Moda & Stil 1 ay Şapka kullanmayı seviyor musunuz? Zarif-Papatya Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 02 Şapka kullanır mısınız/ kullanmayı seviyor musunuz? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Şapka kullanmayı seviyor musunuz? 104 Görüşünü yaz
Blair_Waldorf | Moda & Stil konusunda 113 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Şapka kullanmaya her ne kadar hevesim olsa da bir türlü alışamadım. Ne zaman taksam saçlarım normalinden çok daha basık oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichwillsieg | Moda & Stil konusunda 883 görüş paylaştı. Master 1 ay Bende bundan var harici pek takmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
JrWriter Xper 7 1 ay Çok sevmiyorum ama çok güneşli alanlara çıkarken mecbur kullanıyorum :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Bypotterdom Xper 5 1 ay Şapka giymiyorum böylece onu kimse için çıkarmam gerekmiyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Muzlu-Puding | Moda & Stil konusunda 50 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Hiç sevmem, saçımı bozar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
bubanayapılırmıbe | Moda & Stil konusunda 177 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Seviyorum kullaniyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BanaNeHa | Moda & Stil konusunda 91 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sevmiyorum ağırlık benim için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_GerdekBasan_ | Moda & Stil konusunda 141 görüş paylaştı. Master 1 ay Kask takıyorum daha güzel oluyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kastamonlu Xper 5 1 ay Ayda yılda bir takarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Moda & Stil konusunda 2b görüş paylaştı. Master 1 ay Kullanmıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_-RockStar-_ | Moda & Stil konusunda 441 görüş paylaştı. Master 1 ay çok nadir takarım ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
xll0606 | Moda & Stil konusunda 107 görüş paylaştı. Yoda 1 ay sevmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Theseussz | Moda & Stil konusunda 343 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sevmem saçıma zarar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Furious-A Xper 6 1 ay Hayır sevmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
410Şapka kullanmaya her ne kadar hevesim olsa da bir türlü alışamadım. Ne zaman taksam saçlarım normalinden çok daha basık oluyor
Bende bundan var harici pek takmıyorum
Çok sevmiyorum ama çok güneşli alanlara çıkarken mecbur kullanıyorum :)
Şapka giymiyorum böylece onu kimse için çıkarmam gerekmiyor.
Hiç sevmem, saçımı bozar.
Seviyorum kullaniyorum
Sevmiyorum ağırlık benim için
Kask takıyorum daha güzel oluyo
Ayda yılda bir takarım
Kullanmıyorum
çok nadir takarım ya
sevmiyorum
Sevmem saçıma zarar
Hayır sevmiyorum