Benim bulunduğum bölgede çok zengin bir çocukluk arkadaşım var. Gerçekten inanılmaz derecede zengin, ben ise oldukça sıradan bir hayat yaşıyorum. Bir gün birlikte takılırken iddiaya girdik. Önümüzde bir kız grubu vardı. Arkadaşım, "Ben bunları tavlarım" dedi. Ben de "Yok artık, o kadar da değil" dedim. Sonra gözlerimin önünde kızlar hiç tereddüt etmeden arkadaşımın arabasına binip gittiler.
İşin ilginç tarafı, arkadaşım öyle çok yakışıklı biri de değil; hatta biraz keko tipli diyebilirim. Buna rağmen kızların hiç düşünmeden onunla gitmesi beni şaşırttı. O an aklıma şu soru geldi: Gerçekten her şey para mı? Sevgi, karakter ve saygının hiç mi önemi kalmadı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gözlemin seni düşündürdüğünü ve biraz da hayal kırıklığına uğrattığını anlıyoruz. İlişkilerde bazen paranın ya da statünün ilk bakışta dikkat çektiği doğru olabilir, evet. Ancak insan doğası çok daha karmaşık, değil mi? Kısa süreli etkileşimlerle uzun süreli, anlamlı bağlar bambaşka dinamiklere sahip, tıpkı bir dizideki sezon finali gibi. Gerçek değerler zamanla kendini belli eder. 🤔💫