısın. Ancak sen böyle yaparak olmayacak büyününde etkisini üstüne çekmiş olursun psikolojik olarak. Şöyle bir durumunda var ki sen orada okumak için bulunuyorsun. ilim tahsil etmek için. ve bu çok yüce ve ulvi bir sebeptir. bu yüzden Nas, Felak ve Fatiha Surelerini oku sürekli. ve ne kadar günaha batmış olursan ol sabah kalkar kalkmaz gecede yatarken sürekli Allah'ı hatırla ve aklından çıkarma. Allah'ı içten bir şekilde zikrettiğin ve sevdiğin sürece sana hiçbir büyü erişemez. Bunu da unutma.
Unutma. Sahipsiz değilsin. Allah, gibi bir yaratıcıya sahipsin. Biz, yaratılmış olan tüm varlıklar onun iradesi altındayız. ve bu bizim bir teminatımızdır.
Biliyorum gerçekten biliyorum çok şükür yine bu halime dua okuyamıyorum özür dileyerek söylüyorum reglliyim. İlk bulduğumda garip bir şekilde hiç korkmadım ama şu an korkuyorum
Günün 24 saati bir şekilde sürekli Allah'ı hatırlar ve onunla beraber olursan hiçbir sıkıntı yaşamazsın merak etme. Buarada fazla da titiz olma. Yani temizlik güzel şeydir ama titizlik şeytanın işlerindendir. Sana tamda bu yüzden yaklaşılmış olunabilinir.
Şuanda yalnız başına odada kalman senin bir seçimin değil. Bu bir zorunluluk halidir. ve dediğim gibi. Hiç korkma Allah'ın izniyle. Şeytanın da senin kalbine vesvese vermesine izin verme. Titiz olmayı bırak. ve aynen devam et. Birşey olmaz Allah'ın izniyle ;)
Güzelim takma olayı. Büyü denen bisey var evet. Ama bu sana yapılan bir şaka olabilir. Ama eğer büyüyse onu oraya koyanlar belli. Ama büyü yapılan kişi büyüyü keşfederse yani senin yaptığın gibi o büyü ters döner büyük ihtimallede işe yaramaz. Zaten karabüyü gibi görünmüyor basit bir kısmet büyüsü. Sana niyetli biri yaptırmış gibi ama eğer bu gece uyurken herhangi garip bir durum yaşamadıysan büyü ters dönmüş demektir yapan kişi düşünsün bakalım şimdi. Ama genede her ihtimale karşı bu aralar birinden hoşlanırsan duygularına hakim ol bir süre. Ailen zaten hocaya gitmiş yapabilcek bişey yok gibi. Kan olmadığı için tehlikeli değil. İdrar olduğunu düşünüyorsan eğer pamuktakinin aşk büyüsü olduğu kesin. Anladın heralde
Bunu yapanı bulup ölesiye dövmek lazım bak sen onlarıda alıp annene ya da babana git bak böyle böyle diye ailenle beraber temiz bu ilimle ilgilenen fakat para karşılığı çalışmayan bu hoca bul bak bu çok önemli inansanda inanmasanda bende sana tavsiye başına iş gelsin istemem unutma ki allah büyüyü yasak kılmıştır hani olmayan bişey yasaklanmaz unutma
Üni okuyorum ailemden çok uzaktayım bulduğum esnada annemle konuşuyodum at dedi sonra birine daha sordum akar suya at dedi bir tane pis su kanalı vardı koşa koşa gittim oraya attım
Akar su olayını biliyorum fakat pis su biraz bana farklı geldi inş başına bişey gelmez bulunduğun yerde sana yardım edecek kimse yokmu? Nerde okuyorsun yani akraban felan yok mu okuduğum yerde? Hani böyle şeyler şakaya gelmez inanmasanda önemsemen lazım
O büyüyü bozdurana kadar her gece uyumadan ayet el kursi oku ve felak nas surelerinide unutma ve ayıptır söylemesi ayıp fakat cenabet gezme utanarak söyledim bunu çünkü mesaj atamıyorum hani nerden biliyorsun dersen benim büyük dedem bu ilimle uğraşıyordu.
Şöyle birşey de yapabilirsin bak. O çocuğa de ki evimde ki bu büyüyü sen mi yaptın bu büyünün üstünde ki kılları ve tırnağı polise götüreceğim gibi şeyler dersen öğrenebilirsin. Ya hiç çocuğa söylemeden git polise dna lardan anlarlar. Kimin yapıp yapmadığını için ancak o zaman rahatlar. Ya bidaha başka yerlere saklarsa? Bunları korkman için söylemiyorum efendimize bile büyü yapılmıştır. Bende bir ara çalıştığım yerde bulmuştum çok korkmuştum. Allah yardımcımız olsun. Polise git bence polis bu olayı çözer o tırnağın da tüyünde kime ait olduğunu bulur ve sana yurtta Burak isminde biri var mı diye sorar. Sende tabi ki o çocuğu gösterip kime nasıl yaptırdığını öğrenebilirsin. Allah yar ve yardımcın olsun.
Ya bak beni anlamıyonuz ben onu dün gece attım suya. Kız yurdun da kalıyorum burağın burada ne işi var ben anlatıyorum başka üyler yanlış anlıyo sonra başkaları okuyup onlarda yanlış anlıyo. Sınıfta burak diye biri var ama selamımız bile yok 1 yılı aşkın bizim yurttan bir kızla çıkıyo çok seviyolar böyle burak romantik süprizler falan yapıyo yurdun önünde. Benimle işi olmaz bunj anlatmaya çalışıyorum
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim... Bu şey senin dolabina nasil girdi sorusuna cevap araman gerek bence bu senin dolabina olsa olsa özel yurtta temizlikçi mudur vs 2. bir anahtarin olma ihtimali olacak kişiler tarafından konulmustur bunu yurtdun müdürü ile konuş ve tepkini sert şekilde ver. Buyumudur bilinmez fakat sen kafana takma aileme bilgi ver annen bunun isini arastirir sen derslerine konsantre ol. Senin yapman gereken bol bol ayetel kursu okuman ve bunu bilinç altından silmen
Odalarımızın temizliğinden kendimiz sorumluyuz. Yan odalardaki kızlar kimse gelmedi dedi yönetiden kimse geldi mi dedim hayır dediler. Odamda yavru bir tavşanım var yönetimden biri gelmiş olsaydı onu görürdü. Annemle konuşuyodum bu şeyi bulduğumda yönetimw git önce dedi gittim at çöpe dediler sonra yakınımda olmasıno istemedim annem götür suya at dedi bende öyle yaptım
Onun oraya başka hangi mantikla gelme sansi var düşünür musun bir belki kizlarin bir anlik dikkatsizliği ile geldiler girdiler koydular bilemezsiniz ki bunu başka bir aciklamasi yok yani.. Sen yinede dediğim şeyleri yap içini ferah tut yeter
Bence su aralar yalniz takilma arkadaslarinla daha cok zaman geçir tek kalirsan daha çok düşünürsün ve hic aklindan cikmaz... Kafani dagitacak uğraşlar bul yani düşünme bunu.
En güzelini yapiyorsun bence senin beyninde bilmediğin birseye odaklamissin kendini ondan hicbirseye aldiris eetmiyorsun olursa olur modundasin... Bu arada tavsanlari bende severim 10 tane vardi biraz zahmetli bakimlari var ama çok ama çok güzel dostlukları var insandan daha iyi bence dostlukları :)
Büyüden filan pek anlamam fakat. Ortadoğuya ait bir seyahatname okuduğumda müslüman havascı hocaların idrarlı bir şekilde büyü yaptığını okumuştum. Genelde bu tarz büyülerde ibranice kelimeler kullanıyorlarmış. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum. İstersen yazıları yazarsan daha iyi yardımcı olabilirler. (Bu arada idrarla büyü şekli pamuğun üstüne dökülerek ve büyü yapılacak kişinin kapısının önüne ıslak bırakılacak şekilde yapılıyordu)
anlattıklarına ve resimlere bakınca büyü gibi gözüküyor saç senin saçına benziyormuydu kızlar yurdu galiba bunu bırakan ya işçi ya da erkeğin arkadaşın evt büyü var ama en önemlisi Allah inancı tabi falcılara gitme cami hocasına bir git söyle durumu anlat
gece gece altıma sıçacağım korkudan. benim dedem çok bozardı böyle büyüleri. işin ilginci büyüleri bozulur bozulmaz insanlar anında değişiveriyordu. o zamanlar anlamıştım büyünün gerçek olduğunu. o insanları görünce yani
Büyüye inamiyorum deme buyu diye bir şey gerçekten var dinimizde de var ama yapanlar lanetlenmiştir. Allaha şirk koşmaktır çünkü bu. Korkmana gerek yok sakin ol belli yapılmış bişeyler güvenilir bir hoca bulman lazım kimseyi tanimiyorsanda yakınlarda cami falan varsa onun hocasına anlat. Felak ve nas oku şimdi panik yapma.
tabii ki buyucu falan degilim ama ilk gorunus buna isaret Abdest al hatta gusul abdestide al besmele cekerek direk temas etmeden (eldivenle falan) buldugun seyi kilitli torbalar varya bitane bul icine koy ama delikli falan olmasin hava almayacak sekilde kitle poseti bir hoca imam vs din bilgisi saglam birine goster durumu heyecanlanmadan tane tane hocam internette arastirdim buyu olmasindan endise ediyorum hayra alamet bir dua okuyup bunu nasil imha edecegimi soylermisiniz de
Durumu duzgun bir sekilde anlat Ben ufurukcumuyum falan dedirtecek ima ve cumleler kurma para falan teklif etme ! Buyu kuranda vardir cunku ve hocalarda bunu bilir
Sana ne yapman gerektigini soyleyecektir. Buyuk olasilik bir dua ile yakarak imha etmeni soyleyecektir ama isi saglama almakta fayda var Nitekim genelde bu tut seyler sadece yakarak imha edilmesi gereksede bazen tam terside gerekebilmekte
Sen dedigimi yap Hem isini saglama almis olursun hemde dua dan zarar gelmez ;)
Ya annem akar suya at dedi bende akar au yok şehir içinde bir tane atık su kanalı var dedim tamam telefonu kapatma çık dışarı at gel dedi attım bende. İlk bulduğum an panikledim evet ama çok değil içim ferahtı burada herkes dehşete düştü ben sonra korkmaya başladım hala uyumadım
Ne büyüsü olduğunu bilmiyorum ancak büyüye inanmıyorum diye birşey yok. Cehennemin en dip yerleri yapana-yaptırana ayrılmış. Sen dualarını eksik etme ve imanının zayıflamasına izin verme. Sakın gidip büyü yaptırmaya kalkma
İnanmıyodum Kuranda geçtiğini bu olayı araştırınca öğrendim yok ne büyü yaptkrıcam benim kimseye kötülüğüm dokunmaz salak derecesinde safımdır kafama vurup ekmeğimi alır paramı yerler öyl e ki aptalım yani. Ama kimseyle işim olmaz kötülük de etse muhatap olmam
İşin olmasına gerek yokki şeytan sadece ruh değil insan suretinde geziyor işte. Allah yardımcın olsun şu videoyu izle duaları not et dualarını ağzından eksik etme
Acilinden bir hoca bul kendini okut, sonrada o bulduklarını göster. Büyü olabilir veya musallat olan bir şeyde olabilir. Geceleri felak ve nas surelerini okumadan uyuma. Bu işi çözse çözse hoca çözer
Odana senden başka kim girebiliyorsa o şeyleri de o koymuştur büyüde malzemeleri cinler falan getirip koymaz eğer büyüyse bile internetten okunarak yapılmış birşeye benziyor
Odam tek kişilik kimae gelmedi hiç hep ben giderim yanlarına oda tek kişilik ondan küçük arkadaşların odaları geniş kalabalık olunca daha iyi oluyo ondan ben çok korkuyorum
Eğer o bir büyü ise mutlaka birisi onu oraya koymuştur ama ben büyü olduğuna inanmıyorum kaldı ki büyü bile olsa her büyü tutacak diye birşey yok için rahat etsin diye bilen birine göster diyecem ortalık şarlatan dolu büyü değilse de büyü der çarparlar :)
büyü kişiye göre yapılır. bak mesela sana büyü yaparsam senin saçına tırnağına falan ihtiyacım olacaktır. ya da sana bişey içmen gerekir. bence o bulduğun şey karşı tarafa yapılmış yüzükte bağlayıcı olmuş
Dolabini sarimsakli sirkeli su ilesil silerken de ayetel kursiyi 7 kez oku ama boy aptesi al yamadan once eyer aybasi isen hastaligin bittimi yap gecmis olsun
Yapabileceğin en kötü şeyi yapmışsın. Ulaşamayacağın bir yere atmak... :( Sürmeli hoca var netten var prof dur ona bir danış ancak sirkeye batırıp kuruduktan sonra düğümleri açıp yakmak en iyisiydi
Ha doğru pardon. Ancak sen şöyle yapabilirsin korunma olarak. 1- İslamiyeti yaşamak 2- Odayı sirkeli suyla silmek (Besmelesiz silme zira cinlere asit gibidir sirke. Allah ın adını anmadan dökersen zarar verebilirler) 3- Bakara suresi okunacak evde (her gün mükemmel olur. Bilgisayardan da kabul)
Peygamberimiz dedi ki. Bakara suresi okunan eve cin giremez. Yakar onları. Ya da saffat suresi ilk 10 ayet. Ali imran ilk 11 ayet. Tevbe suresi ilk 6 ayet. ben sana bunların toplandığı bir link atayım
Rica ederim. Vücudun tepkime verirse dinlerken ağrı ya da yanma gibi biryerde. Bu hocaya ulaş ehlisünnet güvenilir birisidir. Diğer videolarıda var zaten. Allah kolaylık versin
Seni bir kaç sorudan tanıyorum çok zeki bir kızsın cidden fakat insanları boş meşgul etmek neden hoşuna gider anlamadım herşey sanki senin başına geliyor yapma birdaha yalan konuşma.
Allah şahit olsun yalan söylemiyorum Kuran çarpsın. Ailemden uzaktayım birdaha görmek nasip olmasın ki yalan söylemiyorum korkuyorum ben çok korkuyorum
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bu bulduğum şey ne büyü mü? Çok korkuyorum. Lütfen dalga geçecekseniz yazmayın. Detaylı okuyup öyle cevap verirseniz sevinirim ((FOTOĞRAFLI)) ?
En İyi Cevaplar