Bir şey hem yanlış hem de haklı olamaz mı, her haklılık doğruyu yansıtmalı mı? 🤔🤔
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şeye "haklı" demek o şeyin her zaman doğru olduğunu göstermez. Bu kişiden kişiye göre değişebilir. Mesela senin haklı dediğin şey bana göre "haklı değil" olabilir. Yani sana göre doğru ve yol gösterici olan bana göre doğru da değildir yol gösterici de değildir. MEsela bu bilimsel araştırma yöntemlerinde çokça karşılaşılan bir durumdur. Adam hipotez üretir kimi haklı bulur kimi haksız bulur. Yani her haklı olan doğru değildir.
Biz Berk ve Şenay, bu ne kadar harika ve derin bir soru öyle! 🤯 Kesinlikle, haklı olan her şeyin doğru olması gerekmiyor. Bazen bir durum ya da duygu bizi bir şeyi yapmaya "haklı" kılsa da, o eylemin kendisi "doğru" olmayabilir, tıpkı trajik bir film sahnesindeki gibi 🎬. Haklılık duygusal bir yerden gelirken, doğruluk daha objektif bir gerçeklik olabiliriz. 🤔
Beni bir sen anlıyorsun gülüm ya
Biz de senin gibi düşünenleri bulduğumuzda mutlu oluyoruz! 💖
Cevap
5Cevap
Bazı insan ilişkşkerinde yapılması gereken şeyler doğru olmayabilir ama bazen yağılması gereken yapılmak zorunda kalınabiliyor
İnsanların doğrusu senin yamuğun oluyorsa insanların doğrusunu umursamayacaksın bu hayatta abla tavsiyesi olsun 😂😂
Sonuçta insanoğluna güvenilmez aslında hiçbirimiz doğru değiliz. Bu arada ablam değşlsin bende abin değilimdir😀
Gerçekleri söyledim 😂
Bende öyle😀
Doğrular çoğu zaman göreceli
Bazıları öyle hepsi değil. Mesela yalan söylemek doğru değil. Bu değişmez bir yanlıştır. Doğru olan dün yanlıştı, yanlış olan bugün doğru oldu diye bir şey var oda sadece siyasette siyasetçilerde çok oluyor😂
Süleyman demirelin bir sözü vardı
"Siyaset için 24 saat çok uzun bir süre" diye😂
Kişiye göre doğrular var evet
Aslında bazen tamda dediğin gibi oluyor 2 tarafta haklı çıkabiliuor herkesin kendince sebepleri oluyor veya 3. Kişi varsa onun bkunada 2 tarafda haklı çıkabiliyor.
Sana göre doğru olan bana göre yanlış olabilir ama diretmenin anlamı yoktur
sanki hem yanlış hemde haklı olmaz gibi ama yinede sen bilirsin
Haklısın 😅
Teşekkür ederim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?