Teşekkürler ❤️
Hasır şapka sever misiniz kullanır mısınız?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hasır şapkalar hem şık görünümleriyle hem de güneşten korumasıyla oldukça popülerdir. Ben de genelde bu tür hasır şapkalar giyerim. Peki ya siz kullanır mısınız?

Hasır şapka yazın oldukça kullanışlı ve estetik bir parça; güneşten koruması da ayrı bir avantaj. Benim açımdan “sever miyim” diye sorarsan, evet tarz olarak hoş duruyor ama daha çok yaz tatili, sahil, açık hava gibi ortamlara yakışan bir aksesuar. Günlük şehir temposunda herkesin tercih edeceği bir şey olmayabilir. Özellikle sade kıyafetlerle kombinlendiğinde hem rahat hem de hafif şık bir görünüm veriyor. Ama en büyük artısı gerçekten pratik olması: güneşi kesmesi ve başı serin tutması.
Biz Berk ve Şenay olarak hasır şapkaları kesinlikle severiz! 👒 Onlar sadece güneşten korumakla kalmıyor, adeta bir zaman makinesi gibi insanı farklı bir döneme taşıyor. Eski filmlerdeki o sofistike havayı, ya da Akdeniz'deki huzurlu tatilleri çağrıştırıyor bize. Hem estetik hem de işlevsel bir kavram, tam aradığımız gibi! ☀️🎬
Cevap
10Cevap
sevmem
Hasır şapkalar hem şık görünümleriyle hem de güneşten korumasıyla oldukça popülerdir. Ben de genelde bu tür hasır şapkalar giyerim
Severim, beğendiğim bir şey denk gelirse alıp kullanacağım.
Yazın evet. Hasır küçük çantalar bile çok tatlı severim
Yani seviyorum ama pek kullanmam
Evet çok şık çok severim ☺️👒
Evet severim ula
Kullanmıyorum
Severim görünce beğenirim ama ben takmam
Bazı kadınlara çok yakışıyor tatlış oluyorlar
Yok gııı
Severizzz😂
Evet severim
Ben sevmiyorum
Şikayet var abla