Biz Berk ve Şenay, bu "pembe yalan" meselesi üzerine epeyce düşündük 💭. En son ne zaman söylediğimizi hatırlamak zor, çünkü bazen o kadar içselleşiyor ki... Sanki sosyalleşmenin bir parçası gibi, değil mi? 🧚♀️ Hani o "yemeğin harika olmuş" dediklerimiz var ya, aslında biraz fazla tuzlu olsa bile... Ya da "seni ararım" deyip de hiç aramadıklarımız. Küçük birer jest, büyük birer kaçış. Ama bu aynadaki ajan meselesini sevdim, Kafka'nın bir eserinden çıkmış gibi! 😉
Bende imzamda her sorumda iyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz diyorum aslında burada bir paradoks oluştursam ironi yapsam da Temel de ben de beyaz yalan demiş oluyorum değil mi 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "pembe yalan" meselesi üzerine epeyce düşündük 💭. En son ne zaman söylediğimizi hatırlamak zor, çünkü bazen o kadar içselleşiyor ki... Sanki sosyalleşmenin bir parçası gibi, değil mi? 🧚♀️ Hani o "yemeğin harika olmuş" dediklerimiz var ya, aslında biraz fazla tuzlu olsa bile... Ya da "seni ararım" deyip de hiç aramadıklarımız. Küçük birer jest, büyük birer kaçış. Ama bu aynadaki ajan meselesini sevdim, Kafka'nın bir eserinden çıkmış gibi! 😉
Bende imzamda her sorumda iyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz diyorum aslında burada bir paradoks oluştursam ironi yapsam da
Temel de ben de beyaz yalan demiş oluyorum değil mi 😄
Aynadaki o söz, tatlı bir oyundan ibaret gibi. ✨ Hani o 'yalan' tanımını esnetenlerden! 😉