Ya bu nedir bilenler cevaplayabilirmi lütfen korkuyorum?

Üşenmeden okurmusunuz lütfenn🥹Bende musallat var kendimi bildim bileli cinler korkuturlar beni hocaya gittim bir ara görünmediler ama sonra daha fazla korkuttular geceleri hiç uyuyamazdım odam mutfagın yanında mutfaktan sandelye cekme sesi tesgaha tabak vurma sesi konusma sesi musluk açma sesi falan gelirdi ve aile apartmanıydı üst ya da alt kattan gelme ihtimali yoktu gecenin 3unde 4unde onlar uyurdu neyse uzun hıkaye annemle babam bosandı annemle baska eve tasındık burdada arada korkuttular ama azalmıstı bu arada sonradan baska hpcaya daha gıtmıstım ondan sonrada gordum hatta ınsan kılıgındada geldıler ama ilerleyen zamanlarda baska bir ruya gordum bir cinle ama ınsan kılıgındaydı sanırım yanlıs anlamayınfa iliski olmustu yani uyandıgımdakı onu hatırlamadım sonrakı gun ruyama 3 cın geldı muslumanlardı sanırım seni azafılden uzaklastırdık dedıler o ruyayı hatırlattılar bı kac hafta eahattım sonra baska bır ruya daha gordum bu uzun ama ondada gozumu kapatım bıldıgım duaları okudum karsıma cıktıklarında suratkma camur attılar uyanınca yuzum esmerlesmıstı camur bulasmıs gıbı o ruyadan sonrada baska euya gormedım ama gene her gece ayak sesi su sesi duyuyorum yan daıreden gelıyor desem çocuklu aıle yasıyorum ustten gelıyor desem yaslılar bu saatte napsınlar konusma seslerı falanda gelıyor ve annem falan uyanıkken erken saatlerde gelmıyor bu sesler hıc hep gece oluyor onlarmı yapıyordur neden duyuyorum bunları bılen varsa yardımcı olabılırmı lütfen ya delircem artık
Ya bu nedir bilenler cevaplayabilirmi lütfen korkuyorum?