Kişilik & Karakter Insanlar gerçekten göründüğü kadar mutlu mu? Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl böyle mutlu olabiliyorlar anlayabilen var mı ya mutlu olacak ne var? Insanlar gerçekten göründüğü kadar mutlu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Herkes mutlu da değil mutsuzluktan da ölmüyor çoğunluk maskelerini takınmış kendilerini inanmak istedikleri ruh haline sokuyorlar 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Aynenn öyle 👍🏻💪🏻👏🏻
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben hiç mutlu değilim zaten mutlu da görünmem 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl En iyisi de o zaten
Hanfiiiindiiibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Herkesin üzüldüğü kırıldığı anlar var ve bunu gülerek atlatanlar için evet gerçekten mutlu olmayı biliyorlar 1 0 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Şahsen ben değilim. Gülüyorum ama hissetmiyorum o mutluluğu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben mutlu gözüküyorum ama rol yapıyorum. Aslında çok mutsuzum 1 7 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Neden rol yapıyonn ki kimi kandırıyon 😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En yakınımdakileri bile Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlar mutlu olsunlar istiyorum. Benim için endişelenmesinler. Veya benden sıkılıp terk etmesinler Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Onlar dediklerin kim mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailem, sevgilim, arkadaşlarım Yorumla Ali-Rıza 1 yıl En önce kendin varsın ama sen iyi olursan onlar daha iyi olur Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır değiller çok sahte olmaya devam ediyorlar 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Çok doğruuu👍🏻💪🏻👏🏻 Yorumla
Aylinnnnewwww Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Ben tüm gün dışarıyken falan çok mutlu oluyorum ama eve gelince mutsuzluk çöküyor herşeye hevesim gidiyor falan bu sefer mutluluğum sahteymiş gibi geliyor 0 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Hah iâe öyle oluyor evde mutlu değiliz o zaman biz 😏 Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Abi insanlar mutlu olsun olmasın sana ne etkisi var be abi ah be abi erken cokmussun üzgün birisin anlasilan 0 3 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Çökmedim lan neden çökeyim mutsuzum sadece Yorumla BÜYÜK_PATRON_ 1 yıl Ali riza beye dönmüşsün Yorumla Ali-Rıza 1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
Lùthieen Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Ali rizacim ağzımızın tadı kaçmasın boş ver 🤣 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Bi sen kaldıydın söylemeyen tam oldu 😊😄 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değiller 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Bence de Yorumla
HolyGreatOğuzhaN Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Bazıları öyle zannediyor 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Çok doğru👍🏻💪🏻 Yorumla
pembezambakk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Değil yorgunuz 1 3 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Demekki iyi oynuyolar 🤔 Yorumla pembezambakk 1 yıl Ne oynaması Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Mutlu gibi yapıyolar ya ona dedim Sen neden yorgunsun Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tabii ki değil. 1 0 Yorumla
Kajurella Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Degil 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Iyi oynuyolar demekki 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes mutlu da değil mutsuzluktan da ölmüyor çoğunluk maskelerini takınmış kendilerini inanmak istedikleri ruh haline sokuyorlar
Aynenn öyle 👍🏻💪🏻👏🏻
Ben hiç mutlu değilim zaten mutlu da görünmem
En iyisi de o zaten
Herkesin üzüldüğü kırıldığı anlar var ve bunu gülerek atlatanlar için evet gerçekten mutlu olmayı biliyorlar
Şahsen ben değilim. Gülüyorum ama hissetmiyorum o mutluluğu.
Ben mutlu gözüküyorum ama rol yapıyorum. Aslında çok mutsuzum
Neden rol yapıyonn ki kimi kandırıyon 😏
En yakınımdakileri bile
Neden peki
Onlar mutlu olsunlar istiyorum. Benim için endişelenmesinler. Veya benden sıkılıp terk etmesinler
Onlar dediklerin kim mesela
Ailem, sevgilim, arkadaşlarım
En önce kendin varsın ama sen iyi olursan onlar daha iyi olur
Hayır değiller çok sahte olmaya devam ediyorlar
Çok doğruuu👍🏻💪🏻👏🏻
Ben tüm gün dışarıyken falan çok mutlu oluyorum ama eve gelince mutsuzluk çöküyor herşeye hevesim gidiyor falan bu sefer mutluluğum sahteymiş gibi geliyor
Hah iâe öyle oluyor evde mutlu değiliz o zaman biz 😏
Abi insanlar mutlu olsun olmasın sana ne etkisi var be abi ah be abi erken cokmussun üzgün birisin anlasilan
Çökmedim lan neden çökeyim mutsuzum sadece
Ali riza beye dönmüşsün
😂👍🏻
Öyle bişey yok çıkar onu aklından
Ali rizacim ağzımızın tadı kaçmasın boş ver 🤣
Bi sen kaldıydın söylemeyen tam oldu 😊😄
Değiller
Bence de
Bazıları öyle zannediyor
Çok doğru👍🏻💪🏻
Değil yorgunuz
Demekki iyi oynuyolar 🤔