Mesela hayatınızda hangisi daha önemlidir
aşk mı 🧡 para mı 💰
Mesela hayatınızda hangisi daha önemlidir
aşk mı 🧡 para mı 💰
Para önemli. Amelenin birini sevdik. Ailesi kabul etmedi diye bekletti 9 sene aጠk. Neymiş parası yokmuş ev tutacak. Neyse anasının yanına istediği gelini aldı sonunda øespů çočıugu
Erkek adam her ne olursa sevdiğinin arkasında durmalı. Bende de tam tersi yaşandı. Uğruna yapmayacağım şey kalmadı. Küfür ettiği halde bile peşinden gittim. Maddi anlamda hep yanında oldum. Ne isterse aldım ettim. Sonuç beni polise şikayet etti.
En iyisi bekar olmak kardeşim. Yalnızlıken iyisi. Ben kararımı verdim
Haklısın. Ben zaten bekarım. Evde evlenmemi istiyorlar herkes. Ama ben direniyorum) zaten aşık olmadan evlenmek saçma. Aşık olunca da kıymet bilinmiyor maalesef. Ortası yok bu işin. En azından bekar olunca kafan rahat oluyor. Paran da cebinde kalıyor
Aynen öyle kardeşim. Gazamız mübarek olsun
Hakkımızda hayırlısı
Cevap
7Cevap
para yoksa aşk da yok
şu an cidden para lazım aşk konusunda insanlara güven olmuyor şu zamanda özellikle önceleri aşka önem verirdim ama gerçeği fark ediyor insan artık
Aynen. Bende de durum böyle. Artık aşık olduğum insanın farklı yüzünü görüyorum. Bir süre sonra ilk görüşte gösterdikleri o saf masum yüzleri kalmıyor. Hepsi para düşkünü zaten
Öyle zaten ben gay erkeğim yani eşcinsel ortamında aşk falan yok da bile çok nadir
Anladım. Aşk aşktır zaten. Bunun gayı heterosu olmaz
Orası öyle
Paranın eksikliği yok ama aşkın var. Olmayan şey daha önemlidir. Olduktan sonra da onunla devam edebilmek
Aşk da hep stres getiriyor ama. Kıskançlık kaybetme korkusu
Aşkın olayı da o zaten. Acısı kadar güzelliği de var. Aşk cesurların işidir, korkaklar yaşayamaz :)
Aşk param var huzur yok
Aşk olunca da insan mutsuz oluyor ama. Sinir stres bir sürü olay
para
Para tabi ki
Para
Para
Para bi de s*kis
Para olunca da o da olur😃
İkisi de mevcut ama daha çok olmalı fazla mal göz çıkarmaz 😆
Haklısın 😀
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?