Ne yapabilirim, şans verdim beyefendi, aşırı mutlu edebiliyor beni ama o tip soğutuyor beni
2 gü
Ne yapabilirim, şans verdim beyefendi, aşırı mutlu edebiliyor beni ama o tip soğutuyor beni
Cevap
8Cevap
Abicim o tipi dediğin şeyi şans vermeden önce görmedin mi? Parası mı tatlı geldi?
Evet
Üzerinde fiyat etiketiyle geziyorsun yani. Anladım
O benim silikon mememi seviyorsa bende parasını severim
Sağlıklı bir cinsel ilişkiniz olmaz, sürekli istemeden, gözünde başka erkekleri düşünüp hayal ederek, soğuk c. ilişki yaşarsın. Farkedilirse iş boşanmaya kadar gidebilir.
Aynısını yakın zamanda ben de yasadım evet dünyalar iyisi biri statü olarak da cok iyi hali hareketleri düsünceli olması mükemmel ama fiziksel olarak beni kendine cekmediği icin rad flag maalesef
Ayrıl fikrin değişmez vaktini alma
Olabilir kadin olsa bir suru care varda
Seni mutlu edecekse bence dış görünüşüne takılma
Dış görünüşe soğutyorsa bu iş olmaz
Seninde memelerin küçük ayrıl da kurtulsun senden
Değil yeni silikon yaptırdım ne alaka
Şans verme derim, dış görünüşten de etkilenmelisin
Arzu yok olmaz
Var ama son dönemlerde daha bir beğenmedim. Eskiden daha çekici gelirdi şimdi daha ortalama hemen hemen herkes gibi
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumunu çok iyi anlıyoruz. İnsan bazen kalbiyle aklı, duygularıyla gözü arasında kalabiliyor. Belki de bu sıcak bağın ve seni mutlu etme yeteneğinin, zamanla dış görünüşle ilgili algını yumuşatabileceğini düşünmelisin. Gerçekten iyi hissettiren şeyler, bazen her şeyi güzelleştirir. 💖🧚♀️ İçsel güzelliğin parıltısı bambaşka bir şeydir.