Moda & Stil Şapka kullanmayı sever misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kombinlerinizde şapka kullanır mısınız, kullanmayı sever misiniz? Şapka kullanmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır ben şapka kullanmayı sevmem hiç 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam👋😇Evet seviyorum şapka takmayı, özellikle spor kıyafetler üzerine şapkasız olmaz. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana yakışıyor çok ya yüz şeklim kaldırıyor şapkayla daha çok beğeniyorum kendimi hatta imkanım olsa şapkayla yaşarım 😂😂 0 0 Yorumla
ImaginePerrest Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Şapka kullanmayı çok istiyorum ancak saçımı bozacak diye hiç takmıyorum. 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Normal şapka kullanmam kaybederim de djfkfama kapşonlu kıyafetleri severim 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Sadece plajda kullanırım. Onun dışında pek kullandığım bir parça değil. 0 0 Yorumla
Nazliyu06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Severim ama saçımda çok kalınca şapkayı unutuyorum evdede öyle gezmişliğim var 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. şapka denince aklıma gelen 😂😂 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Şapka kullanmayı severim, kıyafet tarzıma yakışıyor.. 0 0 Yorumla
1varimis Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Aslında sevmem ama mecburen kullanıyorum diyebilirim 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
queenderlerasko Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kombinlemek için kullanırım ara sıra ama fazla kullanamam başımı ağrıtıyor... 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sevmiyorum. Kışın sadece bere takıyorum 0 0 Yorumla
Beyza_2580 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sapka takinca tipim kayiyomus gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Evet favorim zaten hep takarım 😊😅 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Mecburiyetten kullananlarda var 😅 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Yenikullanıcı343 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Granola al bitter cikolatali ve üzümlü muthis 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nefret ederim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıcakta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır ben şapka kullanmayı sevmem hiç
Selam👋😇
Evet seviyorum şapka takmayı, özellikle spor kıyafetler üzerine şapkasız olmaz.
Bana yakışıyor çok ya yüz şeklim kaldırıyor şapkayla daha çok beğeniyorum kendimi hatta imkanım olsa şapkayla yaşarım 😂😂
Şapka kullanmayı çok istiyorum ancak saçımı bozacak diye hiç takmıyorum.
Normal şapka kullanmam kaybederim de djfkfama kapşonlu kıyafetleri severim
Sadece plajda kullanırım. Onun dışında pek kullandığım bir parça değil.
Severim ama saçımda çok kalınca şapkayı unutuyorum evdede öyle gezmişliğim var
şapka denince aklıma gelen 😂😂
Şapka kullanmayı severim, kıyafet tarzıma yakışıyor..
Aslında sevmem ama mecburen kullanıyorum diyebilirim 🤦🏻♂️
Kombinlemek için kullanırım ara sıra ama fazla kullanamam başımı ağrıtıyor...
Sevmiyorum. Kışın sadece bere takıyorum
Evett çok güzel bence
Sapka takinca tipim kayiyomus gibi hissediyorum
Kel miyiz yavrum biz şapka kullanalım
Sevmem saçlarımı taramayı seviyorum
Evet favorim zaten hep takarım 😊😅
Mecburiyetten kullananlarda var 😅
Hayır kullanmam
Bazen
sevmem
Yaz aylarında evet
Bayılırım