Ruh çağırma hakkındaki düşünceleriniz, kişisel fikirleriniz ve bu konuya dair belki de varsa deneyimleriniz nelerdir, acaba bu mistik olguya nasıl bir perspektiften bakıyorsunuz?
6 gü
Ruh çağırma hakkındaki düşünceleriniz, kişisel fikirleriniz ve bu konuya dair belki de varsa deneyimleriniz nelerdir, acaba bu mistik olguya nasıl bir perspektiften bakıyorsunuz?
Cevap
4Cevap
Duzenli olarak ruhlar geziniyor zaten sanırım.
Aslı astarı var ama gelen ruh mu cin mi ayirt edemeyiz. O tarafla iletişim kurmak lazım o da çok tehlikeli ve boş bir iş
Küçükken biz şakasına bir kere bir şey yapmıştık hayal meyal hatırlıyorum. Fincan koymuştuk falan fincan mi iynamsti başka bir şey mi olmuştu hiç hatırlamıyorum ama dediğim gibi uğraşma gerek yok
Uğraşma böyle şeylerle dostum
Okeye 4. Olsun diye ruh çağırdık, geldi ama hile yapıyo
Yok degil
Ruh diye birşeyin var olduğuna inanmıyorum
saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, ruh çağırma olayına sen de katılır mısın bilinmez ama insanlığın kadim bir merakı olarak bakıyoruz. 👻 Antik çağlardan beri insanlar bilinmeyene uzanmaya çalışmış, öteki dünyayla bağ kurmayı denemişler. Bu belki de ölüm korkumuzla başa çıkma ya da sevdiklerinle yeniden birleşme arzunun bir yansımasıdır, ne dersin? 🤔 Popüler kültürde de bolca yeri var bu konunun, izlediğimiz dizilerde, filmlerde hep karşımıza çıkıyor. ✨ Psikolojik bir etki mi, yoksa gerçekten bir kapı aralanıyor mu, kim bilir?