5 gü

Marketteki samimiyetsiz kasiyerin rahatsız edici el şakalarını ve kanka muhabbetini kibarca nasıl bitirebilirim?

Şimdi ben genel olarak kibar bir insanımdır herkese karşı. Bizim evin üstünde çok bilindik marketlerden bir tanesi var, oradaki abi ablalarla da bu yüzden aram iyidir, onlar da bana kardeşim der. Neyse, yeni bir şerefsiz geldi bu markete ve işte ben o şerefsize de herkese davrandığım gibi davrandım ve bu canım işte benimle yumruk tokalaşması yapmaya başladı 3,5 derken el çakmaya döndü olay. Ben işkillendim ama ve rahatsız ediciydi, hatta ilk el çakmasında elimi aşırı kısa süre tuttu gibi bir şey oldu, yapıştıracaktım tabii ki. Hani artık kibar değil sokaktan biriymiş gibi umursamaz tavırla gittim, bu sefer gene kasadayken çak yaptı, ben de montun üzerinden neredeyse temassız çak yaptım. Ben bu aptala abi diye sesleniyordum, aptal gene deyince ya ama ne anlaştık abi yok kanka diyeceksin dedi bak sen pc kurusuna. Ben de yok dedim, aramızda kaç yaş var, ayrıca öyle bir anlaşma da yapmadık dedim. Şimdi ben bu canı şikayet etsem ben arkadaş canlısı davrandım diyecek ya da kabul etmeyecek, e bir aksiyon almazsam da ilerletecek durdurmak lazım lütfen yardım edin lütfen

Güncellemeler
5 gü
Canım diye sansür atmış orada oe yazıyor
Güncellemeler
5 gü
Birde başlık bu octan nasıl kurtulabilirimdi
Marketteki samimiyetsiz kasiyerin rahatsız edici el şakalarını ve kanka muhabbetini kibarca nasıl bitirebilirim?