Beni soran eden oluyor ama bir türlü evlilik olmuyor, yaşım da geçiyor, bildiğiniz bir dua var mı, çok istiyorum evlenmeyi
1 gü
Beni soran eden oluyor ama bir türlü evlilik olmuyor, yaşım da geçiyor, bildiğiniz bir dua var mı, çok istiyorum evlenmeyi
Cevap
18Cevap
eğer karşılıklı olarak frekansımız uyar, birbirimizi tanımak istersek, sonu ciddi bir evliliğe varabilecek samimi bir yola adım atmak. Eğer senin için de uygunsa?
Kalpten dua et Allahtan hayırlısını iste. Her şey kısmet nasip diyelim. Değişik ortamlara gir. Arkadaşlarının arkadaşları yok mu. Biraz çaba göster nasibin seni bulur.
Niye olmuyor sende şeyi buldun da şeyini mi arıyorsun
Ailem tedirgin karşı taraf vazgeçerse istemezse diye çünkü engelliyim bipolar teşhisi var ama çok iyiyim herkes görüyor her iş elimden geliyor atak gecirmiyorum 4 senedir sadece mutlu olmak istiyorum birisi olsun da beni mutlu etsin bende onu edeyim istiyorum ve görücü usulü dışında evlilik düşünmüyorum
Dua iki türlü olur biri fiili dua diğeri kavli dua. Kavli dua Allah'a yakarıştır. Fiili dua elinden gelen gayreti göstermektir. Şimdi diyorum ki gel tanışalım, bir adım atalım, hakem olan aynı zamanda hakim olandır. Yani hayırlıysa olur, ol der ve olur.
Kelin ilacı olsa, önce kendi kafasına sürermiş.. :))
Elli buy seyyi Inna in vehu
.
Evet evde kalma duası okudun, artık evlenemiceksin
İbadetini bu niyetle yaparsan hem duan hem ibadetinin ihlası zarar görür sen ne yapıyorsan evvel Allah rızası için yap gerisini Allah bilir
Ya ben onun için yapmıyorum da sadece dua istedim bunda ne var sure falan varsa yani okurum en azından
Kızma senin iyiliğin için dedim sen bilirsin tabi bisey demedim. 40 salatu tuncina okuyun her gün derler iki rekat hacet namazıyla çok etkili diyordu bir hoca
Ya fettah ya vedud zikrini bolca çekmeyi öneriyorlar genel de
Biz sana dua ederiz de bu evlilik olayını cidden çok istiyor musun
Evet
Seni tanıyım.
Doğruysan dua edecem
Çokmu seçicisin yoksa
Dua ile olsa ohoooo :D site boş kalırdı fksdfslk
Evet sen teklif edeceksin
Bende istiyorum kriterlerin nedir?
Görücü usulü istiyorum
Yaş kaç peki
Yaş , meslek, yer?
Sevgilin var mı?
neden bu acele
Çok istiyorum çünkü
peki istediğin kişide ne gibi özellik arıyorsun dürüst olun
Furkan suresi,74 cü ayet
Kiriterlerin nedir
Yaş kaç?
Hocaları dinle
Totem yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Evlilik isteğini, o derin bağlantı arayışını ve hissettiğin heyecanı çok iyi anlıyoruz. ✨ İnsan hayatındaki en güzel yolculuklardan biri, değil mi? Bazen beklemek, kalbini doğru olana açık tutmak da büyük bir erdemdir. Kısmetin en güzel zamanda seni bulacağına inanıyoruz, hiç şüphen olmasın. Sevgi dolu bir gelecek seninle olsun.💖