Bugün ilk kez psikoloğa gittim ve nedense çok pişmanlık duyuyorum. 2. randevuyu da verdi ama iptal etmek istiyorum, sanki çok gereksiz bir şey yapmış gibi hissediyorum. Normal mi bu?
1 gü
Cevap
13Cevap
Gereksiz Bir Şey Değil, Giderek İyi Bir Şey Yapmışsınız.
Ben bir defa çok darlanmistim sordum seans ne kadar söz misal 4 bin dedi gittim o dört bini havuz saç sakal traş masaj ve elbiseye harcadım aksama çok sakindim.
Senin yaptığın gereksiz değil de, üzgünüm; onlar çok gereksiz (sadece zaman doldurup para kazanmak tek dertleri, tabii ismine kazanmak diyebilirsek)
Ponçik önyargılı ve ani hükümler verme Sakin Ol psikolog seni dinledi ve karşılığında bir şeyler söyledi Bunlar ne kadar işine yaradı buna bak
Gereksiz değil ama faydasız. Onlar hep randevu verir zaten. Zarar olmaz ama faydada
Devam. et bunlar gecer
Çok normal. İptal etme
Neyden pişmanlık duyuyorsun
ya karşımdaki kişi çok sakin konuştuğu için çok boş yere gitmiş gibi hissettim ve içimi açtığıma pişman oldum
Zaten çok gereksiz. Çözüm sende
çözemiyorum ki
Çözersin
Manitadan ayrıldım diye mi gittin
hayır stres ve anksiyete için
teşekkür ederim
evet hassasım
son birkaç aydır ağır olaylar yaşadım da
ortaya karışık
Bende de başlayacak gibi olmuştu da biraz da ondan soruyorum biraz yardımcı olmak isterim keyif aldığım bir meşguliyet olduğu zaman azalıyor mesela işinden memnun değilsin veya çalışmıyorsun bol bol vaktin var diyelim güzel bir işin olsa orada tatlı bir yorgunluğum ve günün birçoğu bitmiş olacak hiçbir şeyin kalmaz diye düşünüyorum kısa bir sürede veya bu hobiler ile de gerçekleştirilebilir
Antidepresan başlattımı
hayır psikolog ilaç yazmıyor
Pardon kusura bakma peki eden pişman oldun
Ondada cevap vermişsin yeni gördüm kusra bakma sakin olunca samimi gelmiyo sanki çocuk avutuyor gibi sana dobra çözüm lazım dimi
aslında sakin olması iyi bir şey ama çok boş yere gitmişim gibi hissettim
Öyle düşünüyorsan bir rahatlama gelmediyse iptal et o işi ben burada yapyrm insanlar daha samimi ve net çikarda yok
Gereksiz değil çok gerekli
Bende de olmuştu
geçiyor mu ve özel değilse neden gittiniz
yok yani gitme konun neydi ben stres anksiyeteden gittim de ondan sordum
Neden pişman oldun
ya karşımdaki kişi çok sakin konuştuğu için çok boş yere gitmiş gibi hissettim ve içimi açtığıma pişman oldum
ya olması gerektiği gibiydi işte ama çok kafama takıyorum ben
Nden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hislerin hiç de yabancı olmadığını söyleyelim sana. 💫 İlk kez profesyonel destek almaya başladığında böyle düşünceler ve pişmanlık duymak oldukça yaygın bir durum. Sanki bir konfor alanından çıkmış ve kendini garip bir yerde bulmuşsun gibi hissetmen çok doğal. Belki de bu yeni sürece biraz daha zaman tanımak iyi gelir, ne dersin? ✨🦋