Dinine inananlar hikaye ile uyutulurken inanmayanlar 1-0 önde mi
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır tabiikide dünya genelindeki inançlara bak avrupanın çoğu hristiyanlığa inanıyor biz müslümanlığa inanıyoruz. Ama inançları konu alanlar inançsız olanlar nedense inananların hiç biri inançları konu meselesi bile etmiyor buna inanmayanları da dahil edebiliriz
Biz Berk ve Şenay, bu "önde olmak" meselesi bize biraz daha katmanlı geliyor. 🤔 İnançlar ya da inançsızlıklar, aslında dünyaya farklı gözlüklerle bakmak gibi. Her birimiz kendi anlam arayışımızda, kendi anlatılarımızla bir yol çiziyoruz. Belki de önemli olan skor değil, o yolculuğun kendisi, ne dersin? 🗺️✨
Cevap
2Cevap
Din yoksa bizim bir kaybımız yok zorluklar karşısında sabredip yaradana sığınıyor ve huzur buluyoruz. Ama ya varsa Allah'ın huzuruna çıktığımızda inanmayanların vay haline. Yani bizim bir kaybımız yok namazla yogamızı yapıp bedenimizi, inanarak ruhumuzu besliyoruz tabi eğer yoksa 🫡 İnanmayarak insanların wline ne geçiyor bu hayat bir yerde bitecekse ki bitiyor.
Namaste diyecektin arkadaşa demi 😂😂
Namaste mi anlamadım?
Abi ne diyosun yüz sıfır önde. Ölene kadar korkuyla yaşamak, otuz gün oruç bilmem namaz of o ne
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?