AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gece gece ben korktum görünce. Sen acil bunları bir hocaya göster
Suya attım annem suya at dedi
Suya derken? Çöpe falan atmasaydın, sen yarın camiye falan gidip sor, bu ne bismillah ben tırstım burada
Balkonumdaki çöpe attım ilk annem yakınında tutma dedi bende gittim suya attım
Çöpe atma sakıncalı öyle de bu gece de yalnız kalma, bir arkadaşın yok mu yanında kalsın
Tekrardan YGS ye girecekler hepsi memlekete gitti
Katlarda kamera yokmu? Müdüriyete durumu söylersen görüntülerden kimin odaya girdğini tespit edebilirsin ;)
Kızlara sordum hem sağda hem solda oda var arkadaşlar kapıları sürekli açık ve genelde antrede oluyolar orada oturuyolar kiöse gelmede dediler
Ya görmemiş olabilirler sanki sürekli kapıyımı gözetliyorlar. Kamera kayıtlarından ulaşırsın, öze yurtlarda her katta kamera olur
Yavrum bunlar hic normal seyler degil. Buyu gibi duruyor. Hemen arastirip donucem sana
Off çok korkuyorum ben
Bende cok korkmustum onlari gorunce ama şu an daha da fazla korktum arastiramiyorum cunku gece gece altima edicem.
Sana bir kac dua vericem onlari oku muhakkak tamam mi
Onlarida busbutun sirkeye koy hemen hepsi sirkede kalsin dolabinida sirkeyle sil kotu kokar ama yap bunu
‘Cünnetü’l-Esma’yı, her birerinin başında Besmele çekmek suretiyle aşağıdaki şekilde 19 defa oku
Bismillâhirrahmânirrahîm: “Ferdün Hayyün Kayyûmün Hakemün Adlün Kuddûsün min şerri’n-neffâsâti fi’l-ukadi”.
Bunu okumaya en az 7 gün devam et
7 felak
7 nas
1 fatiha
3 ihlas
1 ayetelkursi
bakara suresi
kadir suresi
salavati serifeler
Bol. bol oku canim. Kim yaptiysa basina bulsun. Korkma. Onlari kesinlikle sirkeye koy sakin cope atma
Reglliyim ama şu an :(
Suya attım bide reglliyim nasıl okuyum bunları
Olabilir tutma sirkeli suyla banyo yap büyü bozulur ayetleri sureleri oku
Yuh ya o resimleri açınca telefonum dondu ben şoke :(
çok korkuyorum :(
Iyi bir hocaya götür büyü diye birşey var banada yapılmıştı bozabilirler.
Burayı tanımıyorum bilmiyorum nasıl güveneyim ki
Bak canım büyük ihtimal bu dusundugumuz şey ve ne büyüsü ne için yapılmış bilmiyoruz başına neler gelebilir hiç bilmiyoruz en kisa zamanda bir hoca bulmasın nasıl yapabilirsin bilmiyorum. Bunlarla ilgilenen tanıdıkları var istersen yardimci olayım sana neler yapabilirsin öğrenelim en azından.
Sorarsan tanıdıklarına çok sevinirim Allah bin kere razı olsun çok çaresizim mesaj da atabilirsin farketmez çok teşekkür ederim
tanidiklar var demissin, banada yardimci olabilirmisin lütfen...
Şu an durumun nasıl, hayatında kötüye giden şeyler var mı ya umarım o bulduğun büyü değildir çok üzüldüm ve korktum ben böyle şeylerden aşırı korkarım bir de özel yurttaymışsın ailenden uzak canım ya :(
Bu sabah banyomda bende boyle biseye rastladim.. pamuk parcasi ama yarı yanikti.. siyag siyah yanmis kucuk parvalar lavoboya dagilmis, musluk ip gibi akiyordu.. bir parca yanik pamukta yerde vardi. Fotolarini cektim..
Cinayet büroya hazırlanan bir anormal olarak ürktüğüm nadir olaylardan
Allahım sen yardım et titriyorum şu an
Anlamadim bir annem attirdı diyon bir aysel teyzemdiyosun
Anne diyorum eski sevgilimin annesi anne derim
Evet enteresan bir durum. ama o kilitli odaya nasil girmisler?
Oyle farkli büyu sekilleri vardir ki bunu yapan kisiler de kendileri koymazlar gelip biri koymez yani sen odada olsan da koyulabilicek yapilabilicek seyler. Yardimcilari var ve gercekten tehlikeli seyler bunlar.
Oww bilemedim cidden.
İşte beni korkutan da bu :(
Büyü gibi gözüküyor aslında Büyü. Hakkında pek birşey bilmiyorum bendede bir hocaya gitmekte fayda var...
Yarın annemler gidip soracak ben başka şehirdeyim okuyorum onlar memlekette orada birine soracaklar
Umarım işe yarar bide yurt Dediğin yatılı okul falanmı?
Büyü olmayadabilir büyü olsa bence göz önüne koymazlar seni korkutmak için birileri yapmış olabilir
Gecmiş olsun fena büyü var
Ya sen ciddi misin
Yurt eğer kuran kursuysa hiçbirşey olmaz
Hayır normal bildiğimiz özel yurt
bildiğin cami hocasına göster bunu bir kaç tanesine danış büyü yapanlara gitme hemen
Büyü yapanlar kim bilmiyorum tamam hoca iyi fikir evet ma bilmediğim bir şehir ben burada hangi hocaya güvenicem
iki üç cami hocasına git tanımasanda sorun olmaz yardım ederler sana üçüde aynı şeyleri söylerler çünkü diğerlerine gitsen onlar ya para karşılığında bozarız derler veya saçma denebilecek şeyler yapmanı isterler yok toprağa göm şöyle böyle yap gibi gerçek imamlar bunu çözer
Kuran kursuysa bişey olmaz ne demek?
hiç anlamam ama çok anormal bir durum..
İnan bende şu an şoktayım
arkadasım büyü gibi falan diyor
büyünün etkisi 40 gün sürermiş inanmazsan etkilemezmiş kırk gün içinde tuttu tuttu ondan sonra sana işlemezmiş o büyü.. bence sen odanın kilidini falan değiştirbir büyüğüne falan danış.. bişeyler yap yani.. allah korusun seni..
Teşekkür ederim ama korkuyorum buna engel olamıyorum ki
Sen gönder onu bana ;)
Suya attım
Temiz suya atman gerekiyordu
tırnak varsa kesin büyüdür
Off çok korkuyorum benim burada kimsem yok ki ailem çok uzakta
şimdi kağıt olsa suya akıtırsın yazıları gömersin falan ama bu pamuk napılır ki yakılması mı gerekiyor acaba
yalnız şu aklıma geldi bence büyü rotayı şaşırmış çünkü sen burak diye birin tanımıyorum demişin ayrıca sein göreceğin bir yere koyacak kadar saf olmazlar anlamadım sanki gör diye koymuşlar gibi
O değil odaya nasıl girdiler ben 1 saatliğine gitmiştim okula
birde orası var tabi
Geçmiş olsun, bir cami hocasına gir
Hocayami girsin. ya hoca ona girerse 😁😁😁
Sesli guldum. Buna inanmamizi beklemiyorsun umarim
Ya bak gerçekten yemin ederim bende hiç inanmam ama bunu buldum çok korktum yemin ederim ailemden uzaktayım üniversite okuyorum yalnız başımayım çok korkuyorum gerçekten yalan değil Allah şahit doğru söylüyorum
Hepiniz gerizekalısınız ben gidiyorum.
Önce ağzını topla bende çok meraklı değilim korkudan sabahlamaya. Ne yaşadığımı ne olduğunu bilemeden kınıyosunuz insanları. Kınadığıyla sınanmadan ölmezmiş hiç kimse. Umarım yaşadığım şeyle sınanmazsın. Gerçekten hiç güzel değil. Ölürsem kaybolursam diye senaryolar kuruyorum bunlarda inan hiç eğlenceli değil.
Kınamıyorum. Başıma da geldi ayrıca. Kim içeri nasıl girdi diye korkacağına büyüden ölür müyüm müyüm diye korkuyosun. Sonuç olarak malca olduğunu düşünüyorum.
Büyüden ölür müyüm diye bişey nerde bana bir gösterir misin kafan da mı kuruyosun onu da anlamadım?
He tamam.
Selam Canim evt büyü bu hic iyi değil
O pamuha illaki kuran yazisi gerekli degil. Biri yapip koymus kil yöntemiyle yapilmis.
Korkunç vallah.. 😥
Korktum valla
Erkekler Ne Diyor
Gece gece odum bokuma karisti abla ya :) hocaya yine bir git istersen de Al-i İmran suresi okumanın da faydası olacaktir. 3 kulhu 1 elhem kaliplasmis artik her olaya duyan soyluyor.
gAl benden okadar resimlere bile bakmadim :D
@__nukleer_ valla ben de bakmadim bir daha yorum yapip da actirma soruyu bana :D
Yatmadan önce ayet el kursi İhlas Felak nas oku avucuna üfleyerek bütün vücuduna sur elini kimse bişey yapamaz sana :)
Uzakta olmak korkutuyo beni
Oncelikle gecmis olsun odani sirkelisu ile temizle ve cuma gunu kuru kahve sekeri bir araya koy ocakta yak dumani ile odanin hertarafina dolastir buyuk babannem boyle yapardi ayeter kursiyi oku
Sirke var temizleyeyim inşallah işe yarar teşekkür
Ediyorum
Marketten uzum sirkesi alcan suya koyup bezle silcen annem derdi suya koyarken fatiha oku diye
Büyü gerçekten vardır kuranda da yasaklanmıştır yapan ve yaptıranlar cennet yüzü göremicektir, malesef ki büyü yapmışlar aşk büyüsüde denebilir okuldan bir çocuk olabilir ilk önce o kişiyi araştır
Evet ama burak diye birini ben hiç tanımıyorum yok yani
o seni tanıyordur aşk büyüsü yapmışlar
Allahım yarabbim ana yardım et ağlamaktan geberdim ya
beyler korkudan resimleri tıklayamadım tıklayanlar anlatsın :(
Ben şu an odada tek başıma karanlıkta oturuyorum.
Dün bu şeyi bulunca akşam tek başıma çıkıp suya atıp geldim.
Büyü olduğunu duyunca biraz korktum evet ama şu an zerre korkmuyorum
sen yine çok şeyapma da tikkatli olmakta fayda var :/
Haklasın ama korkmuyorum
Vay arkadaş ! Büyü var işte bak neler yapmışlar iyi düşün evine kimler giriyor olabilir?
Ev değil yırt tek kişilik oda kimse girmedi hiç
Oraya kendiliğinden gelmesine imkan yok birisi koydu onu oraya iyi düşün.
Gerçekten hiç kimse gelmedi ben kapımı kendim içerdeyken bile kilitliyorum
kesin ve net bir büyü hemen bır hocaya gıdıp bozmalısın bunu, sağlam bı hoca bul
Kime güvenicem onu da bilmiyorum ki
araştır acele etme , bılınen sağlam hocalar var , oyle her büyü le ilgilenmeyen. onlara gıtmen lazım. acele etme ama çabuk ol !!!
Off Allahım nerden salındı bu dert başıma
dert etme dua et
Tamam teşekkür ederim
Embesilin biri yapmıştır. Büyü müyü salak salak düşünme kim koyduysa on bulmaya çalış, yurt müdürüyle falan konuş dolabımı açmışlar de.
Dolap kapağı hep açık zaten yurt sahibinde var anahtar onlarda girmiş olsa içerde tavşanım var onu görür müdahale ederlerdi
Bence de biri senle ugrasmis. Kendisine asik etme buyusu diye bir seyler mi yapmistir napmistir bilemedim
Ama burak isminde biri yok ki tanıdığım
O seni taniyo demekki. Veya o burak senin arkadaslarindan birine verip koydurmus olabilir yani. Çevreni bir süz derim
Tamam bakayım :(
İster inan ister inanma ama bu yapılmış bir büyü olabilir çünkü kötü büyülerde tırnak saç sakal bu tip şeyler hep kullanılıyor senin dolabına bunun bırakılması için illaki odaya birisinin girmesi gerekmez
Büyü yapılmış tırnak ve sakal varsa korkma yapan kişi kesin dolandiricidir yaptiranda dolandirilan ben 5 yıldır hoca diye anılan sarlatanlari araştırdım çok korkuyosan felak nas ihlas oku 3 er defa çok sorun olursa özelden yaz bana
Bence büyü olsa bile sana yapılan bişey değildir çünkü sendende biseylrn olması lazım içinde aşk büyüsü olabilir ama acmamaliydin bence dua et carpilmamissn
Ama gerçekten ne yapacağımı bilemedim
Git bir işinin ehli olan kişiye sor yani buyude olmayabilir ama gene danışmanda bir fayda var
Tamam teşekkür ederim
Büyüye inanmıyorum diyorsun ama Korkuyorum diyorsun. Ilginc. .
Kuranda geçtiğini öğrendiğimde gerçek olduğunu anladım korktum. Yeterince açıklayıcı oldu mu?
Kafana göre elleme dokunma sökme yerini değiştirme bir hocaya gitmelisin cini olan bir hocaya git
O an panikle dokundum bilemedim ne olduğunu sonra da suya attım
Niye böyle şeyler yapıyorsun bilmeden başına bela gelme den git hocaya gerçekten büyü ise
Korkma ama cinlerin genelde yurtlara geldigi soyleniyor
Allahıım tövbe ya neden yurtlar bizim suçumuz nee
Cinlerin en cok gezdigi yerler ıssız yerlerdir bak bende korkarım bu tür seylerden ama maalesefki var Allah bunu yapanlara cehennemin en alt katini gostermistir bol bol dua etmelisin... ayrica kim neden yapti bilmiyorum ama bir hocaya git
Kime güvenicem ki ben tanımadığım bilmediğim yerde
Canım bak öncelikle yurt müdürüyle bu konuyu konuş bu tür şeyler geçer ama pesinide birakmaya bilir 3 ihlas 1 felak oku ayrica yuzukte kil ve sari pislik var ve bu sana yapilmis bir büyü sen nereye gidersen git senin pesinde olacak birseydir yurtla alakasi yok aslinda bu durum simdi korkma en kisa sürede cami hocasina git onlar sana tavsiye verir ve abdestini al Allaha sıgın ve unutmadan birde fakire fukaraya adak bagisla bunu yapanin Allah belasini versin.. birde eger bunu yapan bhrak isimli bir sahis olabilir arkadaslarini sorgula genelde buyu yapanlar tirnak idrar kil tuy gibi seyler kullanir
Haklısın evet ama garip olan şu ki ben burak isminde birini tanımıyorum hani biri büyü yapmadan önce en azından şansını denemez mi tteklif falan etmez mi?
Bu kisi kendine guveni olmayan insanlara acilamayan onlara dolayli yoldan birseyler anlatmaya calisan ve pis islerle ugrasan kisidir. Yinede sen nekadar cok burak isimli arkadasin varsa arastir elbetteki vardir
Ni tane var aynı sonıftayız ama hiç sohbetim yok ve bizim yurttan 1 yıldan fazladır çıktığı çok sevdiği bir kız var. Yani o olamaz eminim yapması için bir neden yok ve uzaktan gördüğüm kadarıyla hiç öyle biri değil
Konuyla ilgili arama motoruna yaz. Bir sürü dua var onları oku.
Tamam Teşekkürler
Valla içeriği büyü gibi duruyor bence yarın bir çaresine bak
Suya attım
Kim dedi suya at diye
Annem dedi bulduğumda onunla konuşuyodum çöpe attım sonra anne rahat değilim dedim telefonu kapatmadan çık dışarı bir akan suya at dedi bende şehrin içinden ni atık su kanalı geçiyodu oraya attım
Gecmis olsun inş bir sıkıntı olmaz
Kuran'da geçiyor Felak suresinde. İnşallah öyle bişey değildir kardeşim.
Çok korkuyorum :(
Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi. Allah'a sığın kardeşim. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Zaten üstteki ayetlerde geçiyor.
Peki çok teşekkürler
yok kapakarı değiştirmişler :D ne büyüsü ya :D gece gece :D
Ya bak gerçekten ailemden uzakta üni okuyorum bende inanmıyorum böyle şeylere ama Kuranda geçiyormuş ben bir kaç kişiye sordum büyü dediler titriyorum şu an ölsem 3 gün sonra bulurlar ya ben koca şehirde kimsesizim ailem çok uzakta Kuran çarpsın ki doğru söylüyorum bunların hepsi doğru
yahu tamam anlıyorum seni büyü var ama senin bu şeyler fiziksel olarak bir insanın yapacağı şeyler yani yurtta bu dolaplarla ilgilenen yok mu sanıyorsun senden başkasında anahtar yok mu sanıyorsun kapakları depğiştirmişler işte bu kadar basit bundan bu kadar korkmana gerek yok ;)
bulduğun şeyleride at çöpe gitsin umursama böyle şeylerii
Odamda bir tane tavşanım var kafese koyuyorum okula giderken uyurken falan eğer yönetimden birileri odaya girseydi tavşanı görür müdahale ederlerdi başka kimsede anahtar yok zaten
yönetim odaya girmez temizlikçiler odaya girer.. temizlikçilerde tavşana karışmazlar..
Oda temizliğine karışmıyolar biz yapıyoruz
o zaman odanı değiştir :D
Ya lütfen yapma espiri gerçekten iyi değilim ben
iyi peki o zaman Allaha sığın içindeki korkuları sona erdirmesi için bende şimdi sana dua ettim inşallah kabul olur sende korkularından ve kötülüklerden korunmuş olursun..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
bak güzel kardesim büyü var yapılıyor belki büyüdür büyük ihtimal baglılık büyüsüdür bununda zararı fiziksel olmaz baglılıksa cıkar zaten o kişi karsına yani elinden hiç birşey gelmiyomuş modunda olma bunun caresi var dualar besmeleler hakta hoca var okunacak duaları sıralamış nette oku yatarken istersen ormanda gece tek basına yat hiç bişey olmaz korkmanın hiç anlamıyokkk dua senin eminiyetin hayalı gibi geldiği için ya dua işe yaramazsa diye düşünme :) çünkü onun duaları var oku vucüdun tank gibi korunur allah tarafından allaha güvenmiycezde kime güvencez oku allaha sıgın uyu korkma dıyecem bu kadar yazıya ragmen korkcan biliyorum ama boşa korkmuş olcan
atmayacaktin helede kanala saba bir hoca numarasi verim ozelden yaz hocaya at fotosunu o anltir sana
Allah razi olsun annemler yarın gidecek hocaya
yüzükde burak yazıyo ilginç sevgilinmi ya da eskiden burakla çıktınmı
Hayır hiç burak diye biriyle çıkmadım tanımıyorum da
odalar karışmıştır
Yok ya onun odası bu katta bile değil
Sen Burak diye birisini tanıyorsun çünkü dedin ki onun odası bu katta bile değil. Demekki biliyorsun belki o çocuk yaptırmıştır aşk büyüsü falan.
Ya burak diye biri bizim sınıfta var ama selamımız bile yok tanımıyorum doğru dürüst onun sevgilisi bizim yurtta kalıyo dedim burası kız yurdu burağın burada işi ne @De-morgan bide yazdıklarımı düzgün okusan
Evet olabilir korkma inşallah birşey olmaz, hocaya falan git ve en önemlisi de büyü vardır arkdaşım :)
Evet Kuranda geçiyomuş bu gün öğrendim
Korkma, ailene söyle onlar çaresine bakar
Bulduğumda annemle konuşuyodum suya at dedi bende öyle yaptım
İyi yaptın (:
60 level magenin işi bu. Tez nova attır oraya.
Anlamadım ne dediğini
Yalan dolan işler diyorum bazıları kendini büyücü sanıyor. Ben de her sabah ateş topu atmadan uyanamıyorum valla inanır mısın
Ya valla bende inanmıyodum ama yalnızım korkuyorum
Takma kafayaa. Ne kadar stres yaparsan o kadar etkilenirsin.
korkma yav bir şey olmaz onlardan yak gitsin
Suya attım
Hayırlı uğurlu olsun ;)
Nas suresini oku :) garanti olsun
Korkunçlu sorular da gördük hadi hayırlısı...
Haha :D aynen kanka @boksörünüz
İşte Allah a inanmayan biri daha
Sen kimsin benim içimde Allahla aramda olan bitene karışıyorsun boş boğaz !
Ben bu olay olana kadar büyünün Kuranda geçtiğini bilmiyordum çünkü bilmemi gerektirecek bir konu ya da olay olmadı. Sen kimsin ne haddine ki bana hüküm giydiriyorsun ne sıfatla?
Allah a inansan, merak ettiğin bir konuda evinde varsa açıp yoksa diyanetin sitesinden (kidaha kkolay oluyor) Kur'an portalinda büyü diye aratıp bulduğun şeyin büyü olamayacağını çünkü büyünün o ayette açıklanan olaydan sonra yasaklandığını zaten o olayın da bir sınav bir imtihan olduğunu öğrenmiş ve burada bu soruyu sormamış olurdun ama yine de senin için umut var. büyüye inanan ve sana dini eğitim vermemiş annene rağmen, açıp bakmış olman bir umut olduğunu gösterir. bir müslümanın rehberi Kur'an dır aklına dini ilgilendirebilecek bir soru takıldığında açar bakar. sense sadece son çare acaba Kur'an da bir bilgi var mı diyerek bakıyorsun daha devam ederdim de ne gerek var
Üfürükçülere inanmayan bir neslin büyüye inanması ayrı mesele
Laf konuştu bal kabağı. bir açıklama ilk cümleye bak ben ne yazmışım. Ben bu yaşıma kadar inanmadım. Yurttan kızlara gösterdim büyü dediler güldüm aldım elime gece tek başıma çıkıp attım suya döndüm korkmadım bile sonra gelip araştırdım Kuranda geçiyormuş varlığı kabul ediliyor ama yapan da yaptıranda lanetli kabul ediliyor.
Bu zamana kadar araştırmamış olmam inanmadığımdandır. Çünkü Allah kullarının her anında yanındadır.
Sen benim annemi ne tanıyorsun ne konuşuyorsun.
Kimsin ki nerenin itisin.
Annemin ibadetini iman gücünü burada anlatacak değilim o Aşlahla onun arasında yargılamakta dil uzatmakta senin haddine bile değil.
Boş kalıp kendini şövalye ilan etmişsin ama o burada sökmez.
*ALLAHLA
KLAVYEM BOZUK.
İnanmayanların en büyük kozu:Allah la benim aramda...
Ya sen benim inanıp inanmadığımı nerden biliyosun nickimin altında mı yazıyor rüyanda mı gördün? Bu önyargılarınız yüzünden bu millet böyle bu önyargılarınız yüzünden tecavüze uğrayanlara mini etek giymeseydi diyebiliyorsunuz. Biri evi sıcak olur camı açar hırsız girer sonra auçlu hırsız değil camı açandır. Halbuki kendi evi halbuki insanlık hali?
Aile yapımı nasıl yetiştiğimi bilmeden kendi kendine ahkam kesemezsin.
Kökünüz kurusun sizin gibiler yüzünden ölüyor Özgecanlar, Münevver Karabulutlar, Mert Aydınlar.
Allah ıslah etsin.
Günahımı aldığın içinde ayrıca minnettarım
Allah a inanmayan insan tecavüz eder, mini etek giyer, hırsızlık yapar, büyü fal tarot vs ye inanır. Allah a inanan tahrik eden karşı cinse bakmaz, çalmaz, emrolunduğu üzre örtünür, büyünün eskiden insanları sınamak için melekler tarafından öğretildiğini fakat insanların bu sınavı geçmediğini ve gerçekte olmadığını fal ve tarotun şeytanın oyunu olduğunu bilir
Ay ben sanki tarot fal ustasıyım küremden geleceği görüyorum dedim sanki ordan anladın inanmadığımı dimi
Yoo Allah la benim aramda diye yazmandan
Ben benim dinim imanım ibadetim Allahla benim aramda sen bilemezsin dedim sen kimle bir tutuyosun ki tüm bunşarı bilip inanmıyosun diyosun?
Güzel kardeşim büyü bir gerçektir. İnananlara yasak edilmiştir ve günahtır. Ancak insanların hepsi son dine inanmadığı için ve inananların da hiç günah yapmama yetisi olmadığı için günümüzde de büyü yapanlar vardır.
@SecretShield bende biliyorum bunu ben bu olay başıma gelene kadar Kuranda geçtiğini bilmediğim için inanmıyodum dedim
Büyü günümüzde yoktur. ne cahilsiniz * öyle olsa her ülkede hogwarts olurdu bir düşünün (unuttum beyin yok)
Ya nereden nasıl anlıyorsun bilmiyorum ama benim ağzımdan hiç büyü kesinlikle var işe yarıyo diye bir cümle çıktı mı? Beyini çok şükür yüce rabbim herkese vermiş ama senin gibiler anladığını değil anlamak istediğini anlayıp konuşuyor. Cahil kim acaba oda ayrı bir muamma daha okumayı, okuduğunu anlamayı bilmiyorsun
Yeteneğinden ötürü tebrik ediyorum hatta bence yetenek sizsiniz Türkiye ye katıl sen. zira ağzıyla yazı yazan nadir insanlardan birisin. bu arada yine telefon, skype vs ile konuşmadığım için bilemeyeceğim hâlde ağzından çıkan kelimeleri, yine de sorunu cevaplayayım ben son yazdığımı sana değil diğer yorum yapana yazmıştım ama demek ki sende de beyin eksikliği var zira yarası olan gocunur
Kimin sorusunun altına yorum yaptığının farkında değilsen bu benim sorunum değil. Hakettiklerini vuruyorum yüzüne. Ben zeka seviyemi okuduğum bölümle başarılarımla. bir okuduğumu 1 kerede anlamamla belli ediyorum zaten. Ama sen bilip bilmeden konuşan boş boğazın tekisin. Beynini kullanmadan yazıyosun işte bu bir sıkıntı
''Ne cahilsiniz'' derken çoğul konuşmuşsun bende cevabını versim zira nezaketen siz diye hitap etme gibi huyların yok çok şükür
Ben beynimi kullanıyorum çok şükür ama konuşmuyorum en son 2 saat önce oda arkadaşıyla konuştuk ama YAZIYORUM hem benim gibi üniversite okumakla akıllı olunmuyor. mesela benim bölümde (benim gibi İTÜ öğrencisi olan) okuyan birisi fakülteye gelen japon turistlere"are you sigara" diyecek kadar cahil.
Çoğul değil tekil kişiye, onu tanımadığım için "siz" ekini kullandım ama söylemedim YAZDIM
O zaman yazdığını bilip sana dememiştim demek ki sende öyleydin demeyeceksin. Beni ilgilendirmez okulun üniversiten. Bende Eczacı olucam ama bununla övünmüyorum. İnsan zekasıyla övünmeli ne yaptığını ne dediğini bilmeli
Tekil kişiye de herkes siz der zaten sende öyle yapıyosun hep siz diyosun en baştan zaten
Ben de övünmek için yazmadım, aksine İTÜ öğrencisi ve cahil olunabiliyor bunun üniversite okumakla alakası yok diye göstermeye çalıştım ayrıca sinirlendiğimde öyle oluyor hem senli benli konuşmayı sen başlattın ^°^ tamam o konuda haklısın sana demedim gibi bir şey yazmaliydim. ama bir düşün sen ki eczacılık okuyorsun yani az çok bilime ve de dine inanıyorsun. bunları göz önünde bulundurup büyünün olmadığını kavra yani. belli büyüye inanan biri koymuş onları ama dediğim gibi az mantık. büyüye inanan üfürüğe de inanır. dünyanın her yerinde hogwarts açılırdı. büyü bir insanı ölümsüz yapabilir yani. gerçek olsaydı tabii. gençsin al Kur'an oku neymiş ne değilmiş öğren hem İslam a inancın artar hem de bilmediğin şeyleri ve Kur'an mucizeleri denilen şeyleri öğrenirsin
büyü fal vesaire %100 kaldırılmamıştır. %99.9'dur o olsa olsa @dildobaggins
sen ben yapamayız gücümüz yetmez. yetmediği gibi şirk de koşmuş oluruz. ancak bunla uğraşan cinleri de araya sokan sokabilen şahıslar var.
Konuşuyor olsam dilimde tüy biterdi ciddi anlamda o yüzden yorum yok
Tavuk Büyüsü Bu Dikkat Et Kısmetin Kapanır :/
Ben bilmiyorum nasıl bir büyüdür anlatır mısınız
Bundan Sonra Senin Kısmetin Kapalı Söylim ben Sana , Ben Konuşmam bu konularda bana da ölü güvercin büyüsü yapmışlardı çok zor atlattım 2 gün yemek yemedim :/ :S
Ya of deme ötle
Bozdur o büyüyü hemen
Ya ben bilmem ki hiç böyle şeyleri
Bilen biri vardır o işlerin uzmanı tanıdıklar filan sor işte birilerine
Tamam Teşekkürler
Nas felak ve Ayetel Kürsi yi mutlaka okumalısın