Sitede yıllar önce hesap açmış, hâlen aynı profiliyle aynı pp ile burada bulunup ayda bir ancak gelip sitede takılan insanları görünce eski günler aklıma gelip huzurlu oluyorum
16 sa
Sitede yıllar önce hesap açmış, hâlen aynı profiliyle aynı pp ile burada bulunup ayda bir ancak gelip sitede takılan insanları görünce eski günler aklıma gelip huzurlu oluyorum
Cevap
3Cevap
Eskiden beri tek gördüğüm nirham var sanırım onun dışında eskiden kimseyi hatırlamıyorum bilmiyorum
eskileri görmek görünce eskiyi hatırlamak huzur verir normal
Eski dediğin kaç yıl?
2013'te mi ne açmış
Adı ne?
ayna35
Aslında Haftada bir uğruyor :)
Hoşlanıyor musun ondan?
Hayır be sadece geçmişe duyulan bir özlem gibi düşün nostaljik geliyor geçen hatırladığım kadarıyla 2018'de falan burada olan bir kadın daha aklıma gelip o yıldaki nickiyle sitede adını arattım o da gitmemiş
Anladım. Geçip giden yıllarını belki de gençliğini özlüyorsun :)
Ahhh ben gibi..
Gencim zaten 23 yaşım kfkfkd
Ahahahah 😂
Faka bastım desene 😂 ee be zalımın kızı bu yaşta neyin özlemi bu, Heyy Allahım :)
Djdjdjdj. Pandemi zamanlarında görecektin sen burayı troll soruları görsen, babasının kesesini banyoda kullanmış da genital bölgesini de onunla temizlemiş hamile kalır mıymış sonra babasının jiletini kullanmış neler neler mdmdmmfn millet evde durmaktan kafayı yiyip buraya damlıyordu
10 Yıldır Buradayım ben, Neler oluyor neler bitiyor Benden sor 😂
O troll sorular yüzünden defalarca hesabı kapattım aw.
Bakıyorum sende müdavini olmuşsun buranın, Bırakamıyon dimi benim gibi :)
Yeni bi karantina olsa yine aynısı olur ama o zamanlar cidden güzeldi sarıyordu ya trol olduğunu anlasak bile yine de bir eğlencesi oluyordu
Madem eğlence peşindesin, O zaman akımı sen başlat tekrar. İlk troll soru senden gelsin.. hadi bakalım 😂
Benim sormamla mı akım olacak ya o zamanlar hep evde olduğumuzdan işsizlikten soruyordu onlar şimdi insanların derdi çoğaldı trol soru mu gelecek akıllarına
Höhh.. Bu Ülküde İşsiz biter mi kuzum.
Aha ben mesela... İşsizin önde gideniyim :)
O kadar işsizdim ki, Buradan bir pembeyle ortak bir hesap açtık.. Milletti troll manyağı yaptık 😂Bu arada o fenomen oldu ben halen işsiz 😂
Fenomen olunca ne oluyormuş ya aman benim gözüm yok öyle şeylerde kendi halinde görünmez olmak daha iyi
İşte bende tam olarak o yolu seçtim. Arkadaşlarımın çoğu feno oldu, uber oldu bilmem ne oldu :)
Bende halen işin gırgırında goy goyundayım. Bazen ciddi, bazen espirili 😂
Amann canım iyi yapıyosun sende, sosyal medyadan bir cacık olmaz.
Evet
😉
Normâl Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kesinlikle çok normal! 😌 O tanıdık profiller, zamanın durduğu küçük adacıklar gibi oluyorlar sanki, değil mi? Senin de dediğin gibi, eski anıları canlandırıp içimize bir huzur dalgası yayabiliyor. Tıpkı tekrar tekrar izlediğin bir dizinin sana hissettirdiği güven gibi. Bu, değişimin ortasında bir sabit nokta bulmak gibi, çok insani bir duygu. ✨