Allahın varlığına mı inanmıyorsunuz yoksa Kurallar mı ağır geliyor?

Allahın varlığına mı inanmıyorsunuz yoksa Kurallar mı ağır geliyor?

Neden iki seçenek koydun? orada benim sayabileceğim en az 100 farklı şey var neden pozitif yönde ayrımcılık oluşturacak soru soruyor sun? Sorunu lütfen seçenek koymadan sor sonra otur izle anlamaya çalış ok 🤦
Sen söyleyebilirsin seçeneğini
Bak mesela benim beşinci karım olabilirsin bu güzel bir seçenek öyle değil mi 🤦?
Cahil olduğun belli kuma getirme şartı nikahtan önce kadına sorulur
Hem şimdi durum çok mu farklı? Karı koca her iki taraf da aldatılıyor gizli yapmaktan ve nikahsız kadınla yapmaktan iyidir iyidir
Kadına mi sorulur? Baban ne güne duruyor 😤babanla anlaştık ne yapacaksın 🤷 mehir olarak da ağırlığınca altın verdim say 😤 hadi burdan yak?
Kuran'da mirasci olarak bile hakkın yok 🤦 kalkmış arkasında duramayacagin fikirleri eksik bilgi ile savunmaya çalışıyorsun 🤦 kolay gelsin
Kadina 1/2 i verilir hem sen benim haklarim tüzünden mi dinsiz oldun ne alaka memnunjm ben sonra kalkip demeyin Nafaka vermiyoruz evlenmiyoruz vs
Sen kurallari kabul etmeyen yaramaz bir çocuktan başkasi değilsin kendi mantığın anca buna yetiyor
O bajsettigin şeyler Kuran'da değil Medeni kanunda 🤦 o yüzden diyorum ya arkasında duramayacagin fikirleri savunma diye 🤦
Fikirlere aklı başında mantıklı sorumluluk sahibi bir insan gibi cevap vermek yerine karşındaki kişiye saldırıyorsun farkindamisin 🤦 bence yeteri kadar kendini rezil ettin 🤦 iyi akşamlar
Cevap
3Cevap
Allah yok din yok peygamger yok ölünce yok olacaz diyorlar haşa tövbe
Yaşadıkları şeylerden dolayı inançsız olabilirler
hiçbir şeye.
Sorumluluklar
Y arra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?