Market çalışanına bu işte gelecek yok dedim beni engellemiş😳?

ÖNCELİKLE BEN DE MAĞAZADA ÇALIŞTIM. Kötü bir şey demedim sadece dedim ki hani gelecek için zor olur bu yani arkadaşlar kim ne derse desin markette çalışmakla maalesef ki geçinilmez. Bunu kırmak anlamında demedim ben de dedim ki ben çalışmıyorum şu an çünkü bana da sordu. Ben de uyudum. Baktım sabah yazmış sen okumuşsun ama ailene bağlısın tühhhh diye, arkadaşım ben istemediğim için çalışmıyorum…. Yani ben kırmamak için demedim sadece konu açıldı bence çok geleceği yok dedim kimseye saldırmadım yani fikrimi söyleme özgürlüğüm var ama o hemen saldırıya geçmiş üstüne engellemiş. Ben anlamıyorum gerçekten erkekler bu kadar tripli kaprisli prenses gibi hareketler cidden sizin nazınız çekilmiyor böyle bir şey yok… midem bulanıyor ama artık. Yahu hoşuna gitmediyse bir daha yorum yapma falan de hani ananı mı dövdük ne yaptık engelliyorsun küçük kız gibi. Az erkek olması gerekmez mi.. Kendi fikrimi dedim direkt gelmiş laf sokuyor tühhh sen de iş bulamamışsın. İşte kalite farkı, bu yüzden sen hep mutsuz olacaksın çünkü ben sadece fikrimi söyledim ama sen beni kırmak için çabalıyorsun fark bu.

Market çalışanına bu işte gelecek yok dedim beni engellemiş😳?