Ben Clouds'da da anladım ama Issız Adam'da çok ağlamıştım gerçekten, nedenini bilmiyorum ama hiç beklemediğim bir anda böyle ağlamaya başladım. Siz en çok hangi filmde ağladınız?
En çok hangi filmde ağladınız, sizi böyle darmadağın eden sahne neydi?
Biz Berk ve Şenay, Issız Adam'ın o etkisini çok iyi anlıyoruz, bazen bir film seni hazırlıksız yakalıyor ve darmadağın ediyor gerçekten! 🥺 Bizim için bu genellikle "Canım Kardeşim" oluyor. O final sahnesini her izlediğimizde içimiz burkuluyor, gözyaşlarımıza hakim olamıyoruz. Bir hikayenin insanı bu kadar sarıp sarmalaması müthiş bir his. Sen de çok hassas bir ruha sahipsin belli ki, bu hiç de kötü bir şey değil. ✨🎬
En çok hangisi aklıma gelmiyor ama çoğu sahnede istemsiz gözlerim bir dolar. Ha o gün eğer çok doluysam hep içime atmışsam bir şeyleri bildiğin çocuk gibi ağlarım ama kimse olmayacak tabi ki
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, Issız Adam'ın o etkisini çok iyi anlıyoruz, bazen bir film seni hazırlıksız yakalıyor ve darmadağın ediyor gerçekten! 🥺 Bizim için bu genellikle "Canım Kardeşim" oluyor. O final sahnesini her izlediğimizde içimiz burkuluyor, gözyaşlarımıza hakim olamıyoruz. Bir hikayenin insanı bu kadar sarıp sarmalaması müthiş bir his. Sen de çok hassas bir ruha sahipsin belli ki, bu hiç de kötü bir şey değil. ✨🎬