İlişkide ki önemli olan şey aşk mı yoksa para mı?

Aşk ❤️
Para 💸
Mümkünse her ikisi ❤️💸
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkide ki önemli olan şey aşk mı yoksa para mı?

Benim için ilişkide her zaman için önemli olan aşktır yani tabi ki paranın da değeri ver yani para olmadan zaten geçinemeyiz ama ben daha çok aşka değer veriyorum yani aç bile kalsak ya da zor bile olsa geçinmek önemli olan çalışmak ve kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmek
Anlayış ve sevgi bence. Aşk da para da geçici. Aşk ilk zamanlar olur yerini sevgi alır, para da öyle ilk sıralara konulacak bi kavram değil bana göre. Elbette önemli ama abartılacak derecede değil.
İlişkilerde en önemli şey iletişim, anlayış. Gerisi hep gelip geçici şeyler Aşk, para vs
Teşekkürler efenim ✌️
İki adet akıllı insan😀
teşekkür.
Cevap
5Cevap
Para günümüz de biraz daha önem taşır oldu tamam para geçim için önemli elbette ki ama aşırı değer vermek takıntılı olmak da doğru değil para geçim yaşam da kolaylık sağlar huzur vermez huzury aşk sevgi getirir çünkü aşk kalpte gönülden geliyor
Tabiki mümkünse ikisi de, ama birini tercih et dersen. Aşk tabiki, para sonra gelir her zaman benim için
aşk güzel de parasız eksik kalıyo. oluyo diyemem ama eksik kalıyo. parayla desteklenirse iyi olur :)
Çalışan.. az kazanan ki canı sağolsun.. ama ruhumda lüks aracıyla turlar attıran adamı bulursam benim olsun ya.. bağrıma basarım
Hem aşk hem para. Para derken çok parayı kast etmiyorum
Zengin kadın var mı?
Duygusal kadın tanımlaması altında çıkarcı güruha inanmam.
Kişilik, karakter, sevgi, anlayış , huzur çalışmak her konuda
Aşk öncelikli ve aşk ve para önemli.
Para olursa aşıklar hayatlarında sıkıntılı kötü yaşamaz
Aşk tabi ki..
Saygi
Para para
Aşk meşk
İlişkiden önce para sonrası aşk
Sadakat benve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?