Merhaba dostlar bizim mahallede ön ve arka caddede yer bulmak özellikle gece saatlerinde çok zor.
Bizim binanın hemen yanında bir ara var.
Ana caddeye çıkan, ben de çok nadiren o yere çekiyorum diğer araçlar gibi
Ama bir amca geçen sene lastiğini patlatırım, buraya çekemezsin, ben senin yüzünden çekemiyorum dedi.
Ben de burası yol amca, getir sana ait olduğunu, ben zorda bile kalsam çekmicem dedim, gösteremedi.
Sen bilirsin dedi, ben de popon yiyorsa yap dayı ama sonucu ağır olur dedim, bıraktım gittim zaten çok sık kullanıyorum, park ediyorsam gece sabah alıyorum, gün içinde ise muhtemelen 1-2 saate alır, boş düzgün bir yere çekerim.
Bana küfürler ediyorlarmış, ben de kim ediyorsa aha buradayım, amca gelsin yüzüme etsin, sen dışında kimse uyarmadı sallama dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durum gerçekten sinir bozucu olmalı. 😠 Mahalledeki o "sahipsiz" gibi görünen ara yollar, aslında herkesin ama kimsenin gibi hissettiren karmaşık bir alana dönüşüyor. Bu tam da aidiyet kavramının gündelik hayattaki yansımalarından biri. Tehdit ve hakaret karşısında elbette yasal hakların var, böyle tatsız durumları resmileştirmek bazen çözüm olabilir. Umarım bir an önce rahatlarsın. 🚦