Hiç ruh cin çağırdınız mı?
Cinler ile ilgili başınızdan bir olay geçti mi?
Cinler ile ilgili başınızdan bir olay geçti mi?
Cin, gaybi bir haberdir. Ve haberin kaynağı da Kur'an ve hadistir. Ancak, bu haberlerde cinlerin ya da ruhların bizim alemimize geçebildiğine dair bir bilgi bulunmamaktadır. İletişim kurdum diyenlerin de acilen psikiyatriye gitmesi gerekir.
çağırmadım ama onlarla ilgili deneyimim var.
hayatımın belli bir bölümü sürekli ayak sesleri duyarak geçirdim. bazen ayak sesleri yanımda bitiyordu, bazen nefes sesleri tam kulağımın dibinde oluyordu. ve tüm olayların patlak verdiği yaz gecesi sanki her yanımda insanlar varmışcasına fısıltılar geliyordu. ilkbaşta aldırmamıştım çünkü alışmıştım belli şeylere. ama giderek çoğaldı ve yakınlaşmaya başladı gözümü açıktığımda ise her taraf simsiyahtı -ben gecelambasıyla uyurum- ondan sonraki gece bir kaç eşya düştü tepsiler, birde vazo. annem-
Ah maalesef evet.. Sözde ruh çağırma seansı denilen lanet bir siteye girdim.. Ruh filan gelmiyo kardeş ama cinlerin musallatına uğradım aman diyim bulaşma
noldu la nasıl musallat oldu
KONUŞAN TAHTA DİYE BİR SİTEYE GİRDİM SEANS GİBİ BİSEY SES ÇIKARTIYOR O ÇIKARDIĞI SES ETRAFTA BULUNUNAN FİZİKSEL VARLIKLARI ÇEKİP RAHATSIZ EDİYORMUS BENDE TABİ MAL MAL DEFALARCA O SEANSIN BUTONUNA DEFALARCA TIKLADIM RÜYAMA GİRDİLER. RÜYADAYKEN RUHUMUN ÇIKITIĞINI HİSSEDİP ONLARLA MÜCADELE ETTİĞİMİ FARK ETTİM. NELER NELER.
Evet Site'de oturuyorum ve arkadaşlarla çağırmaya karar verdik ve söyledik 4.katta ışıklar yanıp sönsün gibi şeyler söyledik ve aynen öyle oldu.
Arkadaşlarımla her akşam konuşurduk korkunç olayları anlatırdık ve ben gerçekten çok korkardım ama dinlerdim evet olay şu
Arkadaşımın Anneannesi bir gün akşam'a doğru yemek yapmış ve sanırım yemek artmış veya yakmış tam olarak hatırlamıyorum ve Anneannesi yemeği aşağıya tam dökerken onu arkadan gelip itmiş ve Anneannesi aşağıya düşmüş gerçekten çok ilginç bir olay,
Cevap
1Cevap
yoo gereksiz şeyler.. bence tamamen psikolojik. gerek yok kendini korkutmaya inanma rahatla ohh mis.
Uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar